Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai nie dziwię się, że Tymek dostal walentynke, niezły przystojniak jest z niego;)
Nadzieja ale cudny bobas!
Kiniusia Stasiu jest przeslodziak, moglibyście fortune zbić jakby wystepowal w jakiejś reklamie czy filmie😅
Btw, mój mózg w nocy śpiewa morskie rybki😭
Mój syb z tyłu też ma takiego fryza 😁kiniusia270, Lalia, Nowastaraczka, dmg111, Ounai, Ania81 lubią tę wiadomość
💙
💗 -
Ja już też zamykam produkcję. Trójka mi wystarczy.
Ja też daje nadzieję na córeczkę w męskiej rodzinie. Mój mąż ma brata on ma dwóch synów. Ja też dwóch synów. Ojciec męża na 5 braci a każdy ma dwoje dzieci i są tylko 3 dziewczyny.
A teraz nasza Maleńka.Lalia, Zulugula, kar_oliv, SzalonaOna, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Ladyo, Lalia, Nowastaraczka, ZielonaHerbata, calanthe, kiniusia270, Zulugula, dmg111, Angie1985, KarolinaMaria, Enigvaa, Ounai, Tajka, kic83, Annia, Wik89, emdar, Nikaa92, kar_oliv, Inaa89, SzalonaOna, Ania81, Martt95, doomi03, Julik lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Dziękuje Wam dziewczyny. Jesteście kochane i niezastąpione. Wyrzuciłam mu wszystko co mnie boli tzn napisałam mu bo w pracy jestem ale stwierdziłam ze nie będę taka wkurzona czekać aż z pracy wrócę. Zamówił lozeczko i komode. Oczywiście najpierw narzekał czego to takie drogie a jak mu pokazał linki do tańszych to sam przyznał mi racje ze to byle co. Wydał 1000 zł i na chwile ma spokój. Ale już mu powiedziałam co kupuje w przyszłym miesiącu. Oni chyba naprawdę nie zdają sobie sprawy z tego co trzeba kupić i po co. Ostatnio jak przyszedł ręcznik od mamyginekolog (swoją droga taki mięciutki i przyjemny ze aż miło ❤️) to się pytał dlaczego nie może być po prostu taki jak dla nas...
ZielonaHerbata, Karenira, Ounai, kar_oliv, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny ❤️ Wszystkie Nasze pociechy są najpiękniejsze i najprzystojniejsze na świecie ❤️❤️
Haha Zulugula te piosenki jak już wejdą to nie wyjdą z głowy 😅🤷♀️
Zulugula, dmg111, Ania81 lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2021, 12:00
Nowastaraczka, ZielonaHerbata, Ladyo, Lalia, Suszarka, Zulugula, kiniusia270, dmg111, KarolinaMaria, kic83, Annia, Wik89, emdar, Nikaa92, kar_oliv, Inaa89, SzalonaOna, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Suszarka, Iga jest przepiękna 😍😍😍
U nas przy drugim bobasie będzie albo Tomuś (rozważaliśmy to przy Olku) albo Zuzia (bo mąż chciał Aleksandrę, ale mamy już Aleksandra) 🤩
Ja mam dzisiaj kontrolę u ginekologa, dopiero po porodzie 🤦 ciekawa jestem jak się sprawy mają, ale myślę że na bank będzie trzeba popracować nad mięśniami dnia miednicy 😕 jak mam pełny pęcherz a kichne to zdarzają mi się wpadki, więc na bank muszę się tego pozbyć przed kolejną ciążą!!Suszarka, kar_oliv, Ania81, calanthe lubią tę wiadomość
-
Calanthe, Wera jest boska 🤩🤩🤩 taka charakterna w tej fryzurze 😎😎😎
Mój Olek ma zakola a najwięcej włosów ma na ciemieniu, haha 🤣
W sumie to ma trochę fryzurę na mnicha, tylko że na samym środku ma taką kępkę dłuższych włosów 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2021, 11:36
Nowastaraczka, calanthe, dmg111, kiniusia270, Suszarka, kar_oliv, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Łoo ile nowych postów akurat jak mi siadl wczoraj net 🤣
Emdar sto lat dla Juleczka, pogromcy damskich serc! Życzę mu duzo zdrówka i większego zapotrzebowania na sen nocny ❤
Labelle gratulacje, będziesz świetną mamą dwójki, trzymam kciuki żeby wszystko przebiegło pomyślnie ❤
Suszarka, Zulu Leoś tez.ma taką śmieszną fryzurke xD
Ounai wiedzialam zeby nie wchodzic na to patulove, teraz bede myslec o tych ponczach
Zulu, ostatnio chcialam zasnac wczesniej to tylko w glowie mialam "to jest alfabet warzywno owocowy i mucha w mucholocie"🤦♀️🤪 karuzelkę mamy po dzieciach z rodziny, fisher price egzotyczne zwierzaki i jest spoks, szału nie ma ale młody lubi 😄
Kinusia Stasiu słodziak ❤❤❤
Co do kolejki to ja poki co tez wypadam, Leo chyba chce być jedynakiem 😄😄😄 chociaz dzis powrocila nocka bez kupy - tesknilam za tym 🤪Zulugula, Lalia, emdar, Ounai, kar_oliv, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Ladyo- albo usiadz z nim i pokaż mu listę wyprakową żeby zobaczył ile tego jest 😊 może faktycznie nie zdaje sobie sprawy a jak zobaczy czarno na białym, to uwierzy.
