X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2021, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lulu83 wrote:
    Oprócz upławów brunatnych to nic , dziś cały dzień sprawdzam cukru mierzę co godzinę czy oby nie spada za mocno. Ogólnie leżę i odpoczywam Wolę by mała jeszcze posiedziała.

Dobrze, by jeszcze chwile3 pomieszkala w brzuchu. Odpoczywaj ile sie da. Oby cukry utrzymaly sie w normie😍

• Anet.kaa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2021, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai, dlaczego robi się dwupunktową krzywą po ciąż y? Ja miałam własnie na taką skierowanie ale dokupilam jeszcze oznaczenie po 1h.
    Czuje się fatalnie po badaniach. Dobrze, że jest moja mama to przejęła Polę.

A co do mężów to mój też jakoś spektakularnie nie zajmuje się Polą. Bawi się z nią, rozśmiesza, ale aby odciążyć mnie i zabrać ją rano bym pospała to już nie mam co liczyć.
    Jak chcę poćwiczyc to niby się nią zajmuje ale co cheile ma pytania dlatego uznałam że musze wychodzić biegać bo inaczej nawet z treningu nie mam przyjemności.
    Nie wspomne już, że musze 10.razy mówić aby się nie darł a jemu po 1 minucie i tak kasuje się w głowie to co mówiłam a uwierzcie głos ma bardzo niski i na maxa donośny.
    Odnośnie rozrzucania ubrań to już dawno ma.kosz po swojej stronie lóżka nazywany "kurwidołkiem" w który rzucam jego ubrania :P

Ale żeby nie było, widzę że mąż też.mocno się stara aby być za nas odpowiedzialnym i aby być głową rodziny, także jak to z każdym są pwoody aby narzekać ale są też aby go chwalić.q9

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2021, 16:01

Wik89 lubi tę wiadomość

8cs 👶💚
    Córeczka ur. 30.11.2020r 20:50
    2430g 52 cm

3i49px9ipvfkmmcw.png
  • Nowastaraczka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2021, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SzalonaOna wrote:
    No mam, ale w nim wygląda jak kiełbaska 🤦‍♀️ kurtka przyjdzie dopiero po południu 😂
    Ja podobnie ubieram bo moj maly nie lubi przegrzania ani za duzo ubrań, jak cos to dokladam kocyków😄
    https://mamaginekolog.pl/jak-ubierac-dzieci-na-spacer/

U mnie leo mial dzis body, dresik sredniogruby z hm przykryty kocem grubszym i bawelnianej czapce. Jak bylo zimniej to dolozylam ta przykrywe od wozka a jak cieplej bo byl w sloncu to sciagnelam :) trzeba sprawdzac jak dzieciakom po karku :)

Wik89 lubi tę wiadomość

4 cs cb
    5cs 🍀

Beta 09.03 1067
    11.03 2392.21

25.03 jest ❤

7.11.2020 🥳🤱
    💚💚💚💚💚💚💚💚

55c3208ed6.png
  • Anet.kaa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2021, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wynik krzywej
    82-80-78
    Insulina 2,62. Chyba jest ok, jak myślicie?

8cs 👶💚
    Córeczka ur. 30.11.2020r 20:50
    2430g 52 cm

3i49px9ipvfkmmcw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2021, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie1985 wrote:
    No to jeden raz będzie pyszną serdelką. 😂
    I była 😂😂😂

Ale w słońcu to strasznie cieplutko dziś, nareszcie ☀️

Angie1985 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2021, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaMaria wrote:
    Motylku, ja ubrałam dziś sam pajacyk, misiowy kombinezon, cienka bawełniana czapka i apaszka. Pogoda u nas podobna, po powrocie miałam wrażenie, że było jej trochę za ciepło. Ciężko trafić z tym ubieraniem...

Jeśli chodzi o Twoje wyniki to dobrze, że masz punkt zaczepienia w tarczycy. Jak masz luxmed to uderzaj i do diabeto i do endo. Możesz też poszukać dobrych specjalistów w luxmedach w innych miastach i umówić się do nich na teleporadę. Mi w ciąży wyszła dziwnie krzywa cukrowa i miałam teleporadę z diabeto z Gdańska, a mieszkam na Śląsku.
    Tak, właśnie od 1.03 wraca mi pakiet w luxie, więc uderzę na pewno. Już na swojej liście mam endo, diabeto i gin 💪

KarolinaMaria lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2021, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kic83 wrote:
    Uff Angie
    bo ja właśnie założyłam dziś na spacer Aleksowi polarowy kombinezon i już myślałam że ugotowałam dziecko, ale wcale nie spocił się.
    Moja była delikatnie spocona, ale nie miała wyjścia. W słońcu bardzo ciepło, ale jak zawiało to już niefajnie było...

ZielonaHerbata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2021, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet.kaa wrote:
    Ot co!
    Mój ogier wczoraj po kąpieli wpada do sypialni, ja karmie Pole, moja mama siedzi w salonie a on do mnie "odłóż Pole i dawaj na szybki numerek"
    Nawet nie wiedziałam jak to skomentować.
    Hahahah wygrał!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2021, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet.kaa wrote:
    Mam wynik krzywej
    82-80-78
    Insulina 2,62. Chyba jest ok, jak myślicie?
    Po 1h chyba słaby wynik... Insulina piękna, Zazdro 😍

