Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Meggi110818 wrote:Też miałam dzisiaj wejść i kupić, ale głupio było mi się pakować z wózkiem 😁
Miałam łatwiej bo byłam z mężem i on poszedł 😂Lalia, emdar lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Annia wrote:To chyba typ dziecka, bo Mikołaj starszy a śpi co raz gorzej.
Przesyłam dużo mocy Kic i życzenia przespanej nocy. 😚
Aniu co się dzieje z brzuszkiem Harrisa?
Ounai... Ale ja jestem nieogar... zapomniałam, że przecież knajpy pozamykane, kawiarnie tez... 🥺
Annia
Masz rację, to taki typ dziecka...
Tobie też życzę dobrej nocy, żeby było jak najmniej pobudek!Annia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
To ponczo z Patulove to SZTOS 😍 jakie mięciutkie i jakie cieplutkie 💙
Ale zamówiłam czapkę M żeby była na przyszły rok i mój mąż ją wcisnął na głowę 🤭
Emdar, mogłabyś mi w wolnej chwili zmierzyć obwód główki Julka?😅Ounai, Julik, Meggi110818 lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:To ponczo z Patulove to SZTOS 😍 jakie mięciutkie i jakie cieplutkie 💙
Ale zamówiłam czapkę M żeby była na przyszły rok i mój mąż ją wcisnął na głowę 🤭
Emdar, mogłabyś mi w wolnej chwili zmierzyć obwód główki Julka?😅Annia lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Lalia wrote:To ponczo z Patulove to SZTOS 😍 jakie mięciutkie i jakie cieplutkie 💙
Emdar, mogłabyś mi w wolnej chwili zmierzyć obwód główki Julka?😅Lalia, Julik lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
emdar wrote:Póki mam sekundę to odpiszę od razu, 47 cm( pediatra nam mierzyła w zeszły pt na bilansie).
Dziękuję!! 😍
No, a ja czapkę kupiłam na główkę 42-48 więc na jesień zimę powinna być 😁emdar lubi tę wiadomość
-
Tajka, trzymaj się mocno kochana! Ja miałam w ciąży ( gdzieś koło 26 -28tc) atak kolki nerkowej,więc rozumiem Twój ból. Ja widziałam ze to kolka nerkowa, bo miewam raz na ruski rok taki atak. Bralam tylko Nospę,i przeszło mi bardzo szybko. Nie leżałam nawet w szpitalu; zrobilam tylko wyniki, że mocz(ogólne i posiew) ok, usg i tyle. Trochę się tylko strachu najadłam, wiadomo jak to w ciąży. A miałaś wcześniej kłopoty z nerkami? Bo ja miałam,i byłam w ciąży dodatkowo pod opieką nefrologa.42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
kic83 wrote:Dziś środa, dzień raportowania.
U mnie waga stoi 52 kg ale na własne życzenie bo jem znów pieczywo i słodycze 😂
Dziś na spacerze minęłam McDonald's no i cóż, skusiłam się na cheeseburgera 🍔😂Angie1985, Zulugula, Wik89, KarolinaMaria, Annia, Martt95, Julik, Ladyo, dmg111, Suszarka, kic83, emdar lubią tę wiadomość
-
Annia, chyba że chcesz dzisiaj zamówić bo kod jest do północy ważny to Ci zrobię jak nakarmie Olka 😘
-
Kic, alez mi smaka na Maca narobiłaś!!! Ale niestety waga mi się zatrzymała na 74 kg, i prawie dwa tygodnie ani drgnie więc nie ma zmiłuj
Ja też (niestety)podpisuję się pod tym że jak się trafi typ dziecka nieśpiącego to żadne skoki,rytuały, schematy średnio się sprawdzają. Nasz Julek ma rok i dwa tygodnie, i nadal budzi się bardzo często. A pamiętam jak mi mówili, " poczekaj aż skończy 3 miesiące" ,a potem "poczekaj, aż skończy 6 mscy" itd...Teraz po prostu czekam aż będzie lepiej:)42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Tajka, moja przyjaciółka miała wodonercze, nie wiem, czy tak zaawansowane jak Ty, ale sam antybiotyk wystarczył. Męczyła się w szpitalu 5 dni, zanim zbadali jej nerki.
Enigvaa, a jak Twój woreczek? Daje znać o sobie?'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria wrote:Enigvaa, a jak Twój woreczek? Daje znać o sobie?
Nie, jk obnizyl mi sie brzuch w grudniu tak od tamtej pory nic sie nie dzieje. Czekam az wjedzie mi pakiet zdrowotny z pracy i ide do gastroenterologa. Zobaczymy co powieKarolinaMaria lubi tę wiadomość
🔸28 lat