Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje dziecko jest tak „goscinna” ze jak gdzies pojdziemy to pierwsze co robi to wieelka kupe a potem wisi na cycui uzupelnia braki 😂
Lalia, Nowastaraczka, dmg111, Ladyo, Wik89, LaBellePerle, calanthe lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Za nami intensywny weekend, wczoraj była moja siostra cały dzień, a dzisiaj znajomi męża. Udało się nam zaliczyć dwa długie spacery
Szczepienie mamy za tydzień we wtorek, czekam na tą wizytę bo mam nadzieję że lekarka coś poradzi na Igi problemy z brzuszkiem. Mimo przejścia na Bebilon Comfort i Debridatu ma paskudne zaparcia... Wczoraj wyszły z niej po raz kolejny bardzo dużo suchych kup na raz, a po kilku godzinach taka turbo wodnista aż po pachy. Może zaleci inne mleko bo ja już nie mam pomysłu.
Lalia, Anet.kaa, Annia lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Raczej Cię to nie pocieszy, ale mój mąż siedział na konferencjach pół wczorajszej imprezy babci i dzisiaj pół dniaAnnia wrote:Super. Mój mąż miał jechać w delegację w niedzielę wieczorem i wrócić w piątek. Ale będzie jeszcze lepiej. Najpierw pojedzie w delegację w piątek rano i w niedzielę z jednej delegacji pojedzie na drugą. Great. 😤
Kicku ale Aleks jest śliczny, cała Mama! Jak te zmiany na buzi goją się po antybiotyku?
Doomi Kacpi też jest przeuroczy! Co za oczka.
Same ładne dzieciaki na OF mamy.
👩🏻🦰40🧔🏻38
👦🏻2015
👱🏻♀2020
Starania od czerwca 2025 (5cs po usunięciu jajowodu)
CP 2025 💔 7tc - 5.08.2025
Usunięcie lewego jajowodu
AMH (4dc) 1,83 ng/ml
Glukoza 98 mg/ml
Insulina 8,70 µIU/ml
TSH 1,47 µIU/ml
FT4 0,94 ng/dl
FSH (4dc) 4,67 mIU/ml
LH (4dc) 2,21 mIU/ml
Estradiol (4dc) 43,00 pg/ml
Prolaktyna (4dc) 6,87 ng/ml
Progesteron (8dpo) 32,27 ng/ml
Wymazy MUCHa negatywne -
Wymieniłam ostatnio telefon i trochę mi zajęło pozgrywanie wszystkich aplikacji przez co nie było mnie jakiś czas. Poza tym ciągle coś się dzieje i nie ogarniam
weekend mieliśmy rodzinny, bo starszy Syn kończy 5 lat. W sb mała imprezka a dziś lenistwo chociaż takiej pogody nie mogliśmy odpuścić i spacer obowiązkowo
przyjemnie, chociaż taka nagła zmiana pogody trochę mnie przeraża.
Podzielę się z Wami zdjęciem z dzisiejszego spaceru. Moje tereny i najważniejsi mężczyźni mojego życia
Postaram się zaglądać częściej!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2021, 09:44
Lalia, Annia, doomi03, kar_oliv, KarolinaMaria, Ladyo, Gagatka, Nikaa92, Suszarka, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Kic, za szybko kasujesz zdjęcia 😞
Doomi, synuś cuuudny 😍 Fajne ma galoty 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2021, 00:24
doomi03, Gagatka lubią tę wiadomość
-
Cześć mamusie, która obecna?😊 My się karmimy po pierwszym pięknym długim secie 4,5 h😍 czemu te kolejne tyle nie trwają?🤣
kar_oliv, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Cześć mamusie, która obecna?😊 My się karmimy po pierwszym pięknym długim secie 4,5 h😍 czemu te kolejne tyle nie trwają?🤣
U nas 2 pobudka. Dzisiaj zasnela 2h pozniej wiec 1 pobudka mniej sie zapowiada 😁
Lalia lubi tę wiadomość
🔸28 lat
U nas trzecia pobudka przez męczące gazy 😣 Sąsiedzi nas pokochają za odgłosy suszarki o 3 rano 🔊 Na szczęście Matylda je, przytula się i zasypia dalej 💤 Zabijam czas szukaniem emotek😂
Zulugula, Enigvaa, Nowastaraczka, kiniusia270, dmg111 lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2021, 21:38
doomi03, Lalia, KarolinaMaria, Ladyo, Annia, dmg111 lubią tę wiadomość
30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm

-
U nas o ile noce są super o tyle w dzień praktycznie mała nie śpi i chce jeść częściej, już nie wiem co wolę...
