Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu współczuje Ci ze musisz się tak namęczyć! Nie oszczędza Cię końcówka ciazy. Jeszcze mama Ci dokłada... mamy niestety takie są... moja ostatnio do mnie powiedziała „ale jesteś gruba” a na mój morderczy wzrok powiedziała ze ona przecież nic złego nie ma na myśli, tylko ze mi brzuch urósł... Gagatko ale z Oleńki kruszynka!!!! Pięknie wyglądacie obie! Ounai gratuluje kolejnych sukcesów w zrzucaniu wagi! Super!
Gagatka lubi tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:Dziewczyny, tak się wzięłam za wstępne zakupy w Gemini i wrzuciłam do koszyka
Bepanthen baby
Linomag
Maść z wit.A
Ziaja mama lano maść
Ginexid pianka do higieny intymnej
Altaziaja żel
Octanisept
Sol fizjologiczna 100 ampułek
Katarek travel 2w1
Kindii puree bawełniane płatki, patyczki
Kompresy jałowe
Nożyczki Canpol baby
Szczotka do włosów Chicco z naturalnego włosia
Delicol krople
Esputicon krople
Do tego jeszcze podkłady,chusteczki mokre, majtki siateczkowe itp.
Jeszcze zostaje kwestia karmieni,czyli butelki,smoczki itp.
Termometr itp. ale to muszę o tym więcej poczytać 😊
Coś jeszcze byście dorzuciły z takich aptecznych rzeczy ?
Jaka wit.D polecacie ?
Ja daje devikap, ale on jest na receptęZielonaHerbata lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Wik89 wrote:ZielonaHerbata, moze cos przeciwgoraczkowego/przeciwbolowego, bo to chyba warto miec w apteczce? Co prawda ja sama niczego nie kupowalam na zaś, ale teraz po czasie uwazam, ze mala buteleczke pedicetamolu mozna miec w pogotowiu
Za to Ginexid mi sie kompletnie nie przydal, uzywalam tylko szarego mydla i tantum rosa
!
Wiki- dzięki😊 słuszna uwaga z czymś na gorączkę-juz dorzuciłam do koszyka.
Ginexid zacznę używać już teraz, bo w sumie nigdy nie używałam żadnego żelu do higieny intymnej, tylko żelu pod prysznic🤭
A i Tantum rosa też dorzucam 😊 -
Gagatko pieknie wygladasz i Ty i Olenka 🥰😍😘
Nie martw się waga, Tymek z poczatku tez nie przybieral, albo tylko po 5g. A teraz zobacz juz mi przybiera po 40g na dobę 😉
Ciesz się ze malutka je pieknie samodzielnie 😊, bo zobacz ile Tymek musial się uczyć zanim zaczal sam ssac butelkę.. bedzie dobrze i ani się nie obejrzycie i będziecie w domku 😘😘Gagatka, Lalia lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Herbatko ja też sobie komponuję listę apteczną na Gemini. Dorzuciłam tam jeszcze kompresy Multi-mam, Femaltikel plus, Linomag bobo a+e, Marimer baby wodę morską izotoniczną i dwa kremy przeciwsłoneczne: Bioderma Photoderm Mineral i Linomag Sun. Oba maja na Srokao dobre opinie, a jak będę zamawiać to ostatecznie zdecyduję się na jeden z nich (pewnie Linomag, skoro malucha i tak osłania się przed słońcem).
ZielonaHerbata lubi tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Herbatko, ja bym dorzucila jeszcze probiotyk. U nas sprawdził się dicoflor. I Wit. D dla malucha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2021, 13:08
ZielonaHerbata, Karenira, Lalia lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Herbatko, ja bym dorzucila jeszcze probiotyk. U nas sprawdził się dicoflor. I Wit. D dla malucha
No właśnie z tą wit.d to cały czas szukam i czytam jaka będzie najlepsza i jeszcze nie wiem na którą się zdecydować. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, odnośnie probiotyku to dziś miałam telekonsultacje w sprawie zielonych kupek i lekarz pytał czy podaje probiotyk i abym go odstawiła bo jeśli nie ma wslazań medycznych a wg niego u Poli nie ma to on pracuje jakby za nią i zamiast ona wytwarzać swoją florę bakteryjną to ma ją sztucznie podawaną i działa to.na niekorzyść układu pokarmowego.
