Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kic83 wrote:Ha ha ha
Czy ja coś mówiłam o tym, że ostatnio mam gorsze noce? 😂😂😂
Hehe my taka grubą pomylke z dniami zaliczylismy na wakacjach kiedyś, taki chill nam wjechał ze bylismy jeden dzień w tył a mielismy wykupioną wycieczkę i dzwonili za nami ze wszyscy czekaja 🙈 i tak fart ze byliśmy w pokoju hotelowym. Zebraliśmy się w 3minuty, ja pamietam ze stanik potem gdzieś w kiblu zmieniałam 😂Lalia, Zulugula, emdar, Ania81, Julik, dmg111, kic83 lubią tę wiadomość
-
Dmg jeju, Julcia to taka slodzinka 😍😘 i ta aranżacja do zdjęć super 😉
Aniu81, Haris również slodki maly bąbelek 😘
Mania, cudna księżniczka 😘
Fragria, super chlopaki 😉😘
Lalia piekne to ponczo, zdecydowanie zakup udany 😁
Ounai, fajnie ze udalo Wam się wyskoczyć na zakupową randkę i odzylas troszkę 🥰
Tajka sto lat, dużo zdrówka! 🎂🎁🎉 I cierpliwosci i wytrwałości w tym szpitalu 😘 dasz rade i napewno wszystko będzie dobrze.
Laydo, dziewczyno Ty jak zawsze piekna i promienna 😘Lalia, Ladyo, Ania81, dmg111, Fragaria lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Dzis dzień raportowania. Dokladne wymiary będę robila Po skończonym kazdym miesiącu, a co tydzień tylko Waga. A więc tak najpierw dokładne wymiary. Startowalam z dieta 1 lutego:
Waga 62.60kg
Wymiary:
Klatka piersiowa:94
Talia:90
Ramię:27
Biodra: 99
Udo:53
Po miesiącu 28 lutego:
Waga 59.95kg
Klatka piersiowa:89cm
Talia:84cm
Ramie:27cm
Biodra:94cm
Udo:52cm
A dzis Waga w sumie od niedzieli zbytnio się nie różni 59.90g.
emdar, Inga28, Ounai, Ania81, calanthe, Lalia, kar_oliv, Suszarka, dmg111, SzalonaOna, Fragaria lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Lalia wrote:Olek zasnął o 21:40, pobudka równo o 00:40, biorę go na przewijak, bo myślę że jesteśmy po tym rota to może 💩 poszła, a ten taki płacz, że chyba pierwszy raz wszyscy sąsiedzi słyszeli 😱 dopiero cyc pomógł, to aż dziwne, że był AŻ tak głodny po 3h🥺
Dziewczyny, czy po Rotarixie zawsze jest zielona biegunkowa kupa? Bo byliśmy na szczepieniu o 15:45 i na razie jest całkiem normalnie, czyli mini żółta,Ca teraz wcale. Spodziewam się bomby rano lub do południa, bo taki Olek ma system 🤨
Lalia u nas ani razu nie było zielonej, za to wczoraj takich wiekszycg kleksiorów to z 10 😳💙 11.2020
💗 11.2023 -
Calanthe,Inna piękne wyniki diety! Gratulacje!
Ladyo, pięknie wyglądasz 😍 W ogóle nie widać po Tobie dolegliwości.
Nowastaraczka, dobra akcja z tym "zgubionym"dniem. Ale w temacie takich fakapowych akcji z dniami, to moja przyjaciółka miała z mężem taką przygodę, że na samo wspomnienie ją trzęsie. Mieli wykupione od dawna zaplanowane i wyczekane wakacje, ona miała jakiś kocioł w pracy, scedowała logistykę na męża (miał luźniejszy czas, mega ogarnięty analityk finansowy, od zawsze w domu ogarniał mnóstwo rzeczy). Pyta się go w środę: "lecimy w ndz,tak?" Mąż:" tak kochanie w ndz, mamy jeszcze całą sb na spokojne spakowanie się". No i juz możecie się domyślić ze wylot byl jednak nie w ndz, a w sb, a dowiedzieli się o tym jak zadzwonili do nich z lotniska z pytaniem gdzie są bo zaraz startuje ich samolot....No nie miał P. lekkich dni😂😉 Dolecieli dopiero w pn z inną grupą. Od tamtej pory przyjaciółka mówi,że sprawdza po swoim mężu absolutnie wszystko 😅😍.Ladyo, Ania81, Nowastaraczka, Lalia, Inaa89, Karenira, dmg111, kic83 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Tajka, polubiłam za to, że z dzidzią ok i to 'tylko' kolka. Sto lat! 🥳
Lulu, jak sytuacja? Jakieś objawy?
