Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natisz, widok tej małej trzepoczacej się kropeczki wyciska łzy 😁💚
Zulu, mówiłam Wam że na vinted można oszaleć 🤣🤣🤣
Co do rozmiarów, ciężko powiedzieć, moje koleżanki mówiły, że na pierwszy miesiąc 56, dzieci ważyły ok 3,5 kg. Teraz przyjaciółka ma 3 miesięczną córkę to mówi że wchodza powoli w 68 👍
Mi się termin porodu waha w zależności od owu i usg od 25 grudnia do 30 grudnia 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
37 tydzień wypada 7 grudnia, a 42 tydzień 11 stycznia 🤣🤣🤣 wszyscy mówią, że lepiej żebym urodziła w styczniu, żeby dziecko było z początku roku, ale tak bym chciała mieć już święta we trójkę 😍dmg111, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Julik wrote:Też zazdroszczę, na razie mam same głupie sny. 😳
Ja też, aż za każdym razem jak idę spać myślę co tym razem..😫
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
nick nieaktualnyLalia wrote:Natisz, widok tej małej trzepoczacej się kropeczki wyciska łzy 😁💚
Co do rozmiarów, ciężko powiedzieć, moje koleżanki mówiły, że na pierwszy miesiąc 56, dzieci ważyły ok 3,5 kg. Teraz przyjaciółka ma 3 miesięczną córkę to mówi że wchodza powoli w 68 👍
Mi się termin porodu waha w zależności od owu i usg od 25 grudnia do 30 grudnia 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
37 tydzień wypada 7 grudnia, a 42 tydzień 11 stycznia 🤣🤣🤣 wszyscy mówią, że lepiej żebym urodziła w styczniu, żeby dziecko było z początku roku, ale tak bym chciała mieć już święta we trójkę 😍
Ja niby ogólnie mam z OM 19.12. Jeśli skończy się jednak przymusową CC to będzie pewnie około 13.12 cięcie. Ale jeśli rodze naturalnie, to wywolanie powinno być 19.12 więc sądzę, że max 21.12 urodzę
Chociaż oboje dzieci urodziłam przed terminem, sama akcja się zaczynała. Więc może i teraz tak będzie? Ciekawe, ciekawe.. -
SzalonaOna wrote:Ja to jestem głupia 🤦♀️
Obejrzałam na YouTube filmik poród Andziaks. I hormony mi wala na mózg. Płacze co chwilę 😂
Też oglądałam i wyłam 🤣🤣🤣 ale ona chyba rodziła prywatnie, z tego co mówiła to miała dwie położne i swoją panią doktor, a normalnie to się chyba nie zdarza 😅 mnie tylko zdziwiło, że ją nic a nic po znieczuleniu nie bolało 😮SzalonaOna, kkasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Też oglądałam i wyłam 🤣🤣🤣 ale ona chyba rodziła prywatnie, z tego co mówiła to miała dwie położne i swoją panią doktor, a normalnie to się chyba nie zdarza 😅 mnie tylko zdziwiło, że ją nic a nic po znieczuleniu nie bolało 😮
Laska ona miała poród za 11 tysięcy to nie dziwne ze jej nic nie bolało 😁
EDIT. sorry za 18 tys 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2020, 11:39
SzalonaOna, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Lalia, noooo trzepała się jak nie wiem ❤️ cudowne uczucie, mój mały bobo 😭
Lalia, dmg111, Julik lubią tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Moja córka urodzila się 55 cm i ciuszki 56 to może z 2 tyg nosiła niektóre raz miała ubrane . Tak jak dziewczyny mówią nie da się przewidzieć rozmiarów i porodu moja K. tez przyszła na świat w 42 tyg dzień przed wigilią. 🤗
Lalia lubi tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
dmg111 wrote:Ja dawałam l-carnityne, l-arginine, koenzym q10, magnez, witaminę C, witaminę D i co parę dni omegę 3 😉 Normalne fiolki większość ze swansona. Tylko mój wiedzal, że wspieram jego rycerzy, sama też się faszerowałam, więc nikomu nic nie przeszkadzalo :*
A nie ma jakiegos zestawu witamin w jednej tabletce? Bo moj to in wiecej tabetek tym bardziej niechetnie przyjmuje taki typZawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
SzalonaOna wrote:Ja to jestem głupia 🤦♀️
Obejrzałam na YouTube filmik poród Andziaks. I hormony mi wala na mózg. Płacze co chwilę 😂SzalonaOna, Lalia, kkasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Też oglądałam i wyłam 🤣🤣🤣 ale ona chyba rodziła prywatnie, z tego co mówiła to miała dwie położne i swoją panią doktor, a normalnie to się chyba nie zdarza 😅 mnie tylko zdziwiło, że ją nic a nic po znieczuleniu nie bolało 😮
Lalia, dmg111, kkasia lubią tę wiadomość
-
Umowilam sie na poniedzialek na wizyte do doktorka którego bardzo polecają moje znajome. Prowadził ich ciąże, podobno jest bardzo cierpliwy i odpowiada na wszystkie pytania, i potrafi uspokoić.
Mąż się śmieje, że na naszą rocznicę ślubu nie on ale inny facet będzie zaglądał mi w miejsc w intymnei to jeszcze młody przystojniaczek.
Od tygodnia budzę się z bólem głowy. Dziś już wzięłam apap ale nie pomaga.
Też miałam dziś kiepską noc i powalone sny, chciam mnie zabic narzeczony męża siostry...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2020, 12:20
dmg111, Natisz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIryska wrote:Wiecie, czy w ogóle w jakiś państwowych szpitalach są porody ze znieczuleniem? Chodzi mi głównie o Śląsk. Ounai wiesz ?🙂
Iryska lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Natisz, widok tej małej trzepoczacej się kropeczki wyciska łzy 😁💚
37 tydzień wypada 7 grudnia, a 42 tydzień 11 stycznia 🤣🤣🤣 wszyscy mówią, że lepiej żebym urodziła w styczniu, żeby dziecko było z początku roku, ale tak bym chciała mieć już święta we trójkę 😍Edyciak, Lalia lubią tę wiadomość
-
Justa, mój brał Fertilman plus.
Tylko że tam jest napisane, żeby brać 2x2 tabletki czyli 4 dziennie. A opakowanie 120 kosztuje ok 140 zl i wystarcza tylko na miesiąc. Wiem że niektóre też dziewczyny dawały swoim mniejsze dawki, wtedy starczało na dłużej.
Nie wiem na ile to zbieg okoliczności a ile tabletki ale w tym cyklu co skończył opakowanie to ja zaszłam w ciążę.