-
ZielonaHerbata wrote:O właśnie probiotyk! Dzięki 😊
No właśnie z tą wit.d to cały czas szukam i czytam jaka będzie najlepsza i jeszcze nie wiem na którą się zdecydować. -
ZielonaHerbata wrote:O jeszcze słyszałam,że warto mieć termofor z pestek wiśni. Kosztuje grosze.
-
Anet.kaa wrote:Dziewczyny, odnośnie probiotyku to dziś miałam telekonsultacje w sprawie zielonych kupek i lekarz pytał czy podaje probiotyk i abym go odstawiła bo jeśli nie ma wslazań medycznych a wg niego u Poli nie ma to on pracuje jakby za nią i zamiast ona wytwarzać swoją florę bakteryjną to ma ją sztucznie podawaną i działa to.na niekorzyść układu pokarmowego.
Edit.
Szczególnie maluchom po cc i na mmWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2021, 14:16
kic83 lubi tę wiadomość
-
Herbatko termofor z pestek wiśni można dostać przy zapisaniu się do BebiKlubu
nam przysłali, czeka w szufladzie na Julkę
Motylku nie martw się, to się często zdarza. Mojej koleżanki córka tez nosiła ta pieluszkę i to całe 8 tygodni! Dzisiaj biega, skacze, pływa i nic jej nie jest
Karenina rzeczywiście super ten termoforem!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2021, 13:59
SzalonaOna, ZielonaHerbata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie dam rady wszystkiego nadrobić.
Sylwia byliśmy drugi raz i koniec, więcej nie trzeba kontrolować bioderek.
Irysko, straszne co przeżyłaś! Brawo za zimną krew! Nam tylko raz się kiedyś tak jak Lalia pisała że zaniósł się płaczem tak, ze nie mógł złapać oddechu i też dmuchałam z mężem na niego, ale wtedy był jeszcze noworodkiem.
Ja też w nocy co raz mniej wchodzę, żeby się nie rozbudzać. Dzisiaj pobudki były dwie jedna o 2.00 i o 6.30 więc nieźle ale nie idealnie.
Gagatko jaka Ola to śliczna kruszynka. Ale taka malutka!
My też dajemy probiotyk, ale po CC to chyba inaczej niż po SN. Na zalecenie lekarza mieliśmy zmieniony na taki co ma więcej szczepów.
Przyszły mi moje zakupy z Zalando. Większość do zwrotu.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Dziewczyny nie dam rady wszystkiego nadrobić.
Sylwia byliśmy drugi raz i koniec, więcej nie trzeba kontrolować bioderek.
Irysko, straszne co przeżyłaś! Brawo za zimną krew! Nam tylko raz się kiedyś tak jak Lalia pisała że zaniósł się płaczem tak, ze nie mógł złapać oddechu i też dmuchałam z mężem na niego, ale wtedy był jeszcze noworodkiem.
Ja też w nocy co raz mniej wchodzę, żeby się nie rozbudzać. Dzisiaj pobudki były dwie jedna o 2.00 i o 6.30 więc nieźle ale nie idealnie.
Gagatko jaka Ola to śliczna kruszynka. Ale taka malutka!
My też dajemy probiotyk, ale po CC to chyba inaczej niż po SN. Na zalecenie lekarza mieliśmy zmieniony na taki co ma więcej szczepów.
Przyszły mi moje zakupy z Zalando. Większość do zwrotu.
Annia
marzę o takiej nocy, którą nazywasz niezłą 😚Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność