Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Edmar 100 lat dla Juleczka 🥰😘🎉🎁🎂
Przespanych nocek życzę 😊
Dziewczyny każdej z Was maluszki są przepiękne 😘😘 napatrzec się nie mogę 😍
Malwinka te wlosy, szok 😍 cudasne 😉
Dziwne to trochę dla mnie Motylku, u nas tez jest masa wczesniakow. Ale jeszcze nie spotkałam się żeby ktoś odmówił nam terminu wizyty tak jak powinniśmy pojsc.
My właśnie wróciliśmy z poradni neonatologicznej. Tymek miał usg brzuszka. Bo po urodzeniu wyszlo mu ze ma poszerzony uklad kielichowo miedniczkowy, i musieliśmy skontrolować. Ale na szczęście wszystko się unormowalo i pomiary wyszły idealnie. Dodatkowo Pan dr zrobil usg główki i też wszystko dobrze. 😉 i dziś kończymy 2 miesiące 💙SzalonaOna, Nikaa92, Lalia, Ounai, kiniusia270, kic83, Zulugula, Nowastaraczka, Gagatka, Ania81, Annia, KarolinaMaria, Suszarka, calanthe, Karenira, dmg111, emdar lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualnycalanthe wrote:Aaa dziś środa dzień loda 🤪 a tak serio, jeszcze któraś raportuje?
U mnie kolejne 0,6kg w dół (66,7-66,1) i uwaga! Wlazłam w dżinsy sprzed ciąży, choć to jeszcze nie ta waga. Normalnie jestem w szoku 🤭
Zielona i mój ma takie samo podejście do zakupów, chyba ten sam typ 😁
Dostałam metforminę, ale będę teraz robić pakiet badań. I uderzam znów do endo. Bo coś jest ewidentnie nie tak... -
Sylwucha wrote:Dziewczyny, Wy też macie po ciazy większe libido i w ogóle doznania? 😉 A moze to po prostu świadomość, że bzyk jest dla przyjemności, a nie w celu prokreacji?
W każdym razie prasuje wieczorem ubranka, nagle Pan mąż wpada do łazienki, zabiera żelazko (myślałam, że chce mnie zastąpić) i atakuje 😎 Fajnie było 😉 Jak za dawnych lat.
Enigva, Malwi nieustannie zachwyca fryzurą 💗
Lalia, Twoja obecna waga jest w sferze mych marzeń. Pewnie byłoby już 6 z przodu gdybym nie podjadała wiecznie lodów 😂Lalia, Annia lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualnySylwucha wrote:Dziewczyny, Wy też macie po ciazy większe libido i w ogóle doznania? 😉 A moze to po prostu świadomość, że bzyk jest dla przyjemności, a nie w celu prokreacji?
W każdym razie prasuje wieczorem ubranka, nagle Pan mąż wpada do łazienki, zabiera żelazko (myślałam, że chce mnie zastąpić) i atakuje 😎 Fajnie było 😉 Jak za dawnych lat. -
nick nieaktualnyNikaa92 wrote:Emdar wszystkiego najlepszego dla Julka, niech zdrowo rośnie i oczywiście niech polubi spanie w nocy 🥳
LaBellePerle gratulacje, to się nazywa przeznaczenie 😁 spokojnej ciąży 😉
O rany ile dzisiaj zdjęć słodziaków. Malwinka z włosami wymiata, Stasiu jaki duzy, wszystkiego najlepszego z okazji skończonych 4 miesięcy ode mnie i Kubusia 🥳 Koberki to dla mnie nadal niepojętne zjawisko jak można być tak różnymi a zarazem podobnymi do siebie i to z jednego brzucha wyskoczyły. Jak nie wymieniłam któregoś slodkiego Misiaczka z imienia to przepraszam ale dzisiaj tyle tych zdjęć ze ciezko wszystkich zapamiętać jak się czyta z doskoku. Wszystkie dzieciaczki cuuudne i do wycalowania 😘😘
Motylku dziękuję za informację w wszczesniejszych postach. Jak Matylda i jej bioderka? Pozdrawiam nasza służbę zdrowia za super terminy..ehh brak słów. A jakieś miasto obok nie ma więcej placówek?
My dzisiaj tez świętujemy. 4 miechy za nami 🥰🥰
niestety, to miasto obok to właśnie duzeee miasto. Dramat!
Gratuluję 4 mcy 💙 -
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Edmar 100 lat dla Juleczka 🥰😘🎉🎁🎂
Przespanych nocek życzę 😊
Dziewczyny każdej z Was maluszki są przepiękne 😘😘 napatrzec się nie mogę 😍
Malwinka te wlosy, szok 😍 cudasne 😉
Dziwne to trochę dla mnie Motylku, u nas tez jest masa wczesniakow. Ale jeszcze nie spotkałam się żeby ktoś odmówił nam terminu wizyty tak jak powinniśmy pojsc.
My właśnie wróciliśmy z poradni neonatologicznej. Tymek miał usg brzuszka. Bo po urodzeniu wyszlo mu ze ma poszerzony uklad kielichowo miedniczkowy, i musieliśmy skontrolować. Ale na szczęście wszystko się unormowalo i pomiary wyszły idealnie. Dodatkowo Pan dr zrobil usg główki i też wszystko dobrze. 😉 i dziś kończymy 2 miesiące 💙 -
nick nieaktualny
-
Meggi110818 wrote:32, kiedyś myślałam że w tym wieku już dwójkę będę miała. Ale cieszę się że Oliwka jest.
Angie, będzie sex z lodzikiem przez 7 dni 😂
Tajka, ale ekstra to zdjęcie, jeszcze w 3D haha
Ula, mi na Twoim etapie powoli zaczynały odpuszczać mdłości i np miałam 1-2 dni przerwyUlaa, Angie1985 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Nikaa, Kubuś cudny 🤩🤩🤩 i te małe trampeczki 💙 gratuluję 4 mscy 🥰
Inaa, gratulacje dla Tymcia 2 mscy 💙Inaa89 lubi tę wiadomość
-
Nikaa, jaka ekstraklasy stylóweczka, przystojniak, a jaki poważny
Sylwia one z miesiąca na miesiąc różnią się coraz bardziej!
Motylek, a co z ćwiczeniami? Dalej tak intensywniejsze ćwiczysz? Może to jednak przez to, podobno intensywne ćwiczenia przy IO właśnie tak działają, z resztą któraś z dziewczyn tu potwierdzała
Inaa super wiadomościSylwucha lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Sto lat w szczęściu dla Julusia!
LaBelle gratuluję! Dbaj o siebie!
Wszystkie dzieciaczki są takie śliczne i słodkie! Oj udały nam się forumowe brzdące!
Co do planowania dzieci to ja chciałabym zajść w ciąże gdy Pola będzie mieć minimum dwa latka. Na 2022 planuję maraton 🏃♀️ i końcem roku możemy się starać.
Ja dziś padam, wstałam o 7:30 ponieważ miałam rano fizjoterapeutę z powodu bolący nadgarstek a to jest zdecydowanie za wcześnie dla nas. Kończę obiad, idę chwile na spacer i.mam nadzieje że jak mąż wróci to się prześpie chwilę.
Lalia, emdar lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Dziewczyny , których dzieci mają tylko 40minutowe drzemki w ciągu dnia. Próbowalyscie po przebudzeniu ponownie ululać młodzież?
U nas ostatnio to life hack (eureka!) 🙈
Nigdy wczesniej nie próbowaliśmy, bo budzi się i już cały wierzga i się uśmiecha , więc kto by tu myślał o spaniu. A jednak, ostatnio czasem biorę na ręce i jeszcze zaśnie. Po 40min ponoc nastepuje przejście z jednej fazy snu w drugiej i często maluch się budzi podczas tego przejścia i nie oznacza to, że juz calkiem pospał, także można próbować
U nas jest 30 minut, a czasem 40 i to max zdolności drzemania mojego syna.
Tak, zauważyłam, czasem udaje się go ululać dalej, a czasem patrzy tymi swoimi niebieskimi oczami (wciąż) i wyznaje mi miłość i już wiem, że znów nici ze snu dalszego 🤦🤷Zulugula, Lalia, dmg111, emdar lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Nika, Kiniusia, Suszarka, Calanthe (o żadnej mam nadzieję nie zapomniałam) cudne Wasze dzieciaczki 😚
calanthe, Suszarka lubią tę wiadomość
[/url]
Waga sprzed zajscia w 1ą ciążę 51kg, waga z dnia porodu 67kg.
Waga sprzed zajscia w 2ą ciążę 53,5kg, waga z dnia porodu 69,5 kg.
Waga dziś 52 kg 💪Inaa89, Nowastaraczka, Lalia, calanthe, Gagatka, Ladyo, Ania81, Nikaa92, Tajka, Suszarka, Ounai, Karenira, dmg111, emdar, doomi03, Martt95, Julik lubią tę wiadomość
[/url]
Meggi
jesteś młoda jeszcze.
Ja w 1ą ciążę zaszłam w wieku 31 lat (wcześniej nie chciałam).
W drugą ciążę w wieku 36 lat.
Teraz mam 37, uważam że wciąż jestem młoda
Moja koleżanka starała się kilka lat o pierwsze dziecko, chcieli bardzo drugie, zaszła w ciążę jak syn miał 3 miesiące 😁Lalia, Zulugula, Ania81, Karenira, dmg111, emdar lubią tę wiadomość
[/url]
To i ja przesyłam Polkę Fasolkę ubraną w zestaw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2021, 12:36
kiniusia270, kic83, Inaa89, Nowastaraczka, Lalia, calanthe, Ladyo, Sylwucha, Ania81, Annia, KarolinaMaria, Nikaa92, SzalonaOna, Tajka, Suszarka, Ounai, dmg111, emdar, doomi03, Martt95 lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Waga sprzed zajscia w 1ą ciążę 51kg, waga z dnia porodu 67kg.
Waga sprzed zajscia w 2ą ciążę 53,5kg, waga z dnia porodu 69,5 kg.
Waga dziś 52 kg 💪
kic83 lubi tę wiadomość
-
U mnie waga sprzed zajscia w ciążę 53kg, w dniu porodu waga 68kg.
Dzis waga 60kg. Od zeszłej środy nie drgnęła ani w dół ani w górę. Ale nie jestem zdziwiona ponieważ najadłam się masy paczkow w tłusty czwartek 🍩 i w sobotę jak byli goście tez podjadałam 🤭
Najbardziej denerwuje mnie brzuch. Nie tyle waga co ten brzuch. Jestem 2 miesiace po porodzie a wygladam jak w ciąży... po żadnym porodzie tak nie mialam jak teraz. Powiedzcie mi czy CC może mieć wpływ na to że wciąż mam taki brzuch?02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Kic zazdroszczę wagi 😍 ale pozytywnie oczywiście 😘
Ounai u Cb również świetne efekty 😘
Motylku ta lekarka to sobie chyba robi jakieś jaja, nie była bym chyba dla niej zbyt uprzejmą..Ounai lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g