Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, Wy też macie po ciazy większe libido i w ogóle doznania? 😉 A moze to po prostu świadomość, że bzyk jest dla przyjemności, a nie w celu prokreacji?
W każdym razie prasuje wieczorem ubranka, nagle Pan mąż wpada do łazienki, zabiera żelazko (myślałam, że chce mnie zastąpić) i atakuje 😎 Fajnie było 😉 Jak za dawnych lat.Lalia, Suszarka, dmg111, ZielonaHerbata, calanthe, Nowastaraczka, Ladyo, Annia, kiniusia270, kic83, Wik89, KarolinaMaria, Zulugula, Nikaa92, emdar, Inaa89, kar_oliv, SzalonaOna, Ania81, Martt95, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Sylwia ja to sie doczekac nie moge wizyty u gina w przyszlym tygodniu i na zielone swiatelko. Jak dopadne starego... 🤭
Lalia, Sylwucha, dmg111, Annia, KarolinaMaria, Inaa89, kar_oliv, Ania81, Martt95 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
04.01.2021 77,7kg
17.02.2021 73,8kg
44 dni : -3,9kg, do wagi sprzed ciąży 2,6kg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2021, 12:29
Suszarka, dmg111, Ladyo, Tajka, Annia, Lalia, kic83, calanthe, Enigvaa, Zulugula, emdar, Inaa89, kar_oliv, SzalonaOna, Ania81, Martt95 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Hej
dzisiaj miałam ostatnie prenatalne, pierwszy raz mąż mógł uczestniczyć
Maja pozostaje Mają (dowód niżej
). Wszystko ok, przepływy macicy mogłyby być lepsze, ale to podobno się zmienia, a inne parametry nie wskazują, aby coś było nie tak. Duża, ok 2 kg. Moje ciągłe spinanie się brzucha to niby skurcze BH, bo Szyjka długa.
Jutro wizyta u mojego.
Ulaa, Ounai, Annia, Karenira, kiniusia270, Nowastaraczka, Lalia, Wik89, calanthe, Enigvaa, Zulugula, Ladyo, Nikaa92, emdar, Inaa89, dmg111, kar_oliv, Suszarka, SzalonaOna, Ania81, Martt95 lubią tę wiadomość
-
Enigva, Malwinka jest niepowtarzalna z tą fryzurą 🤩🤩🤩
Sylwia, mi się chce, ale się cykam 🙈 jeśli dzisiaj gin pozwoli, to może chociaż jakieś wstępne baraszkowanie zaliczymy 🤣
Dziewczyny, ten mucovagin czy inny lubrykant to się aplikuje do środka? Głupio mi pytać, ale nigdy nie potrzebowałam więc nie wiem 🤭
Ściągnęłam dla Olka 170 ml, mogę po południu jechać do lekarza 💪
A w ogóle to odebrałam moje wyniki dzisiaj i jestem miło zaskoczona 👌
mocz czysciutki
hemoglobina 14,1(!!)
TSH 2,66
Ale krzywa cukrowa masakra 🤦
Na czczo 82 👍
Po godzinie 67 (?!)
Po dwóch godzinach 128
Ten wynik po godzinie to jakaś masakra 😳 myślicie że to dlatego że zasłabłam jak mi te żyły popękały i nie mogły mi się wkłuć??Sylwucha, kar_oliv, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Wczoraj jeszcze wieczorem cyknęłam Koberkom wspólne foto 😉.
Tak, to są bliźniaczki 😁
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2021, 15:06
Tajka, Ounai, Annia, ZielonaHerbata, kiniusia270, Meggi110818, Nowastaraczka, Lalia, kic83, Wik89, KarolinaMaria, calanthe, Enigvaa, Zulugula, Ladyo, Nikaa92, emdar, Inaa89, dmg111, kar_oliv, Suszarka, SzalonaOna, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Emdar, Kiniusia , wszystkiego dobrego dla waszych synków 🎉😘
Wszystkie dzieciaczki śliczne jak zawsze 😍😍
LaBelle, super nowina! Na pewno teraz jest to szok, ale w krótce jak oswoicie się z tą myślą, będzie na pewno dużo radości 😊 gratulacje i trzymam kciuki ✊
Ja też się z kolejki nie wypisujetylko ja jeszcze nie wiem co to poród i posiadanie dziecka
ale chciałabym jakoś od razu tzn np zajść po ok roku od urodzenia Mai, bez powrotu do pracy. No ale zobaczymy, życie zweryfikuje...A mąż chce czwórkę...
U mnie w wyprawke mąż jest bardzo zaangażowany, wie wszystko co zamawiam, szukam, jak przychodzi oglądamy razemjak nie mogę się zdecydować, to daje mu 3 do wyboru i wybiera jedną
Może dlatego, że dalej siedzi w domu (zamknięty biznes), więc jesteśmy razem 24/7
z kasą też nie ma problemu, mamy wspólną i nie żałuje na nic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2021, 12:52
Lalia, kiniusia270, emdar, kar_oliv, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, tsh 0.39 to trochę mało prawda ? Zawsze miałam w okolicach 1, teraz poniżej normy, pewnie zmniejszy dawkę euthyroxu?
