Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nawet nie przejrzałam deszcze ubranek na razie mam sześć paczek w paczkomacie jutro muszę po nie podjechać
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Ania81 wrote:Kochana ja mam termin na wywolanie na 17.02. Takze mam nadzieje, ze 18.02 synek sie urodzi.
Kochana kto wie, calkiem mozliwe. My czesto na kajakach. A czy ty znasz miejscowosc Zgon?No pewnie że znam. Zgon, Ukta, Karwica, Ruciane-Nida, Wiartel. Objeżdzone (samochodowo, rowerowo) i opływane(kajaki, łódka) mam to wszystko 🤩
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2021, 20:49
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
edyciak. wrote:Ach... To aż tak było... To u nas kupa jest ok. Ma chlustajace ulewania i kaszkę na buzi... A potem wprowadzałaś stopniowo poszczególne produkty nabiałowe?
Suszarka, dzięki za link. Zamawiam. 😉 Choć jedną sukienkę na chrzest mam już w drodze, ale ta ma niezłą cenę.
Dziś w Aptece Gemini jest darmowa wysyłka. 😉
Ulewania to raczej z niedojrzałości układu pokarmowego.
My od niedzieli będziemy wprowadzać kaszki. Dziś miałam w diecie kaszkę manną na mleku, dałam Marcie to dzioba jak ptaszek po robaczka otwierała żeby jej jeszcze dać. A z każdą łyżeczką otwierała szerzej 😂
Kicek, Ty sobie dziękuj bo takiego ciała nie rozdają dobrze wiesz, że trzeba je sobie wypracować. A nam Motyl znowu zniknęła.kic83 lubi tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:Ja też jeszcze nie mam nic uprane, ale za bardzo nie mam jeszcze co prać. Chyba muszę przycisnac z zakupami 😁
A jest sens prać tak szybko? Przecież to jeszcze polezy w szafie w moimi przypadku z 3 miesiące i to już nie będą według mnie świeże rzeczy 🤔 -
Iskierko, Niereanimuj witajcie 🖐😘
To ja dołączam , też jestem Warmiaczką, a w dodatku z Braniewa
Ounai, super kiecka, świetnie leżyco do budki, to widzę, że jest jeszcze promocja:
https://www.bugaboo.com/gb-en/outlet/bugaboo-fox-cameleon3-breezy-sun-canopy-birds-230312XX01.html
Ja wzięłam dokładnie tą
Wczoraj skrecaliśmy meble 9 godzin z przerwą na obiadja nadzorowałam i podawałam śrubki
a M walczył
A nie chciał zostawiać na kolejny dzień...
Też się zastanawiam nad tym kiedy pranie, ale chyba wezmę się od następnego tygodnia, jakoś cały czas myślę, że urodzę wcześniej , nie wiem czemu 🤦♀️
Dziewczyny, a takie chwilowe spinanie brzucha jest normalne? Czasami (głównie po dłuższym chodzeniu czy jakichś czynnościach) brzuch trochę twardnieje i czuje jakby takie spięcia i po jakimś czasie odpuszcza....emdar, Iskierka87, Ounai, Niereanimuj , Ulaa, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Chciałabym zamówić koszulę z dolce sono ale nie wiem jaki rozmiar ? Normalnie noszę S , ale pi ciąży pewnie będzie brzuszek to M ?
A jaką koszule do porodu? Taką z dostępem do cyca z czy się przed karmieniem przebiera czy od razu po przystawieniu dzidzie się karmi ? -
Mamuśki, możliwe ze Leos ma teraz skok rozwojowy? Dzis dal ostro popalić. Spac chcial a nie mogł, nic nie pasuje ani lezenie ani noszenie, raz niby zadowolony a za 5min nerwy.
Przeciorał nas ostro a noc dopiero przed nami 😭 -
nick nieaktualny
-
Tajka wrote:Chciałabym zamówić koszulę z dolce sono ale nie wiem jaki rozmiar ? Normalnie noszę S , ale pi ciąży pewnie będzie brzuszek to M ?
