Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Gagatko ciesze się ze z malutka wszystko dobrze 😘 jesli bedzie ladnie piła to tylko dobije do 2kg i pewnie pójdziecie do domku 😁 dawaj znać co po obchodzie 😘
Gagatka lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Suzi, Enigva mocne kciuki za Was!! I✊✊
Gagatko, dużo zdrowia, moje gratulacje!! 😘
KarolinaMaria, już po wszystkim, teraz odpoczynek i zabieranie sił 😊 Gratuluję!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2021, 08:16
KarolinaMaria, Gagatka lubią tę wiadomość
-
Cześć Mamusie
jak tam czwartek? Ja już w pracy siedzę, wczoraj mieliśmy gości, przyszli teściowie w odwiedziny i szczerze mówiąc aż mi głupio, bo cały czas się o coś czepiałam. A to, ze mąż zrobił zrobił wszystkim herbatę a mi nie (a przecież ja się nameczylam nad krojeniem sałatek itp), a to ze babcia powiedziała ze może Emilka, a to nasza decyzja a nie jej itp. Czasami mi jest głupio ze mam za bardzo niewyparzony język i zamiast sie powstrzymać to plotę co mi ślina na język przyniesie.... Suzi powodzenia dzisiaj! Gagatko gratuluje Ci z całego serca! Teraz już jesteś spokojniejsza! A Oleńka to mała wojowniczka i ma piękne imię (jak ja
) Lalia jak tam Oluś? Udało się go przestawić na troszkę późniejsze zasypianie? Zulu cieszę się ze oo szczepieniu wszystko ok i nie było żadnych niespodzianek! Ina o matulu jaki slodziaczek z Tymusia!!!!! I wspaniale ze ładnie załapał cyca!!!!
Inaa89, Zulugula, Gagatka lubią tę wiadomość
-
Nie cytujcie zdjęcia.
Matylda 🦄
Ciężka noc za nami, słabo spała, słabo się przystawiała, MM pogardziła. Praktycznie całą noc miałam ją w swoim łóżku, ale dałyśmy radę, każdy dzień zbliża nas do domu. Niestety ja przez to nierodzące się łożysko straciłam ok 500 ml krwi, mam nadzieję, że moje wyniki nie będą jakieś tragiczne i najpóźniej w sobotę wyjdziemy.
Enigvaa, Suzi, powodzenia. Zima przyniosła nam dzieci. I na dodatek same Elsy i Any, bo tylko dziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2021, 20:11
SzalonaOna, Sylwucha, Wik89, kar_oliv, Zulugula, Karenira, ZielonaHerbata, Ladyo, calanthe, kic83, Nowastaraczka, Lalia, Ania81, Annia, Ounai, Julik, kiniusia270, dmg111 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Tymek ladnie ssie piers. Poki co wg nie podałam mu w domu butelki, tylko pije cycusia. Jedyny minus ze szybko kończy, tzn pije 5-10min i idzie spać, po czym po 20min znow pije. Moje cycki przyzwyczaiły się do laktatora, a maly wszystkiego nie opróżni bo wiadomo pije mniejsze porcje i potem piersi robia się twarde i bola. Niewiem czy po karmieniu jeszcze odciągać? Czy poprostu laktacja mi się unormuje pod malego teraz?
I bardzo lubi bliskość ze mną i z mezem. Chyba brakowało mu przytulania bardzo bo najchętniej caly czas byłby w naszych ramionach. Nocka była w miare dobra. Zasnal po 20 i obudził się o 23. Potem po północy i spal do 3. Na końcu 4-6. I teraz od 7 spi.
Chlopcy ciagle podchodzą do łóżeczka, chca głaskać po główce, lapac za raczke 🥰
Takze poznajemy się a ja napatrzec się nie mogę na mojego okruszka..
Myślę, że unormuje Ci się wszystko pod synusia. Ja też tak miałam na początku, no bo jednak Laktator co bite 3h, a tu inaczej. -
nick nieaktualny
-
Enigvaa, Suzi
kciuki!
Karolina Maria
Śliczna Matylda!
Inna
Unormuje się laktacja, nie odciągaj po karmieniu.
Annia!!!!
Wow, super, ja czekałam 3 lata na to żeby moja córka tyle spała więc gratulacje i zazdro 😚 Jak tam w ogóle u Was?KarolinaMaria, Annia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
dmg111 wrote:No coś Ty, ja tak walczyłam o smoka, że od dwóch tygodni jest uzależniona i.. to jest super 😂 Nie ma już krzykow! A cycki ociekają mlekiem! Jula właśnie zasypiała ze smokiem, a przed chwilą wypluła, często wypluwa w nocy 😉
Dziecko wie kiedy ssie smoka a kiedy cycka, z którego leci jedzenie 😉 Cycek to cycek, zawsze wybierze to od smoczka, z naturą się nie wygra 😀
Ale Wam zazdroszcze tych smoków 😭 leo nie zassie za nic, albo przygryza i go to bawi albo z impetem wypluwa 😒🤦♀️ jakby mial taki uspokajacz to by połowa stresów odeszła -
Zulugula wrote:U mnie tez, na szczęście , bo cewnik mnie przeraża 😀
-
Nowastaraczka wrote:Ja mialam bez znieczulenia, na sali. Jeszcze polozna nie mogła wcelować. Bylo nieprzyjemne ale bez tragedii, przy moich skurczach ktore byly w sumie tez nie jakies mega mocne to nie bylo tragedii 😋 strach ma wielkie oczy i tak to zazwyczaj się okazuje ze nie jest aż tak zle 🤪 ale nie powiem jak podali potem znieczulenie do cc to bylo zajebiscie i mogli robic co chcieli taka błogosc :d
Haha o taaak ja to chętnie bym się kimła wtedy na tym stole 😅Nowastaraczka lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Annia6, świetna noc 😁 oby częściej Miki robił Ci takie prezenty 😁
Enigva, Suzi wysyłam duuużo mocy i siły! Dacie radę dziewczyny 💪
Motylku, to odpoczniesz troszkę jak dzieciaczki wracają do przedszkola i żłobka 👍 a organizm nawadnia się długo, plus pamiętaj że karmisz, więc nawet te 3l może być za mało 🤔
Kar, powodzenia na wizycie ✊
Inaa, super że Tymcio złapał pierś, pomału się wszystko unormuje 💙
Gagatko, silna ta Twoja córcia, wierzę że szybciutko wyjdziecie do domku ♥️
Karolina, Matylda cudna 😍 pomalutku nauczycie się siebie, spokojnie 😘
My też nie możemy narzekać na dzisiejszą noc ☺️
Jak zasnął o 20, tak później pobudki 22, 2:30, 5:50, 7:30 i 9:00 ☺️ wiadomo, przebieranie, karmienie lulanie ale max godzinę więc pospaliśmy łącznie od 23:30 do 9:00 jakieś 7-8 godzin 👌
Dzisiaj na 14:00 jedziemy do fizjoterapeuty, taka profilaktyczna wizyta żeby sprawdzić czy u Olka wszystko dobrze i w razie czego wspierać go jakimiś ćwiczeniami czy nawykami 😉Wik89, Ania81, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Zulux, moj syn tez ma lekka przepuklinę i tez pediatra powiedziala, zeby na razie njc z tym nie robić, wiem ze gdyby pepek sam sie wkrotce nie w”wsunął”, to mozna zastosowac taki specjalny plasterek ściągający
Zulugula lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023