Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
dmg111 wrote:Tajka, sto lat 🎂
Inna, super efekty 💪
Megi, daj znać jak wyszło spanie przy wózku, hahahha ❤️
Zulu, cieszę się, że z Tomkiem już dobrze ❤️ Taka rola matki schizujemy zawsze 😂
Ladyo, jesteś piękna! ⭐
Inga, trzymam kciuki ❤️
Ehhh... Nie udało się, za bardzo wiało 😁
Kurde czuję się mega zmęczona, aż na wymioty mnie bierze. W domu syf, rzadko gotuję, sama wyglądam jak 7 nieszczęść. Dzisiaj to nawet na rękach mi nie chce spać...O ❤️
Z ❤️ -
Dziewczyny, piękne zdjęcia 😍😍😍
Mężowie potrafią mieć pomysły nie z tej ziemii 😅
My dzisiaj pobiliśmy z Olkiem rekord, spacer ponad 7 km 🤭 pojechaliśmy do teściów niezapowiedzianie, taka ze mnie dobra synowa 😁😁😁 nakarmilam u nich małego, przebrałam, oni się nacieszyli i wróciłam 🙂 Olek w końcu nauczył się zasypiać w wózku 🤩 ale max 40 min czyli tyle co spacer do dziadków w jedną stronę 😂 u nich akurat przystanek 😁 ale ja się upocilam strasznie, s wydawało mi się że się lekko ubrałam 🤦Wik89, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Angie1985 wrote:Herbatko to jak ty tak zachwalasz to mąż musi być prawdziwym skarbem. Teściowa widać spisała się na medal. Tylko zazdrościć.
Oj to prawda, uważam że teściowa bardzo dobrze wychowała swoje dzieci. I ogólnie bardzo podoba mi się jaka mają relacje w swojej rodzinie. Ale i teściową moge pochwalić bo nie mogę na nią narzekać ,😊Angie1985, Lalia, Suszarka, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Pierwszy spacer na siedząco
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2021, 09:56
Martt95, Angie1985, Ania81, Zulugula, Lalia, kiniusia270, emdar, Suszarka, Nowastaraczka, Wik89, Ladyo, Enigvaa, dmg111, SzalonaOna, Inaa89, Inga28, LaBellePerle, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Angie1985 wrote:Tajka super że już nie boli. A ile waży twoja Maja?
Ounai, Nowastaraczka, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Angie1985 wrote:Moja tak samo. Czyli jedziemy na jednym wózku moja porodowa paro. 🙂🥰
Zastanawiam się czy poród boli bardziej niż wczoraj tą kolka nerkowa 🤔 pewnie to też inny ból wiadomo, ale bolało aż do płaczu i wymiotów...Ale przeżyłam bez przeciwbólowych, więc poród też przeżyje 😎💪 -
Tajka wrote:Tak jest 💪😍
Zastanawiam się czy poród boli bardziej niż wczoraj tą kolka nerkowa 🤔 pewnie to też inny ból wiadomo, ale bolało aż do płaczu i wymiotów...Ale przeżyłam bez przeciwbólowych, więc poród też przeżyje 😎💪emdar, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Tajka wrote:Tak jest 💪😍
Zastanawiam się czy poród boli bardziej niż wczoraj tą kolka nerkowa 🤔 pewnie to też inny ból wiadomo, ale bolało aż do płaczu i wymiotów...Ale przeżyłam bez przeciwbólowych, więc poród też przeżyje 😎💪
Ja też po tych moich bólach zaczęłam się zastanawiać,czy poród będzie bolał podobnie i powiem szczerze,że teraz to mnie trochę przeraża. Tym bardziej,że później zemdlałam i tak.bolalo,że nie byłam w stanie zrobić sama kroku bez pomocy męża.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2021, 18:13
-
Dobijcie mnie. Znów mam potworny ból kręgosłupa. Boli w każdej pozycji mąż mnie masuje troszkę pomaga ale noc mam z głowy jak nicDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
ZielonaHerbata wrote:Ja też po tych moich bólach zaczęłam się zastanawiać,czy poród będzie bolał podobnie i powiem szczerze,że teraz to mnie trochę przeraża. Tym bardziej,że później zemdlałam i tak.bolalo,że nie byłam w stanie zrobić sama kroku bez pomocy męża.
-
Tajka, mnie niestety kolka nerkowa nie przygotowała na poród....Ale życzę Ci z całego serca, by u Ciebie było inaczej 🥰❤ No i pewnie że dasz radę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2021, 18:34
Tajka lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Meggi, dobre z tą poduszką na spacer! Ja w końcu wpadłam na to, że po spacerze mogę wypiąć gondolę i wnieść w niej małą do domu, żeby dalej spała. Stelaż zostawiam w wózkowni na parterze. Oby dobra passa trwała, na razie się nie wybudza.
Odkryłam też sposób na wieczorną marudę. Pewnie niektóre wasze dzieci też tak mają, że wieczorem są marudne. Matylda trochę przez brzuch, trochę przez niewiadomo co lubi wieczorami pokwilić. Ostatnio włączyłam wieczorem odkurzacz xiaomi i nagle spokój! Zasnęła mi na rękach mimo wyspania. Teraz odpalam go codziennie wieczorami i kupuję sobie ok. 50 minut spokoju, bo tyle jeździ po całym mieszkaniu 😂😂 szumiś tak na nią nie działa, jest za cichy. A tak dziewczyna się wycisza, spokojnie sobie je lub leży. Właśnie 'odkurzamy' 🧹🧹Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2021, 19:03
Lalia, Julik, Nowastaraczka, emdar, kiniusia270, Wik89, Ania81, dmg111, Karenira lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Dziewczyny, czy skutkiem szczepionki na rota może być zaparcie?? O ile spodziewałam się zielonych kup, o tyle nie myślałam, że nie będzie ich wcale 😔 męczy mi się chłopczyk 😔
-
Lalia wrote:Ounai, ale Marta zadowolona 🤩🤩🤩 jak było?
Nowastaraczka, emdar, Julik, Lalia, Wik89, Ania81, Suszarka, dmg111, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Mój też uważa że jak tylko synek się skrzywi to na pewno jest głodny. 🤦
KarolinaMaria, Wik89, Ania81, Suszarka lubią tę wiadomość
30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g