Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicja i Julcia są urocze 😍 piękne zdjęcia. Dmg, fajny pomysł z nawiązaniem do walentynek.
A Haris to maly przystojniak 🤩
Mania, czy możesz napisać więcej, co się stało z Twoja piersią? Czemu nie będziesz mogła już nigdy karmić?
Julik, ja plecak miałam w zestawie z wózkiem (tutis Viva Life), ale akurat nie jestem zadowolona z plecakowej wersji, może gdyby był mniejszy. Chyba dokupię torbę, Nowostaraczka dzięki za linka! 😊Ania81, dmg111, Nowastaraczka, Julik, Maniaaa. lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
My już po 😁 Olek się nie zachwycił słodkim rota (to na pewno po ojcu 🤷) ale wypił bez kłopotu 😁
Suszarka, polubiłam za piękną wagę! Olek na 9 tygodni i 4 dni ważył 5910 g 😅
Wik, najważniejsze żebyś zrobiła tak jak Ty czujesz, to instynkt rzadko myli mamę 🙂
Co do torby/plecaka. My przy muuvo mamy mała torbę a i tak zahacza o gondolę XXL, ale myślę że do spacerówki spoko. Dostałam od teściowej plecak skip hop i on jest mega pojemny ale średnio nadaje się do wózka mimo że go można przypiąć, za to jest ekstra jak jedziemy do lekarza czy rodziców, bo mieści mnóstwo rzeczy 🙂Suszarka, Wik89, Nowastaraczka, Julik lubią tę wiadomość
-
Olek dzisiaj jest Cyculaczem 🤨 milion kilkuminutowych drzemek, w tym najdłuższa pół godziny, a jedzenia i przytulania cyca to nawet nie zlicze 😂
Przyszlo mi zamówienie z Twistshake i myślę że super, a w paczkomacie czeka zamówienie z Patulove 🤩Ania81, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLalia moj maly tez jest cyculaczem. Caly dzien na cycku. Ciumka, spi na nim, cis tam zje. Spacerki lubi, ale dzis ewidentnie wozek parzyl go w pupe.
Smoczek nie dobry, bo to nie mama🤦♀️🤦♀️🤦♀️. Pelno turbodrzemek. Teraz spi na mnie.
Lzy mi plyna jak widze jak sie meczy to moje malenstwo. Oby mu przeszlo.
Podaje mu kropelki Infacol (sa od urodzenia), ale mam wrazenie, ze nie zawsze pomagają.
-
Wik89 wrote:Moj tez ma chyba uczulenie na pomidory, bo kilka razy zjadłam świeżego i miał potem czerwone krostki na brzuchu. Na szczęście zupa pomidorową moge jeść, sosy pomidorowe również
Co do mm/kp - wiem, że to nie reguła, ale chyba chcę spróbować, może chociaż jedną butelkę na noc. Wiecie, nawet jeśli się budzi co 2 h to nie na 40 min chyba, bo zjedzenie z butli trwa dużo krócej. A na piersi ostatnio mi "wisi" jak za noworodka, i nie wiem czy je, czy śpi, ile zjadł, etc. Już jestem tym po prostu zmęczona. A jednocześnie wiem, ze bede tęsknić do kp, dlatego jeszcze sie waham
Poza tym było dużo lepiej, od 2 tyg jest znowu gorzej, a ostatnie kilka nocy to już w ogóle masakra
Wik
Nie wiem czy Cię pocieszy ale my z Dmg też tak mamy jak Ty, bardzo częste pobudki, nie wiem może to taki wiek dzieci?... 🤷Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2021, 17:18
Wik89 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ania81 wrote:Lalia moj maly tez jest cyculaczem. Caly dzien na cycku. Ciumka, spi na nim, cis tam zje. Spacerki lubi, ale dzis ewidentnie wozek parzyl go w pupe.
Smoczek nie dobry, bo to nie mama🤦♀️🤦♀️🤦♀️. Pelno turbodrzemek. Teraz spi na mnie.
Lzy mi plyna jak widze jak sie meczy to moje malenstwo. Oby mu przeszlo.
Podaje mu kropelki Infacol (sa od urodzenia), ale mam wrazenie, ze nie zawsze pomagają.
