Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia wrote:Halo, to nikt już nie chce kolejnej ciąży? 😅 Nie bądźcie takie!😅 Z kim ja będę nosić brzuch?!😅 Może w tym roku nie, ale w kolejnym 😅
Lalia, KarolinaMaria, Annia, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Zulugula wrote:Ejj tylko ja się nie wypisuje z kolejki? 😁 Tomek jest totalnie na zachętę, a marzy mi się teraz córka, choć patrząc na rodzinę męża to tam jest deficyt chromosomu X, także nie mam złudzeń 😅
Annia Lalia
Tez myślimy zacząć starać się końcem tego roku.. zobaczymy co z tego będzie, na pewno bez spinyLalia, Zulugula, Ania81, Suszarka, Nowastaraczka, kar_oliv lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulugula wrote:Ejj tylko ja się nie wypisuje z kolejki? 😁 Tomek jest totalnie na zachętę, a marzy mi się teraz córka, choć patrząc na rodzinę męża to tam jest deficyt chromosomu X, także nie mam złudzeń 😅
Annia Lalia
Tez myślimy zacząć starać się końcem tego roku.. zobaczymy co z tego będzie, na pewno bez spiny
Teściowa to samo, ma wyłącznie braci. Mój mąż tez ma dwóch braci, z czego jeden też już ma syna. A jednak się udało i mamy córkęLalia, Zulugula, Ania81 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Endmar wszystkiego najlepszego dla Julka przede wszystkim zdrówka i 8-godzinnego nieprzerwanego snu 🎂🎊
U Nas dzisiaj świętujemy 4 miesiące
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2021, 20:20
Lalia, Iryska, Suszarka, KarolinaMaria, Zulugula, calanthe, Annia, Nikaa92, Ania81, dmg111, Ladyo, Nowastaraczka, kic83, emdar, Ounai, kar_oliv, SzalonaOna lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
No dziewczyny, to dałyście mi nadzieję 😅💪
Zulu, Oluś też jest dzieckiem na zachętę 😊 tak naprawdę jedyny problem jaki z nim mamy to brzuszek, wiadomo że to nie jego wina 😘
Co do płci i różnicy wieku, to ja jestem z lutego '94 , a mój brat z lipca '95, więc między nami jest 17 msc różnicy. Mama mówi, że łatwo nie było, ale tylko na samym początku, a potem sama nie wie kiedy wyrośliśmy, bo taka mała różnica wieku sprawiała, że chętnie się razem bawiliśmy. Bycie z "pary" też spoko, bo brat bawił się ze mną lalkami, ja z nim samochodami i pistoletami 😅 więc też mi się zawsze parka marzyła.
Ale jak patrzę na naszą Inee, to sobie myślę, że mogłabym być "Mom od boys" 😍😍😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2021, 10:38
Zulugula, dmg111, Nowastaraczka, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Kinga, Stasiu to taki przystojniak 🥰🥰🥰 uwielbiam też jego imię! Ja mam Dziadzia Stasia i to jest tak dobry i mądry i kochany i lubiany człowiek!!
kiniusia270 lubi tę wiadomość
-
My na Igę mówimy Stasiu, bo ma z przodu króciutkie włosy a z tyłu długie, a wujek męża Stanisław jest łysy jak kolano i tylko z tyłu ma trochę włosów 🤣 podobnie jak Lalia miałam dziadka Stasia, na pewno to imię będzie na tapecie jak kiedyś urodzę chłopczyka.
Między moim mężem i jego bratem jest 15 miesięcy różnicy, wychowali się wspólnie i do tej pory w miarę trzymają sztamę, chociaż są różni jak ogień i woda 😅kiniusia270, dmg111, Zulugula, Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Lalia wrote:Annia, Jednorożec super 💪
Zulu, dmg dołączycie końcem roku albo w przyszłym? 😅
My jeśli zdecyduje że nie wracam do pracy, zaczniemy pewnie końcem roku, a jeśli zdecyduje że jednak wracam, to dosłownie na kilka miesięcy i zaczniemy starania od połowy 2022 😊
Ale co wyjdzie, to pewnie życie zweryfikuje 🙂
Ja jeśli zajde i będzie wszystko ok to będę rozważać powrót do pracy tak do połowy 2trym, raczej nie rozbije tym firmy, bo i tak nie przyjeli nikogo na moje stanowisko tylko porozdzielali na kilka osóba jak będzie to nie wie nikt. Może się okazać, że będę leniwą dupką i zostanę w domu 🤭 albo z Młodym zamiast do żłobka, chociaż akurat chciałabym żeby chadzał . Tak hak mówisz, życie zweryfikuje, a dobrze wiemy jak to jest z tym planowaniem ciąży niestety
Lalia lubi tę wiadomość
💙
💗 -
Jednorożec89 wrote:Może ze mną.
Zobaczymy jak poród się potoczy bo po cc trzeba odczekać ale po sn kto wie...
Mi lekarz mówił (pytałam się na kontrolnej w 6 tygodniu po cc), że od września mogę się starać. Trochę mnie zmartwił, myślałam że da zielone światło na czerwiec /lipiec. Może wydawać się że to tylko 2 czy 3 miesiące, ale o Oliwke staraliśmy się 2 lata, a już pierwszej młodości nie jestem. Jak nie uda się do końca roku, to nie Oliwka będzie jedynaczkąO ❤️
Z ❤️ -
Suszarka wrote:Zulu mój teść ma samych braci, Ci bracia samych synów (chyba tylko dwie dziewczyny na 10 chłopa).
Teściowa to samo, ma wyłącznie braci. Mój mąż tez ma dwóch braci, z czego jeden też już ma syna. A jednak się udało i mamy córkę
To u nas podobnie , dajesz nadzieję 😅Lalia lubi tę wiadomość
💙
💗 -
Lalia wrote:No dziewczyny, to dałyście mi nadzieję 😅💪
Zulu, Oluś też jest dzieckiem na zachętę 😊 tak naprawdę jedyny problem jaki z nim mamy to brzuszek, wiadomo że to nie jego wina 😘
Co do płci i różnicy wieku, to ja jestem z lutego '94 , a mój brat z lipca '95, więc między nami jest 17 msc różnicy. Mama mówi, że łatwo nie było, ale tylko na samym początku, a potem sama nie wie kiedy wyrośliśmy, bo taka mała różnica wieku sprawiała, że chętnie się razem bawiliśmy. Bycie z "pary" też spoko, bo brat bawił się ze mną lalkami, ja z nim samochodami i pistoletami 😅 więc też mi się zawsze parka marzyła.
Ale jak patrzę na naszą Inee, to sobie myślę, że mogłabym być "Mom od boys" 😍😍😍
Mam to samo z Inaa i byciem mom of boys 😁 gdzies myślę, że tak właśnie będzieLalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
💙
💗 -
Suszarka u Stasia jest podobny fryz o którym piszesz 😂
Mi to druga marzy się córeczka a jak będzie drugi chłopak to już mam imię i będzie Franek 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2021, 20:20
calanthe, dmg111, Ania81, Zulugula, Suszarka, Lalia, Nowastaraczka, Enigvaa, kar_oliv lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Meggi110818 wrote:Mi lekarz mówił (pytałam się na kontrolnej w 6 tygodniu po cc), że od września mogę się starać. Trochę mnie zmartwił, myślałam że da zielone światło na czerwiec /lipiec. Może wydawać się że to tylko 2 czy 3 miesiące, ale o Oliwke staraliśmy się 2 lata, a już pierwszej młodości nie jestem. Jak nie uda się do końca roku, to nie Oliwka będzie jedynaczkąMikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023