Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiereanimuj sliczny Twoj malenki czlowieczek ❤️, gratulacje❤️❤️
Ounai mi sie oba wzoty podobaja, chyba bym wziela ten z papuga.
Laila wszystkie super wzory, ten z zoltym samochodzikiem fajny i ten ostatni z misiami.
Herbatko mam nadzieje, ze Ci leki pomoga i niedlugo bedziesz mogla wyjsc ze szpitala.Lalia, Niereanimuj lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mleczkoooo!!! ❤
Dziś Kobry zjadły cały słoiczek brokułu 🥦, popiły wodą i uzupełniły mlekiem 😉🍼Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2021, 13:10
Lalia, emdar, Ounai, Enigvaa, Zulugula, Nowastaraczka, LaBellePerle, Annia, KarolinaMaria, Wik89, Inaa89, Niereanimuj , Ladyo, Suszarka, Oliwia23, Ania81, Julik, Karenira, kar_oliv, Lulu83, kic83, SzalonaOna, Fragaria, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Nieranimuj, ale cudowne foto❤ Jak się czujesz?
Ounai, ja team 🦜
Sylwia, fajne zdjęcie! Jakie samodzielne już Twoje kobry 🥰
Fragaria, mamy tą samą teściową?😂🤣
W temacie opowiadania glupot o umiejętnościach dzieci, to też mam taką historyjkę. Teściowa mojej przyjaciółki opowiada zawsze ze jej syn mówił pełnym zdaniem,ze chce na nocnik jak miał 9 mscy 🤦♀️ Przyznacie, że genialne dziecko 😉😅Sylwucha, Zulugula, Nowastaraczka, LaBellePerle, kiniusia270, Inaa89, Lalia, Julik, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Nowastaraczka, mój Julek co prawda od małego nie śpioch totalny,ale jeśli chodzi o wstawanie to przerobiliśmy już chyba każdą porę: od 4 do 8 🤦♀️🥰. Cóż zrobić, nadal trzeba kochać 😘
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Kolega ostatnio się śmiał, ze jego 5msc syn powiedzial "ba" przy jego mamie i babcia najpierw "powiedzial baba!!", a potem do sąsiadek urosło to prawie do rangi "powiedział babcia Marysia zamieszkala na ul. Kościuszki ! " 🤣🤣
emdar, Ounai, Lalia, Julik, Ania81, Nowastaraczka, kar_oliv, Fragaria, dmg111 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
emdar wrote:Nowastaraczka, mój Julek co prawda od małego nie śpioch totalny,ale jeśli chodzi o wstawanie to przerobiliśmy już chyba każdą porę: od 4 do 8 🤦♀️🥰. Cóż zrobić, nadal trzeba kochać 😘
emdar lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak czytam o waszych teściowych (Lalia dałam radę wczoraj przeczytać twój opis, nie dziwię Ci się, że się wściekłaś), to aż mam wyrzuty sumienia, że mam taką fajną teściową.
Moja mama też jedyne co 'źle' robi przy Mikusiu to, że go nosi pionowo, ale to trochę wynika z tego, że inaczej nie ma siły go utrzymać, a reszta rzeczy to generalnie zdroworozsądkowo.
Lalia ja bym brała w tukany. A czy wkładka do wózka jest niezbędna?
Inaaa - śliczne zdjęcia.
Sylwia - gratuluję!U nas dzisiaj dyniowa z królikiem gościła. Kobry same sobie trzymają butle czy to tylko tak do zdjęcia?
LaBellePerle - jak się czujesz?Kiedy wybierasz się do ginekologa?
Emdar - a jak infekcja? Zwalczona?Już lepiej się czujesz?
Niereanimuj - śliczne zdjęcia! Już dawno takich małych bobasków tu nie było!Ty mieszkasz w Norwegii, tak? Jak wygląda u Was opieka nad ciążą?
Dostałam zdjęcia do wyboru od fotograf, jestem zadowolona, ale ja nie wiem jak jakoś racjonalnie okroje ilość zdjęć do wyboru bo na razie mam 1200 zł do dopłaty (sesja kosztowała 300 zł w tym 5 zdjęć w cenie, następne można sobie dobrać za dopłatą 40 zł). 😂Lalia, emdar, Ania81, Nowastaraczka, Inaa89 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Calanthe, pamietam, ze wspominalas, ze zamierzasz karmic piersia przez pol roku. Ja tez rozwazam zakonczenie kp po pol roku. Masz jakis pomysl, jak to zrobic? Stopniowo przechodzic na butelke? Od kiedy?
Moj synek jest poki co tylko na moim mleku, ze 3 razy w zyciu dostal mm z butelki - wypil, takze poki co nie mial problemow z butelka tak od swieta.
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023