Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Angie tak to Jagoda
Wy tez takie imię wybraliście jak dobrze pamietam tak? Oj moja Jagoda ma niezły charakterek
teraz jest to dosyć ciężkie bo ma swoje zdanie i wiecznie dyskutuje ale przynajmniej myśle ze sobie poradzi w życiu. Dziękuje dziewczyny za miłe słowa ❤️ Herbatka, zgadza się, wyglada na 16 lat spokojnie, jest wysoka, 170 cm, ale urodziła się 4200 wiec może to jakaś zależność
-
Ladyo, piękne z Was kobiety 😍😍😍
Doomi, Zulu my używaliśmy Ziaja na ciemieniuche i super się sprawdził 👌👌👌Ladyo, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Kic ale duuzy juz chlopak z Aleksa i jak ładnie się uśmiecha. Moj jak widzi aparat to przestaje się śmiać 😛
Laila pytałam ostatnio mojej pediatry bo maz kazal się dopytać, ja bym nie wpadła na pomysł ze trzeba coś więcej robić z siusiakiem. Lekarka powiedziala ze sa nowe zalecenia od chirurgów i do 1 roku nic a nic się nie robi z siusiakiem chyba ze wda się jakas infekcja to inaczej się pielęgnuje ale nie wdawałam się w szczegóły bo nic się nie dzieje.
U nas jak jest turbo kupa to i siusiak jest upaćkany i tez staram się bardzo dokładnie wyczyścić ta końcówkę zeby przypadkiem zadna bakteria nie dostala się przez cewke moczową. Tak więc wydaje mi się ze na podobnym poziomie trudności jest i chlopak i dziewczynka do pielęgnacji jak przychodzi turbo kupa 😜 za to od chłopaka łatwiej jest pobrać mocz do badan 😄kic83, Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Ladyo wrote:Angie tak to Jagoda
Wy tez takie imię wybraliście jak dobrze pamietam tak? Oj moja Jagoda ma niezły charakterek
teraz jest to dosyć ciężkie bo ma swoje zdanie i wiecznie dyskutuje ale przynajmniej myśle ze sobie poradzi w życiu. Dziękuje dziewczyny za miłe słowa ❤️ Herbatka, zgadza się, wyglada na 16 lat spokojnie, jest wysoka, 170 cm, ale urodziła się 4200 wiec może to jakaś zależność
Ja bym powiedziala ze na tym zdjęciu to jak siostry wyglądacie i to w tym samym wieku 😁Ladyo, Ounai, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Zulu, my mamy płyn na ciemieniuche i robimy tak że moczymy główkę, ja sobie spieniam dłonie tym płynem, masuje Olkowi te miejsca gdzie ciemieniucha, później czeszę szczotką, s raczej tak mocniej głaszcze a potem spłukuje. Miał prawie na całej główce z przodu i najbardziej na czubku, zeszło po kilku dniach. Teraz widzę że na czubku ma znowu przesuszoną więc znowu umyjemy. Pediatra mówiła że oliwka pogorszy sprawę i zleciła ten płyn 🤷
Zulugula lubi tę wiadomość
-
Ladyo tak też będzie Jagoda.
Piękna dziewczyna. Rzeczywiście wygląda na starszą. Ale teraz to chyba typowe u dziewczyn. Mój 16 latek też strasznie pyskuje i prowadzi wieczne dyskusje. Ehhh nastolatki....
Ja właśnie mam do czynienia z samymi siusiakami. W nie licząc mojej osobistej. Trzeba się będzie przestawić na pipeczkę.Lalia lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Zulu, my mamy płyn na ciemieniuche i robimy tak że moczymy główkę, ja sobie spieniam dłonie tym płynem, masuje Olkowi te miejsca gdzie ciemieniucha, później czeszę szczotką, s raczej tak mocniej głaszcze a potem spłukuje. Miał prawie na całej główce z przodu i najbardziej na czubku, zeszło po kilku dniach. Teraz widzę że na czubku ma znowu przesuszoną więc znowu umyjemy. Pediatra mówiła że oliwka pogorszy sprawę i zleciła ten płyn 🤷
Bo wiekszosc oliwek jest na parafinie, ktora zapycha. Mozna usywac ale trzeba ja pozniej zmyc dokladnie.
U nas pomogl zestaw z musteli, krem i szamponik. Teraz uzywany szamponiku zapobiegawczo🔸28 lat
Ladyo, kic83, ZielonaHerbata, Angie1985, Suszarka, Karenira, Enigvaa, Nikaa92, Annia, Martt95, Nowastaraczka, Lalia, KarolinaMaria, Tajka, kiniusia270, Zulugula, Ounai, emdar, Inaa89, dmg111, kar_oliv, Fragaria, Sylwucha, Julik lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Ladyo, piękne z Was kobiety 😍😍😍
Doomi, Zulu my używaliśmy Ziaja na ciemieniuche i super się sprawdził 👌👌👌
O dzięki, będziemy testować w takim razieLalia lubi tę wiadomość
-
Kicku, ale Aleks jest już duży i śliczny, i fakt bardzo podobny do pięknej Mamy
Domi, Kacpi to takie uśmiechnięte słoneczko ❤ chcę go za zięcia!
Zulu, to możesz mi podesłać ten kod w przyszłym tygodniu, zaszaleje po wypłacie
Jeśli chodzi o ciemieniuche to u nas jak narazie była malutka i zeszła właśnie czesana pod włos.
My mieliśmy intensywny weekend, wczoraj byliśmy.u znajomych na kolacji, dziś u mojego Taty, także.Poluszek jest wymęczony a jutro czeka ją jeszcze szczepienie 😭
kic83, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Jestem w drugiej ciąży i do dzisiaj nie wiedzialam jak mogą boleć skurcze macicy miałam jeden dość mocny i bolesny skurcz i sobie usmiadomiłam to uczucie tylko że jakieś sto razy silniejsze. Teraz mogę sobie to przyjemniej wyobrazićDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
11.07 - pechrzyk ciążowy i żółtkowy 😍
Czekamy na ❤️ -
Anet.kaa wrote:Kicku, ale Aleks jest już duży i śliczny, i fakt bardzo podobny do pięknej Mamy
Domi, Kacpi to takie uśmiechnięte słoneczko ❤ chcę go za zięcia!
Zulu, to możesz mi podesłać ten kod w przyszłym tygodniu, zaszaleje po wypłacie
Jeśli chodzi o ciemieniuche to u nas jak narazie była malutka i zeszła właśnie czesana pod włos.
My mieliśmy intensywny weekend, wczoraj byliśmy.u znajomych na kolacji, dziś u mojego Taty, także.Poluszek jest wymęczony a jutro czeka ją jeszcze szczepienie 😭
Anetka no to mamy pakt 🤪 ciekawe co na to powiedzą nasze dzieci za 18 lat 😆
Polcia Fasolcia jest dzielna dziołszka, da rade jutro 😘 trzymamy kciuki razem z młodym żeby poszlo szybko i było mało płaczków ❤️Lalia, Anet.kaa lubią tę wiadomość
-
Anetka, co szczepicie?? My mamy we wtorek pierwsze szczepienie 6w1, pneumokoki i rotawirus🥺
Trzymam kciuki za dzielną Polcie ♥️♥️♥️ -
Super. Mój mąż miał jechać w delegację w niedzielę wieczorem i wrócić w piątek. Ale będzie jeszcze lepiej. Najpierw pojedzie w delegację w piątek rano i w niedzielę z jednej delegacji pojedzie na drugą. Great. 😤
Kicku ale Aleks jest śliczny, cała Mama! Jak te zmiany na buzi goją się po antybiotyku?
Doomi Kacpi też jest przeuroczy! Co za oczka.
Same ładne dzieciaki na OF mamy.Lalia, doomi03 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Lalia wrote:Anetka, co szczepicie?? My mamy we wtorek pierwsze szczepienie 6w1, pneumokoki i rotawirus🥺
Trzymam kciuki za dzielną Polcie ♥️♥️♥️
Ja również trzymam kciuki za Olusia ! ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2021, 20:31
Lalia lubi tę wiadomość