Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWik89 wrote:Emdar, zdrowka!
Sylwucha, ale fajne te Twoje blizniaczki 🥰
Powiedz mi, jak to jest na mm, gdy dziewczynki Ci przesypiaja cala noc, to w ciagu dnia dajesz im mleko czesciej niz co 4 h, aby dostaly te porcje dobowa pokarmu zgodnie z tabelka na opakowaniu, czy dostaja po prostu mniej?Wik89 lubi tę wiadomość
-
Pisałam ostatnio Fra, że za wcześnie na obroty na brzuszek a syn już 3ci czy 4ty dzien się obraca😀 co prawda nie jest to super precyzyjne ale ewidentnie świadomie chce się obrocic a jak mu się nie udaje to jęczy jak jęcząca Marta 😂 zaczyna się etap kwękania z frustracji, że coś się chce a nie wychodzi 🙈 jutro mamy fizjo juz chyba ostatni raz, ciekawe co powie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2021, 15:53
Lalia, Ounai, Wik89, Nowastaraczka, Fragaria, Inaa89, emdar, Ladyo, dmg111 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualny
-
Sylwucha wrote:Dziękuję Kochana 😘
Pierwsze podejście do brokuła słabe. Oliwce aż łzy wyszły 😉, alei dalej w las, tym lepiej 😎
Dziś już chętnie jadły. Planuje dawać im brokuł przez kilka dni, a później marchew.
Co do spania już wróciły do normy 😉 Na szczęście spia całą noc, ale w ciągu dnia bardzo mało.
A jak Miki? Spi dłużej?
Panterka rządzi.Ja już nie czekam teraz na przespaną noc, tylko martwię się czy do października to wróci do normy jak mam wrócić do pracy.
Sylwia my jak daliśmy pierwszy raz marchewkę to była porażka, w ogóle nie chciał jeść, trzy dni uczył się jak jeść, a teraz znowu daje marchewkę i zajada aż uszy się trzęsą.
Motylku, Enigvaa wasze córeczki są prześliczne.
Emdar dużo zdrówka!
Co do brokułu to Mikołaj zajadał.Na razie tylko pasternak nie podeszedł, kupa była brzydka. Dynia, marchew, brokuł były ok. Jutro dajemy zupkę dyniowo-marchewkową z królikiem. Pierwsze mięsko!
SzalonaOna, Enigvaa, Sylwucha, Wik89, Nowastaraczka, Inaa89, emdar lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ona ma chyba wiecej wlosow niz ja 🙈 ja to nie dosc ze 3 na krzyz to do tego 15 przedzialkow. Paskudne mam wlosy. Wiec sie ciesze, chociaz ona bedzie kogla nosic te slodkie wielkie kokardy,kwiatuszki i inne spineczki 😍
Lalia lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Mąż wyszedł z pracy specjalnie żeby sesję zrobić. A ja jestem padnięta na maksa. Mówię Wam, ledwo żyję. Ale mówi, że rozwiązali problem. Oby, bo ja już tak długo nie pociągnę sama.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2021, 23:28
Lalia, Nikaa92, SzalonaOna, Sylwucha, Suszarka, Nowastaraczka, kiniusia270, Wik89, Enigvaa, Fragaria, Inaa89, KarolinaMaria, emdar, Annia, Zulugula, Ladyo, Karenira, kar_oliv, dmg111, Ewa88 , Julik, LaBellePerle lubią tę wiadomość
-
Wik89 wrote:Emdar, zdrowka!
Sylwucha, ale fajne te Twoje blizniaczki 🥰
Powiedz mi, jak to jest na mm, gdy dziewczynki Ci przesypiaja cala noc, to w ciagu dnia dajesz im mleko czesciej niz co 4 h, aby dostaly te porcje dobowa pokarmu zgodnie z tabelka na opakowaniu, czy dostaja po prostu mniej?Wik89, Nowastaraczka, Annia, Julik lubią tę wiadomość
-
Piękna ta moja synowa 😍😍😍
Zulu, myślę, że Tomcio dostanie pochwałę od fizjo 💪💪💪
Sylwia, cieszę się że noce wróciły do normy ♥️♥️
Motylku, cudna ta Twoja córa 🥰🥰🥰
Ounai, Olek też ma dwie drzemki w ciągu dnia, u niego trwają ok.2h 🙂
U mnie dzisiaj byli teściowie i oczywiście musiało mi ciśnienie skoczyć 🤦Sylwucha, SzalonaOna, Wik89, Enigvaa, Zulugula, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Moj synek ostatnio budzi sie co 1,5-2,5 h w nocy, czasem co godzinę, i zawsze na jedzenie, mam juz dosyć
ale on je dużo mniejsze porcje a częściej, widzę to, bo z dwa razy podałam ostatnio mleko z butelki i po 125 ml odpływa... Chyba wrócę do karmienia z obu piersi przy każdym karmieniu, moze to spowoduje, ze przerwy beda dłuższe..
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ounai, jaka Marta cudowna 😍😍😍 rewelacyjne zdjęcie wprost!🤩🤩🤩
Ounai lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Ounai, jaka Marta cudowna 😍😍😍 rewelacyjne zdjęcie wprost!🤩🤩🤩
Co do wózka to tak, trzyma cenę i tylko dlatego się zdecydowałam. Ale też producent tu trochę zabiega bo zabrania dawca większe rabaty niż 10%. Gdyby nie to, wtedy w sklepach robiliby promocje i używane wózki też spadałyby zrobić ceny, bo po co brać używkę jak można niewiele dopłacić i kupić nowy.Lalia lubi tę wiadomość
-
Ounai, Moti, Sylwia - cudne córeczki ❤️
Lalia, co tam teściowie wymyślili? My byliśmy dzisiaj też u teściów, i moja teściowa mówiła że śniły się jej myszy a to oznacza ciążę w najbliższym otoczeniu. Popatrzyła badawvzo na mnie i na szwagierkę. Powiedziałam tylko zgodnie z prawdą że mnie się ostatnio śniło że byłam w drugiej ciąży i mieliśmy mieć bliźniaki. Mina bezcenna 😅
Martwię się o Igę, znowu ma więcej tej wysypki, do tego te śluzowe kupy. Dobrze że pediatra już pojutrze. Ciekawa jestem czy to od mleka modyfikowanego czy ja cos zjadłam co jej zaszkodziło, ale nawet nie mam pomysłu co by to mogło być 😓Wik89, Ounai, SzalonaOna, Lalia, Sylwucha, Julik lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ounai wrote:Enigvaa, mala jest niesamowita z tymi włosami. Ale podobna do tatusia, nie do końca Ciebie niestety
Po mnie ma doleczki w plecach. I na razie tylko to 😂 łudzę się, że może później, ale chyba nic z tego. Oczy też powoli jej brązowieją 😂
A Martusia jaka pannica już duża. Kiedy to zleciało 😳🔸28 lat
Ounai, Martusia juz taka duża piekna panienka 😘 słodkości 🥰SzalonaOna, Enigvaa lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Ounai wrote:Inaa, masz jakiś rewelacyjny sposób na katar? Młody mi już drugi tydzień chodzi. Oczywiście spływa mu do gardła więc i kaszel jest. Plus taki, że wreszcie się przełamał i nauczyłem wydmuchiwać nos.
Powiedz mi jak nauczyłaś Tymka wydmuchiwać nosek? Bo mój Ksawery, 4 latka nie potrafi...02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