Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje dziecko jest tak „goscinna” ze jak gdzies pojdziemy to pierwsze co robi to wieelka kupe a potem wisi na cycui uzupelnia braki 😂
Lalia, Nowastaraczka, dmg111, Ladyo, Wik89, LaBellePerle, calanthe lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Za nami intensywny weekend, wczoraj była moja siostra cały dzień, a dzisiaj znajomi męża. Udało się nam zaliczyć dwa długie spacery
Szczepienie mamy za tydzień we wtorek, czekam na tą wizytę bo mam nadzieję że lekarka coś poradzi na Igi problemy z brzuszkiem. Mimo przejścia na Bebilon Comfort i Debridatu ma paskudne zaparcia... Wczoraj wyszły z niej po raz kolejny bardzo dużo suchych kup na raz, a po kilku godzinach taka turbo wodnista aż po pachy. Może zaleci inne mleko bo ja już nie mam pomysłu.Lalia, Anet.kaa, Annia lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Annia wrote:Super. Mój mąż miał jechać w delegację w niedzielę wieczorem i wrócić w piątek. Ale będzie jeszcze lepiej. Najpierw pojedzie w delegację w piątek rano i w niedzielę z jednej delegacji pojedzie na drugą. Great. 😤
Kicku ale Aleks jest śliczny, cała Mama! Jak te zmiany na buzi goją się po antybiotyku?
Doomi Kacpi też jest przeuroczy! Co za oczka.
Same ładne dzieciaki na OF mamy.BOY 2015
GIRL 2020 -
Wymieniłam ostatnio telefon i trochę mi zajęło pozgrywanie wszystkich aplikacji przez co nie było mnie jakiś czas. Poza tym ciągle coś się dzieje i nie ogarniam
weekend mieliśmy rodzinny, bo starszy Syn kończy 5 lat. W sb mała imprezka a dziś lenistwo chociaż takiej pogody nie mogliśmy odpuścić i spacer obowiązkowo
przyjemnie, chociaż taka nagła zmiana pogody trochę mnie przeraża.
Podzielę się z Wami zdjęciem z dzisiejszego spaceru. Moje tereny i najważniejsi mężczyźni mojego życia
Postaram się zaglądać częściej!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2021, 09:44
Lalia, Annia, doomi03, kar_oliv, KarolinaMaria, Ladyo, Gagatka, Nikaa92, Suszarka, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Kic, za szybko kasujesz zdjęcia 😞
Doomi, synuś cuuudny 😍 Fajne ma galoty 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2021, 00:24
doomi03, Gagatka lubią tę wiadomość
-
Cześć mamusie, która obecna?😊 My się karmimy po pierwszym pięknym długim secie 4,5 h😍 czemu te kolejne tyle nie trwają?🤣
kar_oliv, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Cześć mamusie, która obecna?😊 My się karmimy po pierwszym pięknym długim secie 4,5 h😍 czemu te kolejne tyle nie trwają?🤣
U nas 2 pobudka. Dzisiaj zasnela 2h pozniej wiec 1 pobudka mniej sie zapowiada 😁Lalia lubi tę wiadomość
🔸28 lat
U nas trzecia pobudka przez męczące gazy 😣 Sąsiedzi nas pokochają za odgłosy suszarki o 3 rano 🔊 Na szczęście Matylda je, przytula się i zasypia dalej 💤 Zabijam czas szukaniem emotek😂
Zulugula, Enigvaa, Nowastaraczka, kiniusia270, dmg111 lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2021, 21:38
doomi03, Lalia, KarolinaMaria, Ladyo, Annia, dmg111 lubią tę wiadomość
30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
U nas o ile noce są super o tyle w dzień praktycznie mała nie śpi i chce jeść częściej, już nie wiem co wolę...
Spacerowy ludek 😄
I miłego poniedziałku 💋Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2021, 10:24
Fragaria, Lalia, doomi03, KarolinaMaria, Ladyo, Julik, Nikaa92, Martt95, Zulugula, Nowastaraczka, Inaa89, Enigvaa, kiniusia270, Wik89, Annia, Ounai, dmg111, Karenira lubią tę wiadomość
-
My dziś już tak pięknie jak wczoraj nie mamy 😆 dojadl i poszedł spać o 22 karmionko zaliczyliśmy po 2 i teraz znów siedzimy 🤪 kolejne pewnie wypadnie o 8. Mam nadzieję tylko że nie będzie teraz smieszkowal przy cycku jak to niekiedy ma w zwyczaju , tylko zje ładnie i jeszcze się zdrzymnie 🙏
Lalia lubi tę wiadomość
-
U nas pobudka nr 2, po niecałych 2,5h jak się spodziewałam 😅
Karolina, te gaziki to jakiś dramat, Olek nad ranem też się przez to budzimy 😕 a sąsiedzi na pewno rozumieją że macie dzieciątko 😊
Kar, chyba Malwinka Enigvy ma konkurencję jeśli chodzi o fryzurę 🤭♥️ piękna córcia 🥰
Doomi, mam nadzieję że Kacper śpi, chociaż to jego śmieszkowie jest cudowne 😁🤩
Anniu, to ile ciągiem Mikołaj śpi?? 😔kar_oliv, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:U nas pobudka nr 2, po niecałych 2,5h jak się spodziewałam 😅
Karolina, te gaziki to jakiś dramat, Olek nad ranem też się przez to budzimy 😕 a sąsiedzi na pewno rozumieją że macie dzieciątko 😊
Kar, chyba Malwinka Enigvy ma konkurencję jeśli chodzi o fryzurę 🤭♥️ piękna córcia 🥰
Doomi, mam nadzieję że Kacper śpi, chociaż to jego śmieszkowie jest cudowne 😁🤩
Anniu, to ile ciągiem Mikołaj śpi?? 😔
Lalia, było bez smieszkowania ale za to za mało zjadł i zasnął za szybko przez co Godzinę temu równo go odkładałam do łóżeczka , a teraz znów Panicz się stołuje 🤦🏼♀️. A miało być tak pięknie 😂😑😒 -
Cześć Mamusie ❤️ U nas dziś 100dniowka, 100 dni do terminu porodu
fajnie się złożyło z dniem urodzin Jagi
a pamietam jak Wy pisalyscie o tym dniu i wydawało mi się ze to jeszcze tyyyyle czasu zanim u nas nadejdzie
Karoliv o matulu jakaś malutka ślicznotka, zakochana jestem 😍 emdar współczuje kolejnej ciężkiej nocki
Fragaria, kar_oliv, Nikaa92, Zulugula, Suszarka, Nowastaraczka, kiniusia270, Annia, Inaa89, doomi03, Ounai, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Lalia, sąsiedzi rozumieją, że mamy dziecko, ale pewnie zastanawiają się dlaczego bawimy się w nocy w zakład fryzjerski 😂 suszarka na pewno pomaga, bo często po niej jest salwa bączków. Matylda w ostatnich dniach robi rzadziej kupkę. Kiedyś były min. 4 max. 8, teraz trafia się nam 1-2. Jestem ciekawa, czy to jakiś etap rozwoju układu pokarmowego. Oby szybko wyrosła z tych brzuszkowych problemów, bo mi jej zwyczajnie szkoda. Z jednej strony żal mi, że nie będzie już taka malutka, ale z drugiej nie chcę by dalej cierpiała i wolę mieć większego bobasa.
Wik89 lubi tę wiadomość
🦄 2021 r.