Ania, normalnie jakby miał zamontowany czujnik ruchu 🤦
A synek ma z brzuszkiem problem?🥺 -
Lalia wrote:Olek dzisiaj jest Cyculaczem 🤨 milion kilkuminutowych drzemek, w tym najdłuższa pół godziny, a jedzenia i przytulania cyca to nawet nie zlicze 😂
Przyszlo mi zamówienie z Twistshake i myślę że super, a w paczkomacie czeka zamówienie z Patulove 🤩
Moja dzisiaj spała 3.5h, dokładnie tyle ile trwał spacer i ani minutę dłużej. I to jedyny sen w ciągu dnia od 5 rano 😑. Teraz zaśnie po 20, po kąpieliO ❤️
Z ❤️ -
Dziś środa, dzień raportowania.
U mnie waga stoi 52 kg ale na własne życzenie bo jem znów pieczywo i słodycze 😂
Dziś na spacerze minęłam McDonald's no i cóż, skusiłam się na cheeseburgera 🍔😂Lalia, Nowastaraczka, Julik, dmg111, Suszarka, SzalonaOna lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Dziś środa, dzień raportowania.
Dziś na spacerze minęłam McDonald's no i cóż, skusiłam się na cheeseburgera 🍔😂Ania81, kic83 lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Wik
Nie wiem czy Cię pocieszy ale my z Dmg też tak mamy jak Ty, bardzo częste pobudki, nie wiem może to taki wiek dzieci?... 🤷Przesyłam dużo mocy Kic i życzenia przespanej nocy. 😚
Aniu co się dzieje z brzuszkiem Harrisa?
Ounai... Ale ja jestem nieogar... zapomniałam, że przecież knajpy pozamykane, kawiarnie tez... 🥺
kic83 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulugula wrote:Po szczepieniu podaję się pedicetamol od 38,5? Bo nie pamiętam. Tomciowi dochodzi pod 38 w uchu 😞Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Hej dziewczyny, później was nadrobie. Trochę mnie nie było.
Jadę do szpitala. W nocy złapał mnie ostry ból krzyża po prawej stronie i całego boku, do tego stopnia, że wymiotowalam, nie mogłam znaleźć pozycji, aby nie bolało. Boli cały dzień. Akurat miałam na dzisiaj wizytę u ginekologa (ale nie mojego, tylko na nfz zapisałam się z 3 tyg temu tak na kontrolę do innego), zrobił usg i wykrył wodonercze. Musi obejrzec mnie urolog, w skrajnym przypadku (A uważa, że taki jest mój), wykonują zabieg pod znieczuleniem ogólnym, przez cewnik. Inaczej nerka może przestać pracować, albo wda się zakażenie niebezpieczne dla dziecka. Ciekawe czy dzisiaj ktoś mnie jeszcze zbada. Jutro mam urodziny, w szpitalu
Czy któraś z Was spotkała się może z takim przypadkiem ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2021, 18:22
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Ania, normalnie jakby miał zamontowany czujnik ruchu 🤦
A synek ma z brzuszkiem problem?🥺
Moj tez ma wmontowany czujnik ruchu🤦♀️🤦♀️🤦♀️.
Tak boli go brzuszek, ma problemy z gazami i kupa.
Tobie co moge by mu ulzyc, ale ciezko to idzie.
Wczoraj zjadlam kilka orzeszkow ziemnych, teraz sie zastanawiam czy to nie ma wplywu na jego dzisiejszy stan🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️. -
Dmg, przecudna fotka!
Wikunia jutro kończy korygowane 2 miesiące i też chcę zrobić jakąś fotkę, do albumu maluszka z fisher price, ale ja to jestem słaby fotograf a chciałabym mieć choć jedno takie fajne do pokazania. No nic, jutro burza mózgów będzie od rana
Tajka, jak leżałam w drugiej ciąży w szpitalu to była dziewczyna z takim przypadkiem. Ledwo przytomna kładła się na łóżko, tak ją bolało. Nawet jej sterydy na rozwój płuc u dziecka podawali, bo rozważali przerywanie ciąży, ale suma sumarum dostała dożylnie antybiotyk i rano już była taka do rozmowy. Nie wiem, czy miała zabieg, nie pamiętam, ale wiem, że zostałą wypisana w dwupaku dzień po mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2021, 18:31
Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kic83 wrote:Dziś środa, dzień raportowania.
Dziś na spacerze minęłam McDonald's no i cóż, skusiłam się na cheeseburgera 🍔😂
Też miałam dzisiaj wejść i kupić, ale głupio było mi się pakować z wózkiem 😁O ❤️
Z ❤️