Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anetka, piekna slodka Polcia 🥰😘
To prawda te małe skarby darzy się wielkim ogromem miłości 🥰 ja musze go dzieli między 6 małymi czlowieczkami, ale myślę że i tak każdy otrzymuje jej ogrom 💙Lalia, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Wytrzymałam w pracy godzinę i wróciłam do domu leżeć
maz zabrał się za skręcanie łóżeczka. Inga piękne ciuchy, idealnie w moim stylu! Czekam aż nie będę miała ciążowego brzuszka i zamawiam te piękne sukienki i tęczowy sweterek 😍 Mart powodzenia w praniu i prasowaniu!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2021, 11:36
Lalia, Martt95, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Tajka wszystkiego najlepszego
Trzymaj się dzielnie, dobrze że postawili szybką diagnozę. Mam nadzieję, że leki zadziałają i szybko odczujesz poprawę.
Ladyo jak zwykle wyglądasz przepięknieWspółczuję migreny i bólu kręgosłupa.
Martt o rany, jaka organizacja. Mam wrażenie, że mam połowę mniej ciuszków od Ciebie. Też bym chciała kupić takie organizery, ale mam komodę 40cm szerokości i nie mogę na stronie Ikei znaleźć takich, które pasowały by do moich szuflad. Może na miejscu bym dała radę coś poprzymierzać i wybrać, ale nie uśmiecha mi się jechać tam tylko po to. Za to pójdzie u mnie w ruch styrodur i klej na gorąco. Sama sobie zrobię przegródki w szufladachCo do prania... To już? Startować z tym wszystkim? Wczoraj prałam swoje koszule i ręczniki do szpitala, dzisiaj mam plany wyprać wszystkie pieluchy i ręczniczki młodego. Zastanawiałam się czy już też lecieć z ubrankami.
Ladyo lubi tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Wzięlam Franka do rowerka i poszłam sobie do galerii na,małe zakupy i spacer przy okazji. Czuję się jak po maratonie takie rzeczy na razie nie dla mnie leżę wypompowana z bólem kręgosłupa jak po masażu młotem pneumatycznymDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Tajka wszystkiego najlepszego! Duzo zdrowka, oby Ci pomogli w szpitalu i bol wiecej nie wrocil 😍
U nas noc taka jak zawsze. Cale szczescie, balam sie bardzo bo popoludnie po szczepieniu tragiczne. Ciagle krzyczala jak nie spala 🥺
Bylam tez wczoraj u urofizjo. Nie ma tragedii, slabe miesnie dna miednicy, musze je cwiczyc. Mobilizacja blizny i mam pilnowac postawy, bo miesnie brzucha nie pracuja jak trzeba (ale bez rozejscia) i cala prace przejmuja plecy. Teraz jeszcze gin i dentysta i przeglad po ciazy zrobiony 🙃Julik, Ania81, Lalia lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Ja tu mam dużo ciuszków po córce. Od 56-68(kilka 50) stwierdziłam ze piorę od razu wszytsko i sobie właśnie chce to tak w szafie zorganizować by to miało ręce i nogi. Nie mam miejsca na drugą komodę, narazie spróbuje z tymi organizerami. Jak ogarnę jak należy to się pochwale a coooo😀Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
KarolinaMaria, Martt95, Ounai, Inaa89, calanthe, Julik, Nowastaraczka, Ania81, Suszarka, dmg111, Inga28, LaBellePerle, Zulugula, Karenira, kar_oliv, Lalia, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Albo może szum ulicy. Próbowałas szumisia?
Tak mamy, nic nie daje. Może to świeże powietrze, wystawie ją jutro na balkon.
Moja mama mówiła że też w dzień nie spałam, ale za to w nich chociaż. Ale mówi że i tak mam lepiej, bo Oliwka chętna do jedzenia, a ja to nawet jeść nie chciałam.O ❤️
Z ❤️ -
Witki mi opadły. Skąd faceci biorą takie pomysły? Teściowa prawdopodobnie mam koronawirusa. Mieszka 250km od nas. Mój mąż stwierdził, że pojedzie jej pomóc (teściowa jest teraz u siostry która też ma objawy), ale żeby nas nie zarazić zostanie w Rzeszowie w mieszkaniu teściowej i będzie pracować zdalnie. Czyli zostawi mnie z dwójką zalatarzonych dzieci, mnie na antybiotyku w trakcie którego jeśli pojawi się brzydka kupa u córki muszę ją odstawić od piersi mimo że ona nie toleruje żadnej butelki na minimum dwa tygodnie. Już mu wyjaśniłam głupotę tego pomysłu, ale powiedzcie mi, jak można w ogóle na coś takiego wpaść?
-
Hej. Nie mam czasu ostatnio, nie nadrobię was! Michałek jest ostatnio szczególnie wymagający, ciągle się obraca na brzuszek i co chwilę muszę go obracać na plecy bo jęczy i marudzi na brzuszku🙄 chodzimy na spacerki dwa razy dziennie bo jestem u rodziców na wsi, więc korzystam z czystego powietrza 🥰
Ounai, współczuję przebojów z piersią, mam nadzieję że w końcu to wyleczysz.
Enigvaa, ja też muszę się wybrać do fizjoterapeuty, mój brzuch woła o pomstę do nieba, mimo ćwiczeń ☹️KarolinaMaria, dmg111 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Mamusie macie jakis patent na takie odparzeniowe chrostki przy szyi? Leo ma dwa podbródki już i tam mu się robia odparzenia szczegolnie z jednej strony z boku bo on jak ma okazję ze kolnierzyk od ubranek jest wyzej to go pożera, potem od tej sliny tez sie robi wysypka. Staram sie to smarowac linomagiem od czasu do czasu ale co chwile nawraca 😫
-
Nowastaraczka wrote:Mamusie macie jakis patent na takie odparzeniowe chrostki przy szyi? Leo ma dwa podbródki już i tam mu się robia odparzenia szczegolnie z jednej strony z boku bo on jak ma okazję ze kolnierzyk od ubranek jest wyzej to go pożera, potem od tej sliny tez sie robi wysypka. Staram sie to smarowac linomagiem od czasu do czasu ale co chwile nawraca 😫
I maść z witaminą A smaruj tam gdzie ślina działa.Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziecko mi sie naprawilo, 🤩🤩🤩🤩. Walnal dzis dwie kupki, baki puszcza. Mleczko ladnie pije. Nawet pozwolil mi dom posprzatac, obiad ugotowac, pranie jedno zebrac, drugie nastawic. Normalnie laskawy ten moj dziec dla mnie dzis❤️❤️❤️❤️.
Inaa89, calanthe, Angie1985, Ladyo, dmg111, LaBellePerle, Zulugula, Iryska, emdar, Lalia, Nowastaraczka, Ewa88 lubią tę wiadomość