Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Gagatko, polubiłam za plastykę brzucha, mi się marzy zmniejszenie piersi. Mam za duże do mojej sylwetki i trochę asymetryczne. Po karmieniu pewnie będą wyglądać jeszcze gorzej. Marzy mi się kupowanie staników jakie mi się podobają, bo teraz wybór mam zawężony i biorę u brafiterki to co pasuje, oczywiście za grube pieniądze. Kupowanie ubrań to tez dramat, każda koszula na guziki rozchodzi się w biuście. Chyba też zacznę oszczędzać 😁🦄 2021 r.
-
Plastyczne operacje może nie ale czeka mnie zabieg na halluksy na lewej nodze już mi bardzo dokucza o szpilkach mogę zapomnieć baleriny też nie wszytkie ubiorę na razie to odwlekam bo nie wiem czy na Jasiu skończę może jeszcze będę chciała jedno dziecko ale w perspektywie pary lat muszę to zrobićDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
11.07 - pechrzyk ciążowy i żółtkowy 😍
Czekamy na ❤️ -
kar_oliv wrote:LaBelle a to niespodzianka! Życzę aby wszystko było po Twojej myśli i gratuluję! 😁
To co, która następna? Zaczynamy kolejkę od nowa? 😁😁😁
Kar
Ja już mówię pass, dwójka nieśpiących dzieci to dla mnie za dużo 😂
Poza tym ja zaraz robię formę życia, jedno wypchnę do żłobka, drugie do zerówki i cieszę się życiem 🤣😂 (nie że z nimi się nie cieszę, ale rozumiecie).Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2021, 09:47
kiniusia270, Angie1985, Annia, Lalia, emdar, Suszarka, Inaa89, Zulugula, Nowastaraczka, KarolinaMaria, calanthe, dmg111, Ounai, kar_oliv, doomi03 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Emdar
Wszystkiego najlepszego dla Julka!
Ja Ci życzę żeby Julek Ci dobrze zaczął sypiać!emdar lubi tę wiadomość
[/url]
Dziewczyny
po szczepieniu póki co dobrze, noc lepsza niż zawsze bo zamiast 10 TYLKO 5 pobudek, u mnie to dobra noc.
Miłego dnia.
Annia, Lalia, Zulugula, Nowastaraczka, calanthe, dmg111, emdar, Ounai, kar_oliv, doomi03 lubią tę wiadomość
[/url]
Iryska wrote:O nie, nie, nie, ja uciekam z waszej kolejki, będę biernym obserwatorem 🤗
kic83, Iryska, Lalia, Nowastaraczka, KarolinaMaria, dmg111, emdar, Ounai, kar_oliv lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyWik89 wrote:Motylku, kurcze, ale czemu prywatnie wszystko?
Dzieci powinny mieć krótsze terminy, moze jeszcze posprawdzaj w przychodniach
U mnie w przychodni neurolog i ortopeda dziecięcy maja krótkie terminy
Ortopeda prywatnie, bo mialam iść na kontrol z Matyldą, ale wtedy mi padło auto i już nie mają dla nas terminu w tym potrzebnym czasie
A wszędzie w poradniach terminy takie, że aż żal... A niestety pewne rzeczy wykonać musimy właśnie w takich terminach.
Ja wczoraj dzwoniłam dla siebie endo na NFZ to mi zapropo owali wrzesień 2023 😂 -
nick nieaktualny
-
Emdar! Sto lat dla Julka! Żeby polubił spać! 🙈 Robicie jakaś imprezkę?
Właśnie mi fizjo odwołała kontrolę, bo zapomniałam wysłać ankietę epidemiczna. 😤 Chciałam dosłać, bo 2 godziny były do wizyty jeszcze, ale nie. 😶
My w piątek szczepimy ostatnie pneumokoki i 6w1.
