Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie no, naprawdę czasem mysle ze powinnam mieć jakis limit na koncie juz ustawiony 😳
Się już nawet mojemu nie przyznajde... właśnie płacąc blikiem by nie usłyszał wibracji wolałam iść do łazienki 🤣🤣Nowastaraczka, Julik, Ania81 lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Julik wrote:Suszarko, bo zapominam zapytać... Dlaczego akurat te produkty kazano Ci odstawić w pierwszej kolejności? Czy wysypka jest inna w zależności od alergenu?
-
Ladyo wrote:Mnie korci jeszcze ten zestaw „moja pierwsza wyprawka” od mamyginekolog... ale sama nie wiem czy jest to tyle warte, czy może np zamówić sam becik. Lalia dziękuje za opinie 😍 nie wiem czy czasem nie zdecydujemy się na muuvo
będziemy za tydzień w Rzeszowie w karym kocie to będę oglądać na żywo j decydować.
My tam kupowaliśmy nasz wózek 😁 był tam taki gość w okularach, który nam fotelik dobierał i dwóch takich młodych chłopaków, jeden z nich chyba dopiero zaczynał tam pracę i miał (nie) szczęście trafić na mnie 😂 a ja wtedy już z widocznym brzuszkiem mówiłam: ten chcę złożyć, kubełkowa spacerówka odpada, ten za ciężki, proszę pokazać jeszcze raz jak się składa, pojeżdżę jeszcze tym pierwszym, a ten trzeci jaką ma spacerówkę, tego drugiego nie umiem złożyć itd 😂 hahaha i dobrze Ci radzę, bądź tak samo upierdliwa jak ja i się nie daj!!
A i jeszcze jedno, bo Ty zaczęłaś 7 miesiąc ciąży, a my na Muuvo Quick 2.0 czekaliśmy jakieś 8-10 tygodni, więc niech Ci zagwarantują, że zdążą Ci go zamówić 😅Ania81 lubi tę wiadomość
-
Martt95 wrote:Nie no, naprawdę czasem mysle ze powinnam mieć jakis limit na koncie juz ustawiony 😳
Się już nawet mojemu nie przyznajde... właśnie płacąc blikiem by nie usłyszał wibracji wolałam iść do łazienki 🤣🤣Martt95, Lalia, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Przeglądam dalej te wkładki do spacerówki i znalazłam jakiś wzornik i teraz to chyba zwariuję 😂😂😂
https://jelonekdecor.pl/pl/c/Bawelna-Premium-cz.-1/159
P s. Annia, Ounai, DMG, Doomi, Anetka i inne fanki HP, patrzcie na wzór B5 🤭😍Martt95, dmg111, Julik, Ania81 lubią tę wiadomość
-
A jakiego rogala do karminia polecacie?
Teraz mam literę J, dobrze mi się z nią spi ale pamiętam ze z karminiem nie było mi z nią wygodnie. Na początku myslalam by zakupić kurkę. Ale pozniej stwierdziłam ze chyba jednak tradycyjny rogal wygra 😀
Nie wiem tylko z jakiej firmy, a tez nie chce przepłacać, żeby nie było ze rozrzutna hahahhaha 😂🤣Lalia lubi tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
A ja Wam się pochwalę łupami z vinted 😅 trzy komplety nowych dresów z metkami 😁 te w samochody i moro są z primarka i wyszły po 27 zł 😂 a te khaki z panda były za 45 zł 🤭 to są rozmiary 80-86 więc będą albo na jesień/zimę, albo zimę/wiosnę w zależności jak Olek będzie rósł 🙂
Martt95, Nowastaraczka, dmg111, KarolinaMaria, Ounai, Suszarka, kar_oliv, Julik, Inaa89, Ania81, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:A nie mówi magicznego: "ej, on chyba chce cyca" 😂😂😂
No to jest klasyk, zawsze chce 🤪😂
Z kolei moj tata ma klasyk jak maly zamruczy ze na pewno cos mu dolega, pewno brzuszek. (I tu nastepuje milczace wyrzucenie winy ze pewnie matka coś zeżarła)
Wik89, Lalia, KarolinaMaria, Suszarka, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Martt, ja przez pierwszy miesiac uzywalam poduszki ciazowej w litere C, byla idealna na dlugie sesje przy piersi
mysle, ze duzy rogal tez bylby ok
A pozniej przerzucilam sie na kurę z La Millou i bardzo mi z nia wygodnie, jest twarda i fajnie mozna podeprzec sie na niej
Martt95 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ladyo wrote:Mnie korci jeszcze ten zestaw „moja pierwsza wyprawka” od mamyginekolog... ale sama nie wiem czy jest to tyle warte, czy może np zamówić sam becik. Lalia dziękuje za opinie 😍 nie wiem czy czasem nie zdecydujemy się na muuvo
będziemy za tydzień w Rzeszowie w karym kocie to będę oglądać na żywo j decydować.
