Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny tak czytam i niektóre teściowe to rzeczywiście jak z horroru! Śmiesznie sie to czyta ale w rzeczywistości to jest straszne! Wcale sie nie dziwie ze czasami wolicie ich unikać niż sie denerwowac. A babcia esesmanka Zulu to już w ogóle!!! Herbatko dobrze ze wiadomo czy to było spowodowane. Dostaniesz dawke leków o wszystko będzie dobrze!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2021, 14:16
Zulugula lubi tę wiadomość
-
Wik89 wrote:Kiniusia, hehe bardzo dobrze!
Ja też ciągle słyszę o zimnych rączkach, o tym czego to nie mogę jeść, ale już olewam
Nowastaraczka, moj tez zwykle o 5 zaczyna dzień, grrr
Niestrasz 🙈😭 myslalam ze to jednorazowa akcja, on powstał z dwóch spiochów to powinien miec jakiś gen dobry :d nie chce marudzic bo wiem ze spi duzo w porownaniu do niektorych nocnych markow no ale sam mnie przyzwyczaił już do systemu 19-7, jeszcze ta 6 w miare ale o 5 to nie ma co robic zeby nie budzić wszystkich 🙈
Ounai, ja bym szła w tą z papugą 😍 eh, dziewczyńskie wzory są takie cudne teraz ❤ te wszystkie piękne kwiatkowe a nam zostaja dinozaury 🤣😂Lalia, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Muszę wtrącić swoje 3 grosze na temat teściowych i fantazji. Oczywiście u nas też zaczęły się już złote rady talk głupie, że ja się czasem zastanawiam jak mama mojego wychowała jego i dwóch braci, skoro ona nie ma bladego pojęcia o dzieciach i etapach ich rozwoju. W dodatku pracowała przez jakiś czas w żłobku.
Non stop ględzi mi, że po 3 miesiącu można już rozszerzać dietę a tę wiedzę oparła na tym, że mój M jak był w tym wieku to już jadł zupę. Pewnie łyżką, bo opowiada, że sam chciał - pchał sie jej do talerza jak ona jadła i rękami jadł jej zupę z jej talerza. Chciałam spytać jak 3miesięczne dziecko dostało się do stołu i talerza z jej zupą, skoro takie maleństwo jeszcze nawet nie siada, ale wiem, że to nie ma sensu, bo tylko bym usłyszała, że on już siedział. Tak jak milion razy zasłyszana historia jak miał 7 miesięcy i już chodził.
Kiedy ostatnio u niej byliśmy, starała mi się wmówić, że rękawiczki, które ona kupiła na 9miesięczne dziecko są przecież dokładnie w takim samym rozmiarze jakie nosi teraz Wiki.
Kobieta jest generalnie jeszcze młoda, nie dobiła jeszcze nawet do 60tki a ja mam wrażenie, ze już jej siada na łeb.Lalia, SzalonaOna, Inaa89, Nowastaraczka, Ladyo, Ania81, emdar lubią tę wiadomość
-
Lulu83 wrote:Mnie też lekarz straszył że może to grozić właśnie skurczami itd. dlatego dostałam odrazu taką pulę , antybiotyk globulki i mój też . Po dwóch tygodniach robiłam ponowne badania i było czysto
Tutaj leży taka dziewczyna, która od stycznia się męczy z tą bakteria i od stycznia dostaje dożylnie antybiotyki a bakteria nadal się utrzymuje.
Ale mam nadzieję,że u mnie zadziała bo już na głowę dostaje w tym szpitalu -
Mnie się wczoraj chciało śmiać bo był u teściow też ich drugi wnuk, ma 6 miesięcy i jest bardzo pulchny - taki jego urok, pewnie go wyciągnie jak zacznie chodzić. Ale jak mój mąż skomentował że Marcel jest ciężki i ma pyzate policzki to teściowa od razu wypaliła że Iga też jest pulchna. Ta jasne. Wszystkie ciuchy jej odstają, gacie wiszą na niej, bo jest szczupła a długa. Jedyne co to ma policzki pysie ale tez nie jakoś bardzo. Fakt, jest ciężka, bo pewnie ma ze 6kg ale urodziła się ponad 4 i jest nieprzeciętnie długa - ciuchy na 62 z H&M robią się powoli przykrótkie. No ale trzeba było skomentować 🥴Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:Mnie się wczoraj chciało śmiać bo był u teściow też ich drugi wnuk, ma 6 miesięcy i jest bardzo pulchny - taki jego urok, pewnie go wyciągnie jak zacznie chodzić. Ale jak mój mąż skomentował że Marcel jest ciężki i ma pyzate policzki to teściowa od razu wypaliła że Iga też jest pulchna. Ta jasne. Wszystkie ciuchy jej odstają, gacie wiszą na niej, bo jest szczupła a długa. Jedyne co to ma policzki pysie ale tez nie jakoś bardzo. Fakt, jest ciężka, bo pewnie ma ze 6kg ale urodziła się ponad 4 i jest nieprzeciętnie długa - ciuchy na 62 z H&M robią się powoli przykrótkie. No ale trzeba było skomentować 🥴
o ja cię, a h&m robi giga rozmiary, na Wiki 56 z h&m dopiero teraz jest dobre -
LaBelle, to absurd z tymi hasłami że 3 miesiące i jadł, ale mnie rozbawiło 😂
