Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anniu, ta małą butelkę trzymają same. Oliwce trochę wypada, ale daje radę 😉
Annia lubi tę wiadomość
-
Widzę, że wjechał temat teściowych🤭 moja to ma różne etapy, razem z teściem są takimi pesymistami i zawsze widzą wszystko w czarnych barwach.
My dzisiaj mieliśmy wizytę w szpitalu, musieliśmy zrobić Gustawowi ekg a potem jeszcze konsultacja z kardiologiem. Ale całe szczęście te szmery nas serduszkiem to nic poważnego💚
Ostatnio zaczął nam pięknie spać, zazwyczaj od19/20 tak do 7 rano z dwoma pobudkami na mleko, ale potem szybko zasypia🙏🏼
Ja cały weekend wyjęty z życia, robiłam zdjęcia na sklep, potem wybieranie, obrabianie i dodawanie na sklep i chyba jutro ruszamy🙈Wik89, Lalia, Enigvaa, Ania81, Nowastaraczka, Inaa89, SzalonaOna, Fragaria, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
emdar wrote:Nieranimuj, ale cudowne foto❤ Jak się czujesz?
Ounai, ja team 🦜
Sylwia, fajne zdjęcie! Jakie samodzielne już Twoje kobry 🥰
Fragaria, mamy tą samą teściową?😂🤣
W temacie opowiadania glupot o umiejętnościach dzieci, to też mam taką historyjkę. Teściowa mojej przyjaciółki opowiada zawsze ze jej syn mówił pełnym zdaniem,ze chce na nocnik jak miał 9 mscy 🤦♀️ Przyznacie, że genialne dziecko 😉😅
Lekarz dzielnie walczył aby zrobic fotkę, najpierw dopochwowo, a potem przez brzuch i dopiero się udało 🤪😁 Czuje się wspaniale, poczułam niesamowita ulgę🥺 W końcu się udało ❤️❤️❤️ Doszły mi jakieś dziwne objawy typu: owłosienie na brzuchu, bóle głowy dosyć mocne i ślinotok 😆 Ale dzielnie przyjmuje wszystko z uśmiechem aby było tylko dobrze🙏🏻☺️
Ania81 lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Dziewczyny jak czytam o waszych teściowych (Lalia dałam radę wczoraj przeczytać twój opis, nie dziwię Ci się, że się wściekłaś), to aż mam wyrzuty sumienia, że mam taką fajną teściową.
Moja mama też jedyne co 'źle' robi przy Mikusiu to, że go nosi pionowo, ale to trochę wynika z tego, że inaczej nie ma siły go utrzymać, a reszta rzeczy to generalnie zdroworozsądkowo.
Lalia ja bym brała w tukany. A czy wkładka do wózka jest niezbędna?
Inaaa - śliczne zdjęcia.
Sylwia - gratuluję!U nas dzisiaj dyniowa z królikiem gościła. Kobry same sobie trzymają butle czy to tylko tak do zdjęcia?
LaBellePerle - jak się czujesz?Kiedy wybierasz się do ginekologa?
Emdar - a jak infekcja? Zwalczona?Już lepiej się czujesz?
Niereanimuj - śliczne zdjęcia! Już dawno takich małych bobasków tu nie było!Ty mieszkasz w Norwegii, tak? Jak wygląda u Was opieka nad ciążą?
Dostałam zdjęcia do wyboru od fotograf, jestem zadowolona, ale ja nie wiem jak jakoś racjonalnie okroje ilość zdjęć do wyboru bo na razie mam 1200 zł do dopłaty (sesja kosztowała 300 zł w tym 5 zdjęć w cenie, następne można sobie dobrać za dopłatą 40 zł). 😂
Sylwia, mlode to hit! Jeszcze powiedz, że same sobie pieluchy zmieniają 😂
Niereanimuj, piękne zdjęcia!
Inga, całe szczęście, że z Guciem ok. Czekam na otwarcie sklepuNiereanimuj , Annia, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Dziewczyny jak czytam o waszych teściowych (Lalia dałam radę wczoraj przeczytać twój opis, nie dziwię Ci się, że się wściekłaś), to aż mam wyrzuty sumienia, że mam taką fajną teściową.
Moja mama też jedyne co 'źle' robi przy Mikusiu to, że go nosi pionowo, ale to trochę wynika z tego, że inaczej nie ma siły go utrzymać, a reszta rzeczy to generalnie zdroworozsądkowo.
Lalia ja bym brała w tukany. A czy wkładka do wózka jest niezbędna?
Inaaa - śliczne zdjęcia.
Sylwia - gratuluję!U nas dzisiaj dyniowa z królikiem gościła. Kobry same sobie trzymają butle czy to tylko tak do zdjęcia?
LaBellePerle - jak się czujesz?Kiedy wybierasz się do ginekologa?
Emdar - a jak infekcja? Zwalczona?Już lepiej się czujesz?
Niereanimuj - śliczne zdjęcia! Już dawno takich małych bobasków tu nie było!Ty mieszkasz w Norwegii, tak? Jak wygląda u Was opieka nad ciążą?
Dostałam zdjęcia do wyboru od fotograf, jestem zadowolona, ale ja nie wiem jak jakoś racjonalnie okroje ilość zdjęć do wyboru bo na razie mam 1200 zł do dopłaty (sesja kosztowała 300 zł w tym 5 zdjęć w cenie, następne można sobie dobrać za dopłatą 40 zł). 😂
Ah napatrzeć się nie mogę 🥺❤️ Tak mieszkam w Norwegii 🙂 Opieka moim zdaniem okropna 😭 Przysługuje nam jedno USG na cała ciąże (połówkowe), ciąże prowadzi lekarz rodzinny/położna. Ogólnie nie podtrzymuja ciąży do 12tc. Ja aktualnie chodzę prywatnie do ginekologa i płace kupę kasy za wizyty 🥲 Ale jestem po 4 stratach i musiałam dostac leki na wszelki wypadek🙂 Ogolnie lekarza ginekologii nie widzi się przez cała ciąże chyba, ze pójdzie się prywatnie 😬 A i nie ma badań prenatalnych
-
Niereanimuj, piekna kruszynka 🥰😍 i pomyśleć ze teraz to takie malenstwo, a z każdym tygodniem co raz większe się robi cudeńko 🥰🥰 ciesze się ze wszystko jest w porządku ❤
A co do dziwnych objawów, to mój brzuch tez się nadmiernie owłosil😅🤣 koleżanka tez miala z tym problem w ciazy, ale jak urodziła to nie zauwazyla kiedy wszystko zniknęło i znów ani jednego wloska nie widać u niejNiereanimuj lubi tę wiadomość
💌 czekając na cud 💌
💌11cs
23.07 - Beta-hcg: 485.39 mIU/ml, Progesteron: 24.600 ng/ml
8.08 - 6+2 💓
18.09 - 12+1 krwawienie - hospitalizacja 😭
28.09 - 13+4 prenatalne spóźnione (według badania 14+1)- rozwastwienie
5.10 - 14+4 badanie kontrolne - prawdopodobnie dziewczynka 💗 (krwiak 6x2 cm)
5.12 - 23+2 - 700 g ( brak krwiaka ❤)
11.01 - 28+4 - 1800g kruszynki 🤣
03.02 - 31+6 - 2500g
22.02 - 34+ - 2900~3060 g
09.03 - 36+6 - 3500 g
16.03.21 -37+6 - narodziny córeczki o 10:45 ❤ 55 cm i 3470 gram szczęścia ❤
-
Wik89 wrote:Calanthe, pamietam, ze wspominalas, ze zamierzasz karmic piersia przez pol roku. Ja tez rozwazam zakonczenie kp po pol roku. Masz jakis pomysl, jak to zrobic? Stopniowo przechodzic na butelke? Od kiedy?
Moj synek jest poki co tylko na moim mleku, ze 3 razy w zyciu dostal mm z butelki - wypil, takze poki co nie mial problemow z butelka tak od swieta.
Wiekszosc moich znajomych po prostu zaczela podawac mm stopniowo, dzieci same odrzucily piers bo latwiej bylo im pic z butelki.Wik89 lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Niereanimuj, cudne malenstwo. Az chce sie znowu takie miec 😍 mi tez brzuch porosl, a Bozena zarastala jak szalona na poczatku 😂 oczywiscie na glowie zero poprawy w wlosach 🤦♀️😂 z brzucha wytarly sie wlosy same.
nie ma po nich sladu
Niereanimuj lubi tę wiadomość
🔸28 lat
A co do dziwnych objawów, to mój brzuch tez się nadmiernie owłosil😅🤣 koleżanka tez miala z tym problem w ciazy, ale jak urodziła to nie zauwazyla kiedy wszystko zniknęło i znów ani jednego wloska nie widać u niej
Dziewczyny mi też wyrosły włosy na brzuchu ale magicznie zniknęły po porodzie 👌Niereanimuj lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualnyemdar wrote:Dziękuję kochana 😘 A Ty jak się czujesz? Doszłaś już do siebie?
Tak mi sie wydaje, ze juz doszlam. Najgorsze sa tylko te nawracajace zawroty glowy, ale to raczej ze zmeczenia i synek zawsze mnie "wycycka" do pusta🥴🥴🥴😂😂😂😂emdar lubi tę wiadomość
-
Enigvaa, to dobrze wiedzieć, bo obawiałam sie, ze taki półroczny maluch to juz moze być na tyle przyzwyczajony do kp, ze jak wypije z butelki, to bedzie dalej szukał piersi
Ale oby to było tak bezproblemowe, jak piszesz
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ounai,mi podoba się wzór 2 i 3 choć wszystkie są piękne!
A u Ciebie Lalia 1 i 4 ❤
Kobry są niesamowite! A jeszxze lepsze jest to, że tak szalały w brzuszku a teraz takie aniołki 🌞🌞Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2021, 18:05
Lalia, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
My po lekarzu. Osłuchowo Pola ok, katar mocny, mamy psikać wodą.morską odciągać niezbyt często na noc Aromactiv i do zakrapiania Nasivin Baby.
W kwestii wracania treści pokarmowych dostała syrop Gastrotuss Baby, mam jej to podawać po każdym jedzeniu co jest masakrą bo strasznie nim pluje, wszysyko uklejone.
Zamówiłam sobie buty 38 czyli takie jak zawsze i są za małestopa mi urosła po ciąży
biegowe też musiałam ostatnio wziąć o dwa rozmiary większe a zawsze brałam o jeden.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2021, 18:13
Ania81, Lalia lubią tę wiadomość
-
Annia akurat dziś czuję się słabo, mdli mnie a Wiki doprowadzsa do szału, ma słaby dzień i już łeb pęka od tego wycia... ale i tak jest lepiej niż było na początku. Do Gin jestem umówiona na 18 marca i tak szczerze boję się, co powie na tak szybką ciążę.
-
Niereanimuj - słodki ludek! Aż miło sobie przyponnieć że ten bąk który właśnie na mnie śpi jeszcze niedawno taki był 🐝🐝
Dużo zdrówka dla Was!
Emdar cieszę się, że udało się pokonać przeziębienie. Ta pogoda teraz mocno zdradliwa jest niestety.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2021, 18:11
Lalia, Niereanimuj lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam z pracy z bólem zęba, jeszcze tego mi brakowało 😭 a myślałam ze stały ból pleców to najgorsze co może mnie spotkać, człowiek tak się przyzwyczaja do dobrego... jeszcze tylko 16 dni pracy (nie licząc weekendów i wolnego) i idę na l4
Nie wiem jak to przeżyje, ja kocham prace 😂 ale chce tez mieć te 2 ostatnie miesiące dla siebie i najbliższych. Piękne te wkładki do wózka, ja właśnie oglądałam ostatnio te polecane przez Ounai z belloff. Koleżanka mówiła ze jej się podarła, zgłosiła reklamacje i natychmist przysłali jej nowa. A to się chwali
Sylwia koberki są super!!!! niereanimuj piękna kruszynka!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2021, 18:15
Sylwucha, Ounai, Niereanimuj lubią tę wiadomość