My miałyśmy dziś naprawdę dobrą noc. Ostatnio zdarzało się, że nie spałam od 1 do 5, bo Matyldzia przysypiała i budziła się co chwilę... też przestałam czekać na to, że będzie lepiej.emdar lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Moja tradycyjne od 5 oczy otwarte, machanie rączkami, gadanie i patrzenie się w obraz. Ja myślalam ze dzieci wiecej śpią 🙉. Ja czuję się jak po ostro zakraplanej imprezie. W nocy cyc co godzinę, albo ratowanie suszarką od bączkow. A w dzień przecież nie zaśnie, tylko na spacerze. Dzisiaj pakuję ją w wózek, dla siebie poduszka i będę spała koło wózka na ławce 🤣
Zulugula, emdar, Nowastaraczka, Ania81, Lalia, Inaa89, kiniusia270, kar_oliv, KarolinaMaria, dmg111, kic83 lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Tajka 100 lat. Dużo zdrowia, żeby szybko leki pomogły żebyś szybciutko wyszła do domku. Zdrowego Maleństwa, lekkiego porodu. Spełnienia marzeń.
Ladyo wyglądasz przepięknie. 🥰
Piękna pogoda trzeba się cieszyć dniem i nastawić kolejną pralkę dla Maleństwa. 😎Ania81, Ladyo lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ruszyłam oficjalnie ze sklepem, jeżeli któraś będzie chciała polubić profil na fb czy insta to będzie mi bardzo miło
https://lapesca.pl/
https://www.facebook.com/lapescapl
https://www.instagram.com/lapesca.pl/
emdar, Ounai, Nowastaraczka, calanthe, Inaa89, Lalia, Julik, kar_oliv, KarolinaMaria, Suszarka, Ladyo, Karenira, Wik89, dmg111, LaBellePerle, SzalonaOna, Ewa88 , Fragaria lubią tę wiadomość
-
Meggi, a Oliwka śpi tylko na spacerze? Czy chodzi o wózek i sam "element bujanio-jazdy"? Julek też uwielbiał spać w wózku na spacerku,ale dało się go oszukać bujanio-jazdą po mieszkaniu,a jak przysnął to siedząc na fotelu można było jedną nogą go dalej oszukiwać. Ja generalnie nie miałam problemu z chodzeniem na spacery,ale czasem nie miałam po po prostu siły żeby z nim wyjść.42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar wrote:Tajka, jak to "tylko" kolka to dobrze. Nie wiem czy doczytałaś ze ja miałam w ciąży. Nawet nie leżałam w szpitalu. Będzie dobrze, zobaczysz. Pisz nam tu na bieżąco co i jak. Zdrowia życzę !
Ounai, widziałam że szukasz organizera do wózka. Ja bardzo polecam ze Skip Hopa. Ja mam ten czarny, jest naprawdę spoko.
Tajka, trzymam kciuki, żeby postawili szybko prawidłową diagnozę i żeby Cię puścili do domu
Ladyo wyglądasz pięknie ❤️Ladyo lubi tę wiadomość
-
Inga, gratulacje!!! Trzymam kciuki za sklep✊ Piękne rzeczy, zupełnie nie w moim stylu,ale bardzo ładne. Nie mam niestety fb ani insta,ale dam znać znajomym żeby polubili ✊😘
Inga28 lubi tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