Ja mialam ten zestawogolnie spoko, ja rożka mało co uzywalam, w sumie moglabym go nawet sprzedac
Reszte rzeczy wykorzystalam, pieluszek uzywam tych malych czesto jak gdzies jedziemy a wiekszy otulacz zeby maly na nim spalubranka tez byly spoczko odlozylam jakbym jednak zmienila zdanie co do drugiego dziecka 🤪
-
Martt95 wrote:Nie no, naprawdę czasem mysle ze powinnam mieć jakis limit na koncie juz ustawiony 😳
Się już nawet mojemu nie przyznajde... właśnie płacąc blikiem by nie usłyszał wibracji wolałam iść do łazienki 🤣🤣
Wlasnie zawsze mnie wkurzaja te wibracje bo stary rozpoznaje i jest "co znowu zamawiasz?"
Da sie to wyłaczyc? -
Dziewczyny, w ogóle jakie jaja. Niedawno zmieniliśmy zarządcę w bloku. Dziś było zebranie wspólnoty. Okazało się, że poprzedni źle nam wyliczył zaliczki na ogrzewanie i wodę. I okazuje się że mamy nadpłatę... 5 tysięcy... Mąż mówi że sąsiedzi popatrzyli na niego jak na jakiegoś zarobasa. My tego nigdy nie sprawdzaliśmy bo taka prawda że nie oszczędzamy ani na ogrzewaniu ani na wodzie więc myśleliśmy że po prostu tak musi być. Teraz przez ponad rok nie musimy nic płacić 😂
Iryska, Lalia, Tajka, SzalonaOna, Suszarka, kar_oliv, Wik89, Inaa89, Nowastaraczka, Martt95, Enigvaa, Inga28, Ania81, dmg111, Ewa88 , Fragaria lubią tę wiadomość
-
Martt, ja mam rogala z Bololo. Polecam, bo twardy i ma poszewkę dobrej jakości. Zamawiałam przez allegro, bo taniej ze smartem.
Wy się obkupujecie, a ja się zaczynam wyprzedawać. Wystawiłam trochę małych ubranek, spodnie ciążowe i inne nieprzydatne już rzeczy i ku mojemu zaskoczeniu wysłałam już 6 paczekbędzie parę groszy na kolejne vintedowe zakupy 😏
Lalia, kar_oliv, Julik, Inaa89, Martt95, Ania81 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Martt95 wrote:A jakiego rogala do karminia polecacie?
Teraz mam literę J, dobrze mi się z nią spi ale pamiętam ze z karminiem nie było mi z nią wygodnie. Na początku myslalam by zakupić kurkę. Ale pozniej stwierdziłam ze chyba jednak tradycyjny rogal wygra 😀
Nie wiem tylko z jakiej firmy, a tez nie chce przepłacać, żeby nie było ze rozrzutna hahahhaha 😂🤣Martt95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolinaMaria wrote:Martt, ja mam rogala z Bololo. Polecam, bo twardy i ma poszewkę dobrej jakości. Zamawiałam przez allegro, bo taniej ze smartem.
Wy się obkupujecie, a ja się zaczynam wyprzedawać. Wystawiłam trochę małych ubranek, spodnie ciążowe i inne nieprzydatne już rzeczy i ku mojemu zaskoczeniu wysłałam już 6 paczekbędzie parę groszy na kolejne vintedowe zakupy 😏
także lecę na bieżąco 😂
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
Ja mam rogala ze Smyka ale nie polecam, bo się już zrobił miękki i beznadziejny, więc karmię już tylko siedząc po turecku oparta o kanapę. Inaczej mi Iga zjeżdża i wpada między rogala a mnie 🥴 następnym razem będę mądrzejsza i kupię porządniejszy.
Lalia świetne łupy!
Ounai super spacerówka i niezłe jaja z nadpłatą 🤭 takie niespodzianki to lubimy!Martt95 lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualnyHejka, nie mam czasu nawet się porządnie odezwać bo ciągle coś... 🤔
Ogólnie 2 dni to latam między miastami, aż już mi niedobrze jest.
Byliśmy u okulisty. Filip ma bdb wzrok. Kornela niestety niema stwierdzonego zeza rozbieżnego obustronnego z przewagą oka prawego
czekają nas okulary z bardzo grubymi szkłami i rehabilitacja. Jesteśmy zapisane już na 25.03 do Poradni Leczenia Zeza, tam wystawia nam receptę na okulary z refundacja, pokażą co i jak ćwiczyć, ale też prawdopodobnie będę musiała iść z nią tydzień na oddział się położyć, żeby zrobili jej zabiegi laserowe, może wtedy zez się cofnie
ech, strasznie mi smutno, jakoś mnie to dobiło. Szkoda mi jej, bo wiem jak dziewczynki mają później ciężko. No ale jest szansa na wyrównanie i tego się na razie trzymam.
Dziś za to miałam mieć wizytę u gina, ale przenieśli mi w Luxie na 15. 03. Miałam też konsultacje z endo - zostawiła mi dawkę 75, potwierdzila mi Hashimoto. I tyle. Za miesiąc znów zrobić wyniki i zobaczyć w którą stronę idzie tarczyca.
A ogólnie ostatnio to dramat jakis:
- bezsenność (siedzę do 3/4)
- jak już usnę to ciężko mi wstać z łóżka i wstaje koło 12-13tracę pół dnia!
- włosy lecą garściami
- jestem nerwowa
- wahania nastrojów od euforii po depresję
- skąpy okres
Zmęczona już tym jestemale ponoć te leki na IO też powinny mi pomóc to wyregulować, także czekam...
Matylda po żelazie robi kupki codziennie jak do tej pory, ale ciemniejsze ia ciężej jej idzie. Zobaczymy za 2 mce czy jeszcze będzie musiała to brać
No i tyle w sumie u nas. Pozdrawiamy serdecznie ❤️Wik89, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Suszarka wrote:Ja mam rogala ze Smyka ale nie polecam, bo się już zrobił miękki i beznadziejny, więc karmię już tylko siedząc po turecku oparta o kanapę. Inaczej mi Iga zjeżdża i wpada między rogala a mnie 🥴 następnym razem będę mądrzejsza i kupię porządniejszy.
Lalia świetne łupy!
Ounai super spacerówka i niezłe jaja z nadpłatą 🤭 takie niespodzianki to lubimy!
Motylku, nie martw się. W razie czego można jeszcze operacyjnie skorygować. Będzie dobrze. Ona jest malutka, szybko wykryliscie to więc naprawdę jak dopilnujesz tego to będzie dobrze. A Ty po prostu jesteś przemęczona i to też wpływa na cały organizm.SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Godzina prawie 2, a Oliwka od 20, od kąpieli, spiiiiii. Nie wiem czy ją budzić na jedzenie, cycki bolą i mało jadła przez dzień, czy dać jej spać dalej 😬 jak Mało śpi to marudzi przy jedzeniu.... A jak mało je to marudzi żeby usnąć... Takie kółko
Edit: godzina 5 wzięłam ją o 3 na cycka, pociągnęła kilka razy i dalej spi🙉🤔
Edit2: Oliwka spała od 20 do 6.30 praktycznie bez przerwy, raz zapłakała przez sen, pociągnęła cycka i dalej sen.
Matka wariatka zamiast spać to gapiła się czy wszystko jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2021, 07:26
Ounai, Ania81 lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️