Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Po 2 w nocy w ciągu 30min 3 razy zmieniałam pampera 😳😅 a pampera teraz założyć to jak jakiejs osmiornicy z adhd🐙 oczywiście nawet wtedy obrót na brzuch musi być zaliczony no bo jak to tak bez 🤦♀️😆
U nas chyba idzie ząb, widzę coś białego po dziąsłem. Wczoraj mały był bardzo męczący, może faktycznie coś jest na rzeczy 😐
Meggi u nas było to samo jak był mniejszy, pierwsza połowa nocy super spał, a od 4 zaczynały się stękania i jęki od brzuszka. To wszystko przeszło z czasem 🙂Lalia lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Iryska, KarolinaMaria, Wik89, Julik, Inaa89, emdar, kar_oliv, Lalia, Suszarka, Nowastaraczka, Lulu83, SzalonaOna, Ounai, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Kicku, dobre
Dziewczyny, wszystkiego dobrego dla Was!
Meggi, powodzenia dzisiaj, na pewno szybko pójdzie i Oliwka szybko o tym zapomni!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2021, 08:29
Inaa89, emdar, kar_oliv, Meggi110818, Lalia lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Lulu, juz pod oksy? Kciuki!
Ula, no własnie ten powrót zimy mnie zaskoczył, kilka dni temu sprawdzałam prognozę i dzis miało być 9 stopni, a są 2
Ja juz wszystkie zimowe kombinezony synka pochowałam/poddawałam, i mam tylko taki przejściowy nie za ciepły... muszę go ubrać na cebulkę
Lulu83 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
My mieliśmy za to nieciekawa sobotę 😒 byliśmy na urodzinach męża chrześniaczki, dzieci bawiły się w pokoju obok. Nagle słyszę przeraźliwy płacz mojego Ksawcia (4 latka). Lece zobaczyć co sie stało a tam pełno krwi.. przewrócił się i uderzył o drabinkę łóżka piętrowego tyłem głowy.. rozcięta główka nie dużo bo tak na 2cm ale bardzo głęboka dziura i krew lala się jak niewiem. Odrazu pojechalismy na sor, założyli mu 2 szwy. Kiedy go szyli, płakałam razem z nim. Musiał lezec na brzuszku. 2 pielęgniarki go trzymały, w tym ja za rączki. Kiedy wbijali mu ta igłę ze znieczuleniem w ta Rane to myslalam ze tam zemdleje. Maly szybko zapomniał o bolu, ale ja ledwo to zniosłam patrząc na to cierpienie dziecka 😢02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Meggi110818 wrote:U Nas wczoraj były dwie kopy to aż skakałam z radości, bo Mała najczęściej jedną dziennie robi albo jedną na dwa dni.
A na KP jesteście?
Z kropelek to tylko witaminę D bierzemy, odstawiłam wszystko, od probiotyku też przerwa, jakieś 2tyg temu jak różnicy nie było.