Hemoglobina prawie w normie! W końcu! Te soki z buraka zmiksowane z natką pietruszki i cytryną chyba działająWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2021, 12:50
-
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Motylku dlaczego Ty chodzisz prywatnie z Matylda?
Ja odrazu przy wypisie małego jak tylko dali mi skierowania do specjalistów, na drugi dzień dzwonilam umawiać odrazu. I terminy dla wczesniaka były króciutkie. To jest wczesniak, po to są te wszystkie poradnie neonatologiczne itp zeby przyjmowali takie dzieci. I one mają terminy normalne. Nie mogę odmówić przyjęcia. Ja tylko jak dzwonilam odrazu mowilam ze to wczesniak. -
Sylwucha wrote:Dziewczyny, Wy też macie po ciazy większe libido i w ogóle doznania? 😉 A moze to po prostu świadomość, że bzyk jest dla przyjemności, a nie w celu prokreacji?
W każdym razie prasuje wieczorem ubranka, nagle Pan mąż wpada do łazienki, zabiera żelazko (myślałam, że chce mnie zastąpić) i atakuje 😎 Fajnie było 😉 Jak za dawnych lat.
Dziewczyny oczywiście pokroliczkowało mi się, będziemy się starać na jesień 2022. 🙈 2021 to ta jesień!
Melduje sukces przy karmieniu. Weszła dynia piżmowa Hippa, bo pomyliłam i odgrzalam zamiast marchewki i jadł aż mu się uszy trzęsły. Tylko malutko wody wypił. Pod koniec karmienia zaczął usypiać to wzięłam go do piersi i teraz śpi.
Wszystkie dzieciaczki urocze! 💕
Lalia a myślisz, że może zasłabłaś bo był taki spadek cyrku? Hipoglikemia reaktywna?Lalia, Nowastaraczka, kic83, Wik89, KarolinaMaria, Zulugula, kar_oliv, Ania81 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
Wszystkiego najlepszego dla Julka 🎉🎈🎈
Rośnij duży i zdrowy 🥰
Tajka fajnie, że Maja pozostała Mają 🥰
Też już bym chciała poznać płeć, ale to jeszcze chwilka.. Mam nadzieję, że będzie można to ustalić za 2 tygodnie na prenatalnych 🤭🥰
Powoli zaczynam się lepiej czuć, z rana mdli mnie jak muszę czekać ze śniadaniem ze względu na euthyrox.. Potem w ciągu dnia jest naprawdę bardzo znośnie, nadal pozostają mdłości popołudniowe, a raczej wieczorne.. Mam nadzieję, że niedługo całkowicie miną 🙈Tajka, emdar lubią tę wiadomość
-
Cudna czuprynka. 🥰
Koberki są wspaniałe i jakie śliczniusie. 🤩
Ounai piękne postępy. Jesteś dzielna i fajnie żeasz tyle samozaparcia. A jak Twój zakład z mężem?
Tajka ja mojemu wszytko pokazuje ale nie mówię ile wydałam 😂Sylwucha, Tajka, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Sylwia! Lenka i Oliwka są przesłodkie ❤️ Niestety podmianki na sprawdzianach im nie wyjdą jak nie są podobne 😅
Co do libido... u Nas raz był bzyk tydzień temu, z mucovaginem było ok ale w głowie trochę miałam strach 😅
Na szczęście Stary za mną nie łazi chociaż fajnie by było jakby kiedyś zabrał mi żelazko 😂Nowastaraczka, Sylwucha, Lalia, Enigvaa, dmg111, Ania81, Suszarka, Julik lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Sylwia
a co to libido? 🤣🤣🤣kiniusia270, Annia, Lalia, Zulugula, emdar, dmg111, kar_oliv, Ania81, doomi03 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ula, mam nadzieję że samopoczucie Ci się poprawi, s na prenatalnych poznasz płeć malucha 🥰
Tajka, zdjęcie nie pozostawia wątpliwości 😅 gratuluję!
P.s. wczoraj zaakceptowałam Twoje zaproszenie do przyjaciółek..z listopada 🙈
Sylwia, mega się różnią dziewczyny!! 🤩 Ale po oczach od razu widać, że to siostry 😍😍 musisz im zrobić takie zdjęcie, ale z Atenką w środku 🐕
Ounai, wyniki rewelacja!! 💪💪💪 Idziesz jak burza!!
U mnie:
6.01. 64,5 kg
17.02. 62,5 kg
W ciążę zaszłam z wagą 62 kg, ale dążę do 5 z przodu, więc na celu mam jeszcze jakieś 3-4 kg do zrzucenia 👍
Calanthe, zazdroszczę wejścia w spodnie sprzed ciąży, mi został taki delikatnie mięciutki brzuszek i troszkę biodra i nie ma szans na jeansy sprzed ciąży, zwłaszcza że nosiłam super skinny highwaist 🤣 na szczęście mam takie na gumce jakby sportowe cygaretki (3 pary) które uwielbiam i one super leżą więc mam w czym chodzić 👌 dokupiłam jedne jeansy 38 żeby mieć jakiekolwiek i jedne takie z szerszymi nogawkami ale z rozporkiem i gumką więc jest Ok 😅Wik89, Sylwucha, calanthe, Ania81 lubią tę wiadomość