Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:Laila, weź mi tej ceny nie pokazuj nawet!
Przepraszam 🤭🤭🤭 po prostu właśnie na Instagramie mówili że już niektórych zostają ostatnie sztuki a kod tylko do północy 😅 -
Lalia wrote:Przepraszam 🤭🤭🤭 po prostu właśnie na Instagramie mówili że już niektórych zostają ostatnie sztuki a kod tylko do północy 😅
po prostu dalej mnie trochę serduszko boli, że taka zniżka mi uciekła 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2021, 23:01
-
Nowastaraczka wrote:Dzis chyba jednak wtorek🤣💕😘
Ha ha ha
Czy ja coś mówiłam o tym, że ostatnio mam gorsze noce? 😂😂😂Nowastaraczka lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Julik wrote:Ounai, u nas wspólne zakupy tylko by pogorszyły sprawę. 🤣 Zazdroszczę takiej randki. Bo mój na zakupach zawsze jęczy, a jak wybierzemy się na dłuższe zakupy ubraniowe, to już w ogóle porażka i całą drogę do domu kłótnia. 🤣 Bo jak tak można tyle mierzyć... 🤦
Kic ale mnie wystraszyłam ta środą. 🙈 My w czwartek mamy wizyty, Adaś i ja u swoich fizjo. Czytam środa i już strach, bo na jutro to nie jestem zorganizowana. 🙈
Adaś dziś zasnął na nocny sen o 21 czyli ok godzinę wcześniej niż zwykle. Mam nadzieję że nie rozpocznie dnia o 4. 😱🤣
Julik
Ha ha ale mnie rozbawiłaś, zaczęłam śmiać się w głos i czytać mężowi, a obok syn śpi 😂😂😂Julik lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Olek zasnął o 21:40, pobudka równo o 00:40, biorę go na przewijak, bo myślę że jesteśmy po tym rota to może 💩 poszła, a ten taki płacz, że chyba pierwszy raz wszyscy sąsiedzi słyszeli 😱 dopiero cyc pomógł, to aż dziwne, że był AŻ tak głodny po 3h🥺
Dziewczyny, czy po Rotarixie zawsze jest zielona biegunkowa kupa? Bo byliśmy na szczepieniu o 15:45 i na razie jest całkiem normalnie, czyli mini żółta,Ca teraz wcale. Spodziewam się bomby rano lub do południa, bo taki Olek ma system 🤨 -
Lalia wrote:Olek zasnął o 21:40, pobudka równo o 00:40, biorę go na przewijak, bo myślę że jesteśmy po tym rota to może 💩 poszła, a ten taki płacz, że chyba pierwszy raz wszyscy sąsiedzi słyszeli 😱 dopiero cyc pomógł, to aż dziwne, że był AŻ tak głodny po 3h🥺
Dziewczyny, czy po Rotarixie zawsze jest zielona biegunkowa kupa? Bo byliśmy na szczepieniu o 15:45 i na razie jest całkiem normalnie, czyli mini żółta,Ca teraz wcale. Spodziewam się bomby rano lub do południa, bo taki Olek ma system 🤨
U Nas była normalna kupkaLalia lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Zostawili mnie wczoraj w szpitalu na badania, robili już usg jamy brzusznej, podali przeciwbólowe i rozkurczowe, chyba kolka nerkowa. Teraz nic nie boli. Prawdopodobnie aż 5-6 dni tu będę... Z dzidzìą ok..
KarolinaMaria, Ania81, Suszarka, Karenira lubią tę wiadomość
-
Tajka, jak to "tylko" kolka to dobrze. Nie wiem czy doczytałaś ze ja miałam w ciąży. Nawet nie leżałam w szpitalu. Będzie dobrze, zobaczysz. Pisz nam tu na bieżąco co i jak. Zdrowia życzę !
Ounai, widziałam że szukasz organizera do wózka. Ja bardzo polecam ze Skip Hopa. Ja mam ten czarny, jest naprawdę spoko.42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Meggi, współczuję problemów z brzuchem 😔
U nas właśnie leci suszarka prawie od godziny 🥴
Emdar, dzięki za odpowiedź 😘
Tajka, dobrze że ulżyli Ci chociaż na ból 🥺
Dobrze pamiętam że pisałaś że dzisiaj masz urodziny?🙂
Życzę Ci dużo zdrówka tak bardzo teraz potrzebnego, spokojnej końcówki ciąży i porodu, wielu wspaniałych dni i powodów do uśmiechu 🥰🥰🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2021, 07:19
-
Ponieważ to dziś środa (Kic,tez miewam takie akcje notorycznie, przybijam piąteczkę🤦♀️😅) to raport po porannym ważeniu się: 73,6 kg. Czyli coś drgnęło....Cieszę się, bo zaczęłam się już zniechęcać 😉😂
Lalia, Wik89, Nowastaraczka, kar_oliv, Ania81, calanthe, Suszarka, dmg111, kic83, SzalonaOna lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Tajka wrote:Zostawili mnie wczoraj w szpitalu na badania, robili już usg jamy brzusznej, podali przeciwbólowe i rozkurczowe, chyba kolka nerkowa. Teraz nic nie boli. Prawdopodobnie aż 5-6 dni tu będę... Z dzidzìą ok..
O kurczedobrze, że już nie boli i z maleństwem wszystko dobrze💛 te kilka dni szybko przeleci! Trzymaj się!
-
Lalia wrote:Meggi, współczuję problemów z brzuchem 😔
U nas właśnie leci suszarka prawie od godziny 🥴
Emdar, dzięki za odpowiedź 😘
Tajka, dobrze że ułożyli Ci chociaż na ból 🥺
Dobrze pamiętam że pisałaś że dzisiaj masz urodziny?🙂
Życzę Ci dużo zdrówka tak bardzo teraz potrzebnego, spokojnej końcówki ciąży i porodu, wielu wspaniałych dni i powodów do uśmiechu 🥰🥰🥰
Piona! Mąż też dzisiaj o 4 uruchomił suszarkę😅 ale dzięki temu śpi nadal a my z mężem zdążyliśmy zjeść śniadanie i wypić ciepłą kawę 🤣Lalia, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Cześć Mamcie 😍 witam się w 7 miesiącu i 3 trymestrze ciazy 😍 kiedy to zleciało? W nowy trymestr wchodzimy od razu na grubo, z koszmarnym bólem głowy i kręgosłupa, także tak...
miłego dnia wszystkim ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2021, 12:35
Lalia, Inga28, Nowastaraczka, emdar, Inaa89, kar_oliv, KarolinaMaria, Zulugula, Ania81, calanthe, Julik, Suszarka, Karenira, Enigvaa, dmg111, LaBellePerle, kic83, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
Tajka wrote:Zostawili mnie wczoraj w szpitalu na badania, robili już usg jamy brzusznej, podali przeciwbólowe i rozkurczowe, chyba kolka nerkowa. Teraz nic nie boli. Prawdopodobnie aż 5-6 dni tu będę... Z dzidzìą ok..
Nie jest fajnie, wiadomo ale czasami niestety nie ma wyjścia.
Najwazniejsze,że z maluchami jest dobrze.
-
Inga, nasz bąbel wstał o 6:10, bolał go brzuszek więc poszła suszarka, a 7:20 zasnął mi na rękach 🤭 śpi a ja zjadłam spokojnie śniadanie, ubrałam się, pomalowałam i leżę z nogami w górze na sofie 😁
Ladyo, pięknie wyglądasz 😍😍😍 mam nadzieję że w ciągu dnia te dolegliwości troszkę ustąpią 😔Inga28, Ladyo lubią tę wiadomość