Tak na KP 😉 My też tylko Wit D. -
Inaa89 wrote:My mieliśmy za to nieciekawa sobotę 😒 byliśmy na urodzinach męża chrześniaczki, dzieci bawiły się w pokoju obok. Nagle słyszę przeraźliwy płacz mojego Ksawcia (4 latka). Lece zobaczyć co sie stało a tam pełno krwi.. przewrócił się i uderzył o drabinkę łóżka piętrowego tyłem głowy.. rozcięta główka nie dużo bo tak na 2cm ale bardzo głęboka dziura i krew lala się jak niewiem. Odrazu pojechalismy na sor, założyli mu 2 szwy. Kiedy go szyli, płakałam razem z nim. Musiał lezec na brzuszku. 2 pielęgniarki go trzymały, w tym ja za rączki. Kiedy wbijali mu ta igłę ze znieczuleniem w ta Rane to myslalam ze tam zemdleje. Maly szybko zapomniał o bolu, ale ja ledwo to zniosłam patrząc na to cierpienie dziecka 😢
O matko biedny Ksawciu, oby ładnie mu się zagoiło. Ale przezyliscie, najgorsze w życiu to patrzec na cierpoenie dziecka😔💙 11.2020
💗 11.2023 -
mój od razu z rana złożył życzenia , co prawda bez prezentu no bo "wczoraj była niedziela" 🙄😂
Ale od razu złożył, bo jak mialam imieniny niedawno to mi złożył dopiero ok 13 i się poryczalam mu🤣Wik89, Lalia, Nowastaraczka, dmg111, KarolinaMaria, Ewa88 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Zulugula wrote:mój od razu z rana złożył życzenia , co prawda bez prezentu no bo "wczoraj była niedziela" 🙄😂
Ale od razu złożył, bo jak mialam imieniny niedawno to mi złożył dopiero ok 13 i się poryczalam mu🤣
Zulu ja ostatnio jak miałam imieniny to złożył mi życzenia o 20 😂😂😂😂😂Zulugula lubi tę wiadomość
-
Inaa, takie chwile przerażają mnie najbardziej 😔 mega Wam współczuję, oby szybko się goiło 😘
Meggi, dużo siły dla Ciebie i córci 😘 ponoć rodzice to bardziej przeżywają niż maluszki 😘
Zulu, u nas Olek też ma zespół niespokojnych rąk i nóg przy przebieraniu 😂 jak dobrze, że się nie obraca jeszcze 😳
U nas standardowa sytuacja: mąż właśnie wyszedł do sklepu po pieczywo, a jak tylko przekręcił zamek to Olek uwalił 💩🥴🥴🥴 -
Wik
No właśnie powiedz jak z MM? Widzisz jakąś różnicę w śnie nocnym?
Inna
Mam nadzieję że Ksawery szybko dojdzie do siebie, co za przeżycie, ja też bym plakała i znając moje nerwy bym tam zemdlała ...
Laila
Jak się czujesz, jak krostka Olka?Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Zulugula wrote:mój od razu z rana złożył życzenia , co prawda bez prezentu no bo "wczoraj była niedziela" 🙄😂
Ale od razu złożył, bo jak mialam imieniny niedawno to mi złożył dopiero ok 13 i się poryczalam mu🤣
Mój od 4 lat nie może nawet zapamiętać kiedy mam🙈Zulugula, emdar lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Lalia wrote:Inaa, takie chwile przerażają mnie najbardziej 😔 mega Wam współczuję, oby szybko się goiło 😘
Meggi, dużo siły dla Ciebie i córci 😘 ponoć rodzice to bardziej przeżywają niż maluszki 😘
Zulu, u nas Olek też ma zespół niespokojnych rąk i nóg przy przebieraniu 😂 jak dobrze, że się nie obraca jeszcze 😳
U nas standardowa sytuacja: mąż właśnie wyszedł do sklepu po pieczywo, a jak tylko przekręcił zamek to Olek uwalił 💩🥴🥴🥴
Rano miała pobierają krew z paluszka i ja od rana panika, a ona nawet się nie skrzywiła tylko patrzyła na panią z wielkim zainteresowaniem.
Niby to podcięcie ma trwać sekundę, ale panikuję. W środę mamy pneumokoki i też już 💩🙉🙈🙊Lalia lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Meggi, widzisz jaką masz dzielną córcie!🥰
Kic, miałam dzwonić i prosić o teleporade, ale nie będę bo mu się zmniejszyła na obwodzie, spłyciła i przybladła, nadal jest biały środek ale wychodzi na to że mu się wchłonie 😔 a jak Wasze noce?😘
Wik, jak masz kontakt z Noną i uważasz, że może jej się zrobić miło, to ją pozdrów 🙂
Zulu, ja mam imieniny w dniu urodzin męża i nigdy nie pamięta 😂 ale ja nie obchodzę więc się nie gniewam 😁
Ja dostałam róże w sobotę 😍 z życzeniami że w bukiecie dwie są od Olka, dwie od niego, a piąta na szczęście żeby było nieparzyście 😅Meggi110818, Zulugula lubią tę wiadomość