Nad ranem pospał 3 godziny jeszcze więc można powiedzieć, że minimalnie się zregenerowalam...emdar lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Halo, to nikt już nie chce kolejnej ciąży? 😅 Nie bądźcie takie!😅 Z kim ja będę nosić brzuch?!😅 Może w tym roku nie, ale w kolejnym 😅
Zulugula, Annia, dmg111, Julik lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Halo, to nikt już nie chce kolejnej ciąży? 😅 Nie bądźcie takie!😅 Z kim ja będę nosić brzuch?!😅 Może w tym roku nie, ale w kolejnym 😅
Zulugula, Lalia, KarolinaMaria, dmg111, kar_oliv lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Lalia wrote:Halo, to nikt już nie chce kolejnej ciąży? 😅 Nie bądźcie takie!😅 Z kim ja będę nosić brzuch?!😅 Może w tym roku nie, ale w kolejnym 😅
Może ze mną.
Zobaczymy jak poród się potoczy bo po cc trzeba odczekać ale po sn kto wie...Zulugula, Lalia, Annia, kar_oliv lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
11.07 - pechrzyk ciążowy i żółtkowy 😍
Czekamy na ❤️ -
nick nieaktualnyLaBellePerle gratulacje ❤️❤️
Nudnej ciazy. Kochana to zaden wstyd, ja mam dzieciaki rok po roku mozna powiedziec. Bylo ciezko na poczatku, ale dalismy rade.
Emdar wszystkiego najlepszego dla Julka z okazji urodzin. ❤️❤️❤️❤️
Ja sie rowniez do kolejki nie zglaszam. 4 dzieci mi starczy. Ten rozdzial zycia zamknelam
My dzis mielismy tragiczna noc. Placz co chwila. Wisial na cycku przez cala noc. Zasnal tak lepiej po 6 jak zaczal puszczac baczki.
Motylku moj synek urodziny 38+3 sn waga 3710g godz urodzeniu 4:47 nie wiem jak dlugi bo tu nie mierza, ale okolo 54 cm tak na oko biorac.
emdar, kar_oliv, SzalonaOna, LaBellePerle lubią tę wiadomość
-
Annia, Jednorożec super 💪
Zulu, dmg dołączycie końcem roku albo w przyszłym? 😅
My jeśli zdecyduje że nie wracam do pracy, zaczniemy pewnie końcem roku, a jeśli zdecyduje że jednak wracam, to dosłownie na kilka miesięcy i zaczniemy starania od połowy 2022 😊
Ale co wyjdzie, to pewnie życie zweryfikuje 🙂Annia, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Lalia, może ze mną będziesz nosić brzuch 🤔 bo ja się coraz bardziej skłaniam do tego żeby najpóźniej pod koniec macierzyńskiego zacząć się starać 😉 dzisiaj będę rozmawiać z lekarką jak to ogarnąć i czy kolejny poród w takim układzie to będzie CC czy pozwoli spróbować sn.
Ladyo, mój mąż nie miał świadomości że jest potrzebne tyle rzeczy dla dziecka. I tez nieraz się tu zalilam że mówił "co Ty chcesz jeszcze kupować". W pewnym momencie była afera o to że za dużo wydaję na wyprawkę, chociaż wcale nie szalałam mocno... Więc maz dostał listę czego jeszcze brakuje i powiedziałam mu że ma to kupić bo ja się już wyprawki nie dotykam. Na liście był między innymi laktator i piżamy dla mnie. Tydzień szedł w zaparte że on kupi a potem kazał mi wybierać i opłacić zamówienia z jego konta (mamy oddzielne ale zrobiliśmy sobie nawzajem upoważnienie). Nie dziwię się że plakalas, bo ja też wiele łez o to wylałam. Oni są serio z innej planety. Każ mu kupić właśnie te duże rzeczy jak łóżeczko, meble, wózek - konieczności zakupu takich rzeczy nie da się zakwestionować, kosztują najwięcej, a drobnicę (której kompletowanie sprawia największą przyjemność) ogarniesz sobie sama
Nadzieja, cudowny synek! Mam nadzieję że wynagrodzi Ci trudy porodu ♥️
Emdar, sto lat dla Juleczka 😘Lalia, Zulugula, emdar, kar_oliv lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022