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2021, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż jak wiecie jest Orlem... :) ogólnie do sprzątania go zagonić, to o Boże. Ale zaczęłam robić tak jak on. On nie umyje naczyń, ja też. On nie zamiecie, ja też. I zaczął to dostrzegać. Bo teraz np jak widzi stertę prania do złożenia, to mówi "ojej, ile tu ciuchów, ale wiadomo że nie ma się tyle czasu na wszystko" 😂 także trochę jakby usprawiedliwia mnie przez swoje zachowanie 😂
    Albo... Z bzykami styczeń był extra. Bo kupilte krople. Ale krople się skończyły i bzykanko się skończyło 😂 cały luty było tylko raz. No i czekam czy się kapnie, że coś nie tak jest, a on do mnie ostatnio mówi "Ty mi zamówiłaś te krople czy nie, bo coś rzadko się kochamy". Na co ja mówię że nie, że sam ma ręce to może zamówić. To stwierdził, że j to zrobię lepiej 😂

Ja już patrzę na niego przez sito. Nie zrobi czegoś, to nie. Ja też nie zrobię wielu rzeczy. Ale mieszkanie przez to mi się nie zawali :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2021, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaliczyłam soacer po syna i córkę - 6,3km :) pięknie jest, aż chce się żyć ☀️🌻

Lalia, kic83, dmg111, Inaa89 lubią tę wiadomość

• Wik89 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2021, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj mial dzis body z kr rekawem, na to cienka bluzeczke z dl rekawem plus spodenki dresowe i skarpetki, na wierzch ocieplana bluze z kapturem i czapke cienka, przykryty cieplym kocykiem
    Bylo mu w sam raz wg mnie

Taka zmienna ta pogoda teraz, ze pewnie codziennie inaczej bedziemy dzieci ubierac

Hmmm Anetka dobry pomysl z tym koszem, bo przy lozku po stronie meza jest zawsze armagedon na podlodze
    Ja tego nie sprzatam, tylko mu truję :P troche sie z tego smiejemy, no ale wkurza mnie to tak naprawde

SzalonaOna, Nowastaraczka lubią tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Lalia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2021, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj Olka ubrałam w body z długim rękawem plus ogrodniczki, a do tego taka wiosenna czapka i kurtka futerko a na nóżki kocyk. Wydaje mi się że w słońcu było mu ciepło, a w cieniu musiałam go przykrywać bardziej bo było chłodno🤷 czekam na wiosnę 😍

SzalonaOna lubi tę wiadomość

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
    Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    🎂18.12.2020 r. (38+4)🕖 7:12 ⚖️ 3500g📏 53 cm
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    🎂13.01.2023 r. (39+1) 🕐00:57 ⚖️3280 g 📏58 cm
    age.png
  • Martt95 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2021, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZielonaHerbata wrote:
    Dzięki dziewczyny ! Oby się udało wytrzymać do tego 34tc albo i dłużej ! Jestem dobrej myśli, skurcze i bole minęły. Tzn. skurcze są ciągle ale nie są niepokojące.

Herbatka ale mi stracha napędziłaś. Trzymaj się tam ✊🏼
    Widocznie mala juz nie może doczekać się aż pozna swoich rodziców. Trzymam za was mocno kciuki by wytrwała jak najdłużej ✊🏼✊🏼✊🏼 ❤

ZielonaHerbata lubi tę wiadomość

Alicja 10.10.2018
    Joanna 29.04.2021
  • Martt95 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2021, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SzalonaOna wrote:
    Albo... Z bzykami styczeń był extra. Bo kupilte krople. Ale krople się skończyły i bzykanko się skończyło 😂

A tak z ciekawości mogę zapytać jakie krople brał ten twój? 😃

Alicja 10.10.2018
    Joanna 29.04.2021
  • Angie1985 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2021, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój to wiesza wszytkie swoje łachy na krzesłach w kuchni czasami to potrafi urosnąć taka sterta że krzesła prawie nie widać. Wtedy ja się wkurzam i zwijam to wszystko w kulkę i mu wrzucam na półkę w szafie. 😂🤷‍♀️

Wik89 lubi tę wiadomość

mhsvej28dzyxqzel.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2021, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martt95 wrote:
    A tak z ciekawości mogę zapytać jakie krople brał ten twój? 😃

Polecam :)

https://allegro.pl/oferta/drop-sex-najmocniejsze-krople-pobudzajace-dla-was-6536589461?utm_medium=app_share&utm_source=facebook

Martt95 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2021, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie1985 wrote:
    Mój to wiesza wszytkie swoje łachy na krzesłach w kuchni czasami to potrafi urosnąć taka sterta że krzesła prawie nie widać. Wtedy ja się wkurzam i zwijam to wszystko w kulkę i mu wrzucam na półkę w szafie. 😂🤷‍♀️
    Robię identycznie. Chodzę i zbieram po mieszkaniu jego ubrania, w kulkę i do jego szafy. A on później zdziwiony ze ciuchy w szafce ma niewyprane😂 no sorry 😂

• Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2021, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie1985 wrote:

Ja mojemu raz zrobiłam akcję i wszystkie rozwalone ciuchy wzięłam spakowałam w czarny worek i wystawiłam do wyniesienia razem ze śmieciami ( worek nie był związany żeby było widać zawartość) od tamtej pory sporadycznie znajduje jakiś podkoszulek ale generalnie ciuch są odłożone na miejsce

kic83 lubi tę wiadomość

Dawniej Biedrona89

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

Kwas foliowy, Wit D3

Morfologia nasienia - ✅

HyCoSy - oba jajowodu drożne

Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium

11.07 - pechrzyk ciążowy i żółtkowy 😍
    Czekamy na ❤️
  • Angie1985 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2021, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SzalonaOna wrote:
    Robię identycznie. Chodzę i zbieram po mieszkaniu jego ubrania, w kulkę i do jego szafy. A on później zdziwiony ze ciuchy w szafce ma niewyprane😂 no sorry 😂
    Mój już się nie dziwi. 🤣

SzalonaOna lubi tę wiadomość

mhsvej28dzyxqzel.png
‹‹ 3127 3128 3129 3130 3131 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