Nam ostatnio Olek podczas kąpieli złapał do rączki pieluszkę którą kładziemy na dno wanienki żeby się nie ślizgał i zaczął nią machać po buzi, śmialiśmy się z mężem, że będziemy mówić: "Nasz to miał dwa miesiące i sam się mył!" Haha 😂
Ounai, ja bym brała ten wzór z papugą i ten obok 😍
Zulu, też mam dla Olka sporo niebieskiego, ale niesamowicie lubię go w żółtym 🤩 uważam że świetnie chłopcy wyglądają w połączeniu żółtego z granatem 💙
Nowastaraczka, ja ostatnio z ciekawości szukałam wkładki do naszej spacerówki i przepadałam na wzorach smyklove 🤭🤭🤭 te skradły mi serce i nie wiem jak się zdecydować 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2021, 14:57
Nowastaraczka, kiniusia270, Zulugula, Ladyo, Ania81, Inaa89, Suszarka, Julik lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:LaBelle, to absurd i, ale mnie rozbawiło 😂
Nam ostatnio Olek podczas kąpieli złapał do rączki pieluszkę którą kładziemy na dno wanienki żeby się nie ślizgał i zaczął nią machać po buzi, śmialiśmy się z mężem, że będziemy mówić: "Nasz to miał dwa miesiące i sam się mył!" Haha 😂
tak sobie pomyślałam teraz, może przy następnej wizycie jej powiem, że synek kolezanki ma 2 mies i sam się myje, żeby zobaczyć czy wyda się jej to prawdopodobne
mnie się ten trzeci, z zoltym samochodzikiem najbardziej podoba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2021, 15:01
Lalia lubi tę wiadomość
-
Łoo Lalia no wzory ekstra zaraz przebuszuje strone ale wybralas pewnie najlepsze 😍 kazdy ma w sobie coś ekstra. Ja zamowilam kocyk do wozka teraz w niedzwiadki 🙈
Lalia, Ania81, Julik lubią tę wiadomość
-
Laski, a macie do polecenia jakieś fajne torby do wózka, które też można nosić jak normalną torebkę?
-
Nowastaraczka wrote:Lalia widze na stronie pandy i nie wierze ze nie sa w Twoim zestawieniu!!!
Mąż mi się zaczął buntować 😂😂😂Nowastaraczka, Ania81, Wik89, Julik, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Nowastaraczka wrote:Niestrasz 🙈😭 myslalam ze to jednorazowa akcja, on powstał z dwóch spiochów to powinien miec jakiś gen dobry :d nie chce marudzic bo wiem ze spi duzo w porownaniu do niektorych nocnych markow no ale sam mnie przyzwyczaił już do systemu 19-7, jeszcze ta 6 w miare ale o 5 to nie ma co robic zeby nie budzić wszystkich 🙈
Ounai, ja bym szła w tą z papugą 😍 eh, dziewczyńskie wzory są takie cudne teraz ❤ te wszystkie piękne kwiatkowe a nam zostaja dinozaury 🤣😂
Piękne wzory mające na celu chono lulu i beloff i szyją pod wymiar wózka.
LaBellePerle zobacz Joissy albowiem mbr mother baby room. Ja mam od nich właśnie idę używam jako zwykłej torebki też. -
Fizjo mówi, że Tomek jest baardzo do przodu i robi rzeczy, których większość rowiesnikow jeszcze nie umie 🙈 i te jego obroty na brzuch jak najbardziej są świadome. niestety nie jest tak wszystko różowo, bo jak jest do przodu od klatki w dół tak góra za bardzo mu lata i nie może porządnie np trzymać rąk na brzuchu i głowy prosto.
A Tomcio jak ostatnio robi 1 kupe na dwa dni tak podczas ćwiczeń 2razy się 🌰 i po ćwiczeniach jeszcze 2 🤣Lalia, Ania81, Wik89, KarolinaMaria, Suszarka, Julik, kar_oliv, kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
SzalonaOna wrote:Niereanimuj - piękny ludek ❤️ nadal ciężko mi uwierzyć, że z takiego maleństwa rosną takie człowieczki 😍
Enigvaa, Zulugula, Suszarka, Julik, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny.
Czytam was tak pobieznie, ale czasu mi brak. Weekend byl u nas super, piekna pogoda, spedzilismy albo na spacerach albo w ogorodzie. Zreszta byl to wyjatkowy weekend bo obchodzilismy basza 10 rocznice slubu ❤️.
Co do tesciowych, to moja sie nie wtraca, daleko mieszka, prawie sie nie widujemy z tego powodu. Ostatnio zaczela rzucac zlotymi radami🤦♀️🤦♀️🤦♀️. W sobote dzwoni jak bylismy na spacerze. Jak zobaczyla (video call), ze my sie szlajamy po parku to do meza stwierdzila, ze ja i maly przez pierwszy miesiac powinnismy lezec w lozku i w domu caly czas byc🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️. Inaczej na pewno synek zlapie zapalenie pluc i ja cos zlapie jakies chorobsko🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️.
Wspolczuje wam dziewczyny "udanych" tesciowych i rodzinek. Ja juz o swoich nie bede pisac, bo za duzo.Lalia, kiniusia270, Ounai, LaBellePerle, Inaa89 lubią tę wiadomość