Mój mąż nie kwestionuje naszych zakupow wyprawkowych. Zawsze mówi,że mam zamaiwac co uważam za słuszne i tyle.
A że ja za słuszne uważam połowę zbędnych rzeczy to już inna historia 🤭😁 na szczęście nie wnika zbytnio w te zakupy i nie wie co jest must have a co moje zachcianki 🤭
Calanthe- ale słodziak rozkoszny 😍😍i ten fryz!👶Lalia, calanthe, dmg111, Karenira, Ladyo, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Halo, to nikt już nie chce kolejnej ciąży? 😅 Nie bądźcie takie!😅 Z kim ja będę nosić brzuch?!😅 Może w tym roku nie, ale w kolejnym 😅
W kolejnym to moze ja 🤪 zobaczymy czy nam Malwi da popalic ze nam sie odechce czy nie 😂Lalia, Ania81 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Ladyo moj stary tez marudził, a jak mala sie urodzila to nie bylo wypadu do marketu zeby nie przyniosl nic dla malej. Oczywiscie nie obylo sie bez awantury, rozplakalam sie ze dla niego „za wczesnie” i dla mnie to brzmi jak „ i tak nie urodzisz, cos sie stanie”, wtedy sie ogarnal i przynajmniej nie wtracal jak cos kupowalam.
Ounai, Tymek to taki przystojniak ze az dziwne ze tylko jedna walentynke dostal!
Cal, Suszarka piekne dziewczynki 😍
Laila moja Malwi tez ma zakola, wyglada to u niej komicznie, staram sie jej zaczesywac jak juz mam z czego dzielic 😂
kiniusia270, calanthe, ZielonaHerbata, Ladyo, dmg111, Lalia, Nowastaraczka, Wik89, emdar, Nikaa92, kar_oliv, Inaa89, Ounai, SzalonaOna, Ania81, Martt95, doomi03 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Dziewczyny mam ochotę się pociąć albo płakać. Kilka dni temu dostałam na brzuchu wysypki. Na początku to było tylko kilka maleńkich swędzących punkcików. Dalej są maleńkie, ale rozniosły się na dekolt, plecy i trochę na nogi i ręce. Swędzi mnie niemiłosiernie. W nocy nie mogę spać. Oszaleję
Wczoraj miałam teleporadę z dermatologiem i babka zaleciła mi dwa specyfiki, żel na łagodzenie objawów swędzenia Thermi i krem Tanno Hermal. Niestety tego kremu nie dostałam w aptece na miejscu i musiałam zamawiać na dzisiaj. Zaraz lecę odebrać. Rano zrobiłam sobie krochmal. Nie mam wanny, więc porobiłam sobie z tego krochmalu tylko okłady.
Ogólnie to dermatolog mówiła, że to może być alergia. Czytałam, że najbardziej prawdopodobni winowajcy to mleko, kakao, czekolada i cytrusy. To mogłoby się zgadzać, bo ostatnio piłam prawie codziennie koktajl z bananem i kakao na mleku, jadłam desery z czekoladą i oczywiście wcinałam mandarynki...
Modlę się, żeby szybko minęło. Jak żyć?36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm