Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet.kaa wrote:Może źle to napisałam, nie tak miała wyglądać ta rocznica, ale jest zdecydowanie wymarzona, nawet pod kołdrą w domu, nie rozpaczam nad tym. I właśnie dziś mówiłam do męża, że dzidziuś ma 3 cm A już rządzi naszym życiem. Niech rządzi ile wlezie, byle rósł zdrowo ❤
Wiecie, ja jestem takim wolnym strzelcem (nie zodiakalnie) i ciężko mi się dostosować do nowych rzeczy które mnie ograniczają, ale wczoraj się tak przestraszyłam, że dostosuje się do wszystkiego aby tylko było wszystko dobrze.
Kicku, wiem wiem że zero surowiznyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2020, 11:10
-
Evelle dzięki za kciuki:*
mnie bolały cyce od pach, ale to tak, że nie mogłam dotknąć i aż poleciałam na usg sprawdzić czy to nie rak w sumie to jeden cyc mnie tak bardzo bolal, nie oba. i zwłaszcza jak podnosiłam ręce. później doszedł drugi cyc i mnie bolały już oba, że aż chodziłam bez stanika.
ja za Ciebie też trzymam kciukiEvelle28 lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Zulugula wrote:Evelle dzięki za kciuki:*
mnie bolały cyce od pach, ale to tak, że nie mogłam dotknąć i aż poleciałam na usg sprawdzić czy to nie rak w sumie to jeden cyc mnie tak bardzo bolal, nie oba. i zwłaszcza jak podnosiłam ręce. później doszedł drugi cyc i mnie bolały już oba, że aż chodziłam bez stanika.
ja za Ciebie też trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2020, 11:14
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Evelle28 wrote:Piękne to co napisałaś
A u mnie szał... Telefon firmowy się rozdzwonił bo poszła plota że w pon otwierają salony fryzjerskie, bardzo byn tego chciała... Ale jeszcze nie było konferencji.. A te baby to aby być pierwsza w kolejce i ten teskt "jak otworzą Panią to proszę do mnie jako pierwszej zadzwonic" i tak tych pierwszych jest już kilkadziesiąt 🙄 z jednej strony jest to miłe ale z drugiej męczące... Heh no nic ponarzekałam tu Wam...
Zulu trzymam kciuki
Kurcze ale wczoraj tu na forum piękny dzień same dobre wiadomości
U mnie 6dp temp wystrzeliła.
A mam pytanie czy dobrze kojarzę ze któraś z Was bolały piersi od strony pach?
Ja miałam 2 objawy po których wiedziałam że muszę siknac na test. Paskudny trądzik i przeziębienie. W obydwu ciazasz to samo. -
Anetka, na pewno będzie dobrze, korzystaj z możliwości leniuchowania bez jakichkolwiek wyrzutów sumienia 😁
Evelle, mnie bolały piersi od strony pachy, ale bolały mnie tak w każdym cyklu, więc to nie był wyznacznik 🤔 mnie w udanym cyklu mega bolały, a dzień przed testem zaczęły flaczec 🤣
Dziewczyny, apropos cyców.. Czy Wam też tak urósły?! Ja zazwyczaj w biuście miałam +/-90 cm, przed samym okresem 92 cm.. A w sobotę wzięłam miarkę a tam 97 cm 😮😮😮
Ja mam dzisiaj gorszy dzień, niby zjadłam śniadanie a mam dalej mdłości 🤢 mam dwie paczki w Paczkomacie z 300 m od domu i nie mam siły pójść, tak samo do bankomatu i apteki po mocz box 🤦♀️ dobrze, że ogarnęłam wczoraj obiad to chociaż tyle.. -
Lalia wrote:Anetka, na pewno będzie dobrze, korzystaj z możliwości leniuchowania bez jakichkolwiek wyrzutów sumienia 😁
Evelle, mnie bolały piersi od strony pachy, ale bolały mnie tak w każdym cyklu, więc to nie był wyznacznik 🤔 mnie w udanym cyklu mega bolały, a dzień przed testem zaczęły flaczec 🤣
Dziewczyny, apropos cyców.. Czy Wam też tak urósły?! Ja zazwyczaj w biuście miałam +/-90 cm, przed samym okresem 92 cm.. A w sobotę wzięłam miarkę a tam 97 cm 😮😮😮
Ja mam dzisiaj gorszy dzień, niby zjadłam śniadanie a mam dalej mdłości 🤢 mam dwie paczki w Paczkomacie z 300 m od domu i nie mam siły pójść, tak samo do bankomatu i apteki po mocz box 🤦♀️ dobrze, że ogarnęłam wczoraj obiad to chociaż tyle..