A jaką koszule do porodu? Taką z dostępem do cyca z czy się przed karmieniem przebiera czy od razu po przystawieniu dzidzie się karmi ?
https://allegro.pl/oferta/koszula-koszulka-nocna-ciazowa-do-karmienia-s-9651843273?snapshot=MjAyMS0wMS0yNVQxMjoyNTo0NS4wOTNaO2J1eWVyO2M5OWYyOGEwMDcwNTRiMjE3NTViNjU1NTFiZThhMjdlMjAwZDQzMTBiYmQ1NDgzMWJmZDc0N2IzNzJkNzRmMDA%3D
a tę w rozmiarze M:
https://allegro.pl/oferta/koszula-nocna-do-karmienia-z-rewersem-na-napy-m-9569489063?snapshot=MjAyMS0wMS0yNVQxMjoyNTo0NS4wOTNaO2J1eWVyOzgwYmQ0MzMwNDRlN2JhN2VlZDY1ZDI0MmNjNWFlMWY3NDliMzc4NmRjZTU3ZTAzMDBhNTkxODMxNDEwOWJlNzQ%3D
Co ciekawe oba rozmiary są idealnie trafione, a mam już brzuszek taki całkiem pękaty.
Tajka lubi tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Nowastaraczka wrote:Mamuśki, możliwe ze Leos ma teraz skok rozwojowy? Dzis dal ostro popalić. Spac chcial a nie mogł, nic nie pasuje ani lezenie ani noszenie, raz niby zadowolony a za 5min nerwy.
Przeciorał nas ostro a noc dopiero przed nami 😭
Tak chyba wypada ok 12tyg czy jakos tak. Dużo siły.. my kolejni w kolejce do tego skoku 😕💙 11.2020
💗 11.2023 -
Jakie terminy mają pedicetamol czy esputicon, linomag, bepanthen i inne apteczne ?Mogę już zamówić? 🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2021, 21:38
-
Ja prałam i prasowalam jakos po 30tyg, tzn wtedy zaczelam i zeszło mi z 3tyg. Myslalam, że wczesnie ale potem bylam sobie wdzięczna, bo już na końcówce nie chciałoby mi się no i ciężej by było, a tak to mialam jeszcze radoche z tego i relaks , także mężowi bym tego nie oddała 😁 a co najlepsze, ostatnio doszliśmy do pajaca właśnie pranego pierwszy raz wtedy i taki byl pachnący i świeży bardziej niz świeżo uprane 🤷♀️
Tajka, KarolinaMaria, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualnyemdar wrote:17.02 rodzą się super (tylko słabo śpiące😁) dzieci! Polecam datę. Będziemy razem urodziny dzieciaków obchodzić
No pewnie że znam. Zgon, Ukta, Karwica, Ruciane-Nida, Wiartel. Objeżdzone (samochodowo, rowerowo) i opływane(kajaki, łódka) mam to wszystko 🤩
Ja mam 17.02 byc o 14 w szpitalu, procedural powinna pojsc dosc szybko, lekarka przewiduje, ze porod powinien byc szybki. Takze jak najbardziej realne jest ze moze sie urodzic 17.02. A jak bedzie malo spal, to tez dam rade, bo juz to przerabialam😁😁. Chic licze ze w tej kwestii odziedziczyl moje geny i bedzie spiochem 😁😁😁😁.
Tak samo, samochodem, rowerem objezdzone te miejsca. Moi rodzice maja drugi dom w Zgonie. Piekne te nasze rejony. 🤩 -
Dziewczyny, a do pupki to linomag zielony czy bepanthen ? Czy linomag zapobiegawczo A bepanthen jak już będą odparzenia ?🤔 samrujecie pupę przy każdej zmianie pieluchy ?
Na ciało co stosujecie? Ja planuje olejek migdałowy z połączeniem z kremem ale jakim ?🤔
I co na buźke? -
nick nieaktualny
-
Tajka wrote:Dziewczyny, a do pupki to linomag zielony czy bepanthen ? Czy linomag zapobiegawczo A bepanthen jak już będą odparzenia ?🤔 samrujecie pupę przy każdej zmianie pieluchy ?
Na ciało co stosujecie? Ja planuje olejek migdałowy z połączeniem z kremem ale jakim ?🤔
I co na buźke?
Co do daty ważności, to ostatnio sprawdzałam i zazwyczaj jest termin ważności od 1-2lat także myślę,że można zamawiać.Tajka lubi tę wiadomość