Spacerowy ludek 😄
I miłego poniedziałku 💋Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2021, 10:24
Fragaria, Lalia, doomi03, KarolinaMaria, Ladyo, Julik, Nikaa92, Martt95, Zulugula, Nowastaraczka, Inaa89, Enigvaa, kiniusia270, Wik89, Annia, Ounai, dmg111, Karenira lubią tę wiadomość

-
My dziś już tak pięknie jak wczoraj nie mamy 😆 dojadl i poszedł spać o 22 karmionko zaliczyliśmy po 2 i teraz znów siedzimy 🤪 kolejne pewnie wypadnie o 8. Mam nadzieję tylko że nie będzie teraz smieszkowal przy cycku jak to niekiedy ma w zwyczaju , tylko zje ładnie i jeszcze się zdrzymnie 🙏
Lalia lubi tę wiadomość
-
U nas pobudka nr 2, po niecałych 2,5h jak się spodziewałam 😅
Karolina, te gaziki to jakiś dramat, Olek nad ranem też się przez to budzimy 😕 a sąsiedzi na pewno rozumieją że macie dzieciątko 😊
Kar, chyba Malwinka Enigvy ma konkurencję jeśli chodzi o fryzurę 🤭♥️ piękna córcia 🥰
Doomi, mam nadzieję że Kacper śpi, chociaż to jego śmieszkowie jest cudowne 😁🤩
Anniu, to ile ciągiem Mikołaj śpi?? 😔
kar_oliv, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:U nas pobudka nr 2, po niecałych 2,5h jak się spodziewałam 😅
Karolina, te gaziki to jakiś dramat, Olek nad ranem też się przez to budzimy 😕 a sąsiedzi na pewno rozumieją że macie dzieciątko 😊
Kar, chyba Malwinka Enigvy ma konkurencję jeśli chodzi o fryzurę 🤭♥️ piękna córcia 🥰
Doomi, mam nadzieję że Kacper śpi, chociaż to jego śmieszkowie jest cudowne 😁🤩
Anniu, to ile ciągiem Mikołaj śpi?? 😔
Lalia, było bez smieszkowania ale za to za mało zjadł i zasnął za szybko przez co Godzinę temu równo go odkładałam do łóżeczka , a teraz znów Panicz się stołuje 🤦🏼♀️. A miało być tak pięknie 😂😑😒 -
Cześć Mamusie ❤️ U nas dziś 100dniowka, 100 dni do terminu porodu
fajnie się złożyło z dniem urodzin Jagi
a pamietam jak Wy pisalyscie o tym dniu i wydawało mi się ze to jeszcze tyyyyle czasu zanim u nas nadejdzie
Karoliv o matulu jakaś malutka ślicznotka, zakochana jestem 😍 emdar współczuje kolejnej ciężkiej nocki
Fragaria, kar_oliv, Nikaa92, Zulugula, Suszarka, Nowastaraczka, kiniusia270, Annia, Inaa89, doomi03, Ounai, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Lalia, sąsiedzi rozumieją, że mamy dziecko, ale pewnie zastanawiają się dlaczego bawimy się w nocy w zakład fryzjerski 😂 suszarka na pewno pomaga, bo często po niej jest salwa bączków. Matylda w ostatnich dniach robi rzadziej kupkę. Kiedyś były min. 4 max. 8, teraz trafia się nam 1-2. Jestem ciekawa, czy to jakiś etap rozwoju układu pokarmowego. Oby szybko wyrosła z tych brzuszkowych problemów, bo mi jej zwyczajnie szkoda. Z jednej strony żal mi, że nie będzie już taka malutka, ale z drugiej nie chcę by dalej cierpiała i wolę mieć większego bobasa.
Wik89 lubi tę wiadomość
🦄 2021 r.