Mam tak samo jak Ty dzisiaj Lalia 😔
Brak sił na cokolwiek..
Tylko, że ja jeszcze muszę obiad dzieciom ugotować, ale nie wiem jak to zrobię, chyba w masce gazowej 😄 -
Zulugula wrote:tak jak już pisałam, będę wyglądać za pindolem ale mam wrażenie, że będzie pipka
O której wizyta??Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Evelle28 wrote:Piękne to co napisałaś
A u mnie szał... Telefon firmowy się rozdzwonił bo poszła plota że w pon otwierają salony fryzjerskie, bardzo byn tego chciała... Ale jeszcze nie było konferencji.. A te baby to aby być pierwsza w kolejce i ten teskt "jak otworzą Panią to proszę do mnie jako pierwszej zadzwonic" i tak tych pierwszych jest już kilkadziesiąt 🙄 z jednej strony jest to miłe ale z drugiej męczące... Heh no nic ponarzekałam tu Wam...
Zulu trzymam kciuki
A mam pytanie czy dobrze kojarzę ze któraś z Was bolały piersi od strony pach?
Męża udało mi się kliknąć na 19, a siebie na 12.06 dopiero.
Mnie przed testem nie bolały piersi, tylko lekko sutki co się nie zdarzało nigdy wcześniej i to trochę dało mi do myślenia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvelle28 wrote:Piękne to co napisałaś
Zulu trzymam kciuki
A mam pytanie czy dobrze kojarzę ze któraś z Was bolały piersi od strony pach?Evelle28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Anetka, na pewno będzie dobrze, korzystaj z możliwości leniuchowania bez jakichkolwiek wyrzutów sumienia 😁
Ja mam dzisiaj gorszy dzień, niby zjadłam śniadanie a mam dalej mdłości 🤢 mam dwie paczki w Paczkomacie z 300 m od domu i nie mam siły pójść, tak samo do bankomatu i apteki po mocz box 🤦♀️ dobrze, że ogarnęłam wczoraj obiad to chociaż tyle..
Obiad - właśnie robię zupę - pomidorowa. Tylko ona mi wejdzie. Coś wcale apetytu nie mam, choć mdłości dużo mniejsze.. -
nick nieaktualnyDzwoniła do mnie gin. Mam wpaść na 15, to zrobi szybkie usg żeby skontrolować tamto plamienie co miałam. Raczej jest ok, bo biorę dupka i nic się nie dzieje. Ale sprawdzę, to też będę spokojniejsza.
Fragaria, Edyciak, Lalia, kic83, Wik89, Annia, doomi03, kar_oliv, Koteczka82, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
casteam wrote:A ja słucham Sztaby 'Co mi Panie dasz', myje kibel i płaczę jak pojebana 😜
Uwielbiam nasze hormony 😂😎Lalia, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:A skąd ta plota poszła? Nie było jakiejś pół oficjalnej informacji? U nas wszystkie salony uruchomiły na aplikacji Booksy możliwość zapisywania się od 18.05.
Męża udało mi się kliknąć na 19, a siebie na 12.06 dopiero.
Mnie przed testem nie bolały piersi, tylko lekko sutki co się nie zdarzało nigdy wcześniej i to trochę dało mi do myślenia.Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Sylwia, piękny brzuszek co do pierwszych ruchow dzieci to na początku są one tak delikatne ze łatwo ich nie zauważyć. Pamiętam że w pierwszej ciąży coś tam czułam ale nie byłam pewna czy to to. Z czasem ruchy są wyraźne i nie ulega już nic wątpliwości. Wkrótce na pewno poczujesz
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Ja przebieram nogami, jeszcze tydzień niepewności. Wczoraj oddałam krew na PAPP-A, więc razem z usg będę miała od razu wyniki.Lalia, SzalonaOna, Sylwucha lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
nick nieaktualny
-
Lalia wrote:Anetka, na pewno będzie dobrze, korzystaj z możliwości leniuchowania bez jakichkolwiek wyrzutów sumienia 😁
Cycki mam już co najmniej 2 rozmiary większe niż normalnie, a wiem, że będą jeszcze większe 🙈
Paczki mąż odbiera jak wraca z pracy. Ja mu tylko wysyłam kod QRLalia lubi tę wiadomość
-
Ulaa wrote:Mam tak samo jak Ty dzisiaj Lalia 😔
Brak sił na cokolwiek..
Tylko, że ja jeszcze muszę obiad dzieciom ugotować, ale nie wiem jak to zrobię, chyba w masce gazowej 😄
Ula, Ty się śmiej z maski gazowej, ale ja ostatnio gotuję i ogarniam zmywarkę w tej maseczce jednorazowe a lodówkę otwieram na wdechuJulik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny