Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, no jaja! Zamówiłam ta wkładkę na cuddle dream. Nie dość, że Pani mi dała ten rabat 20% do całego zamówienia (wkładka dwustronna + poduszka motylek + kokarda do torby) to jeszcze mówi, że zrobi mi drugą podusie gratis. A ma takie piękne te wzory że aż cieszę się że mam dwa wózki 😂
Sylwucha, Suszarka, Ania81, Lulu83, Lalia, kar_oliv, Inaa89, Julik, LaBellePerle, Niereanimuj , Enigvaa, Karenira, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Suszarka wrote:Moją świadkową była siostra. Poprosiła mnie żebym zrobiła grupę na fb ze wszystkimi zaproszonymi dziewczynami, potem się z tej grupy usunęłam. I tam z tego co mi wiadomo odbywały się dyskusje, każdy rzucał swoje pomysły na panieński i ostatecznie bardzo fajnie wyszło
Suszarka, Lalia lubią tę wiadomość
-
Jakie ja mam niefart ostatnio. Kupiłam łóżeczko. Facet poszedł wysłać i stwierdził, że jednak wysyłka wyjdzie 80zl a nie 30 jak myślał więc mam mu dopłacić. Powiedziałam że cena dla mnie jest już zbyt wysoka bo 50zl drożej mam nowe i czekam na zwrot kasy. Zamówiłam w empiku krzesełko do karmienia i co? Brak na stanie. Kupiłam prześcieradło i babka mówi że nie wyśle, bo jednak nie ściągnie materiału który chcę. Mam nadzieję że chociaż spacerówka przyjdzie 🤦♀️
-
Moje dwa największe Skarby 💞
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2021, 08:15
Niereanimuj , Suszarka, Sylwucha, Angie1985, Ounai, dmg111, Ania81, calanthe, Lulu83, Lalia, kar_oliv, kic83, KarolinaMaria, Nowastaraczka, emdar, Ladyo, Zulugula, Inaa89, kiniusia270 lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
kic83 wrote:Sylwia
Jakie one są cudne i jakie ogarnięte jak na 4 miesiąc życia!
Zaraz Ci przyniosą zakupy ze sklepu 😂
Cudownie, że tak rosną i się zmieniają, ale tak mi szkoda, że już nie są tymi maleństwami. Były takie hmm... powolne 😎
Lalia, kic83, Nowastaraczka, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Calanthe, a sprawdzałaś wedzidelko i czy mała się prawidłowo przystawia? Co jak co, ale brodawki nie bolą tak z niczego po takim czasie karmienia. Jeśli bolą to jest ewidentnie coś nie tak. A wyrzuty rozumiem. Młodego też karmiłam butelka i czasem mam do siebie żal że nie chciało mi się starać. Ale nie byłam gotowa na poświęcenie związane z kp i cóż, nie ma co do tego wracać. Było minęło. A on jest szczęśliwym dzieckiem i chyba mu obojętne czy dostawał tego cycka czy nie
Fra, chłopcy cudowni 😍 niby podobni a tacy różniWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2021, 23:27
Fragaria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia81 wrote:Motylku jestes mega. Jak mysle, ze moje dzieciaki wracajac do szkoly, to przeraza mnie ogarniecie logistyki, wstawanie o 6.🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
-
Julik wrote:U nas też kilka razy zdążyła się pobudka o 5-6, jak bardzo chce mi się spać to biorę Adasia do łóżka i tak sobie leżymy razem, jak się wygada to zazwyczaj zasypia. 🙂
Ciąże miałyśmy podobne ale dzieci całkiem różne 😀 mój by musiał się nagadac, nakopac, naprzekrecac, najęczec, zjeść i dopiero by zasnął, oczywiście ululany a nie sam😂Wik89, Lalia, Nowastaraczka, Julik lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Fra, cudni chłopcy 😍😍😍 moim zdaniem mega podobni!!
Annia, czy to Ty polecałaś 4fun.kids?? 😅 Teraz leci u mnie pół dnia żeby Olek spał 😂Fragaria lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj idę z synami na pierwsze w ich życiu pobranie krwi. Adaś będzie miał robione testy na alergię*, a Starszak kontrolna morfologię, bo nigdy nie miał. Troche się boję jak to ogarnę więc trzymajcie kciuki 💪
*nie pisałam Wam wcześniej ale zmagamy się z atopowym zapaleniem skóry i wysypką. Jestem od jakiegoś czasu na diecie eliminacyjnej ale cały czas go wysypuje i lekarka zleciła teraz testy.SzalonaOna, Zulugula, Lalia, Wik89, dmg111, kar_oliv lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
nick nieaktualnyFragaria wrote:Dzisiaj idę z synami na pierwsze w ich życiu pobranie krwi. Adaś będzie miał robione testy na alergię*, a Starszak kontrolna morfologię, bo nigdy nie miał. Troche się boję jak to ogarnę więc trzymajcie kciuki 💪
*nie pisałam Wam wcześniej ale zmagamy się z atopowym zapaleniem skóry i wysypką. Jestem od jakiegoś czasu na diecie eliminacyjnej ale cały czas go wysypuje i lekarka zleciła teraz testy.Fragaria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lalia wrote:Fra, cudni chłopcy 😍😍😍 moim zdaniem mega podobni!!
Annia, czy to Ty polecałaś 4fun.kids?? 😅 Teraz leci u mnie pół dnia żeby Olek spał 😂
Możliwe że ja bo u nas też leci ale dla rozrywki w kuchni jak chce cos zrobic 🙈Lalia lubi tę wiadomość
-
U nas dziś pobudka po 6 wiec juz ciutke lepiej, chlopaczek mi dorasta spał dziś obok ale już nie na wyciągniecie cyca 😄 ogolnie widzę ze juz mniej cyca miętoli w celach rozrywkowych, wiec to chyba przychodzi samo. Nawet troszke żal bo widze ze szybko rosnie i wszystko przemija 😭
kic83, Lalia, Wik89, Zulugula, kar_oliv lubią tę wiadomość