Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykic83 wrote:Dziewczyny
dzisiejsza poranna wizyta ok.
Synek rośnie, tętno ok, siusiakiem "machał"
Pani dr przepisała mi heparynę, żeby uniknąć kolejnej hipotrofii.
Mam bardzo dobre wyniki badań, powiedziała że zdrowa ciąża i zdrowa ja.
Dokładnie mi badała szyjkę bo (czego nie wiedziałam) jak się trenuje w ciąży jak ja to szyjka się skraca.
Nie odzywałam się bo pojechaliśmy na nową działkę, pierwszy raz od 3 miesięcy widziałam się z rodzicami, moja córa wniebowzięta, że dziadków widziała.
Dobrze, że z małym wszystko ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkasia wrote:Ja ostatnio kupiłam książkę:
https://natuli.pl/Cesarskie-ciecie-i-porod-po-cieciu-cesarskim
Jest tam trochę o vbac czyli porodzie sn po cc. Polecam😘 ale w skrócie sn po 2cc ma prownywalnie niskie ryzyko jak sn po 1cc.
Sporo fajnych informacji tam😊
kkasia lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:To teraz masz się kłuć?
Dobrze, że z małym wszystko ok
Zmeczona ja, accardSzalonaOna, Annia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Na spokojnie Motylku 😉 ja wychodzę z założenia że zawsze dobrze jest wiedzieć jakie są fakty, jakie są możliwości, jakie ryzyka i jakie są nasze prawa 😊 i wtedy jakakolwiek decyzję już podejmiesz na tej podstawie to będzie słuszna ❤
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julcia cc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym 1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
nick nieaktualnykkasia wrote:Na spokojnie Motylku 😉 ja wychodzę z założenia że zawsze dobrze jest wiedzieć jakie są fakty, jakie są możliwości, jakie ryzyka i jakie są nasze prawa 😊 i wtedy jakakolwiek decyzję już podejmiesz na tej podstawie to będzie słuszna ❤
-
Ounai wrote:Annia, właśnie pytałam w szpitalu. Na Łubinowej przyjmują z cukrzycą regulowaną dieta i nie ma testu na Covid I tata może kangurowac po ccMikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
SzalonaOna wrote:Wiesz czego się boję? Że coś pójdzie nie tak i będzie za późno na zmianę decyzji
Rozumiem Cię 😘 to trudna decyzja.SzalonaOna lubi tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julcia cc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym 1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
Annia, całkiem możliwe, bo często te "reklamowane" szpitale tak robią. Mnie po prostu pociesza fakt, że w razie czego jest jakaś opcja.
Dziewczyny, ale się narobiłam. Ale odkopałam się z bałaganu. Nareszcie Jeszcze odkopię się z praniem i zaczynam prac ciuszki dla małej.SzalonaOna, Annia, Koteczka82, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Ja mam taką stertę prasowania, że aż mi się nie chce patrzeć 😂🤦♀️
-
KKasia, piękny brzuszek ❤️
Czytam, że oglądacie porody. Ja to jestem przerażona cały czas mi mówili, że ja będę mieć cesarkę teraz mówią, że nie że naturalnie jak już zaszłam, a ja całe życie nastawiałam się na cesarkę a ostatnio czułam się jakbym dostała w twarz jak mi lekarz powiedział, że poród naturalny. Oczywiście fakt, lepiej, ale jak całe życie myślisz, że będzie cc to potem dziwnie człowiek się czuję 😅😅
Mówili mi, że cc ze względu na brak krzepliwosci krwikkasia lubi tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Jutro przyjdzie moja, nie mogę się już doczekać skoro tak chwalicie
Lalia, Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Dziewczyny
dzisiejsza poranna wizyta ok.
Synek rośnie, tętno ok, siusiakiem "machał"
Pani dr przepisała mi accard, żeby uniknąć kolejnej hipotrofii.
Mam bardzo dobre wyniki badań, powiedziała że zdrowa ciąża i zdrowa ja.
Dokładnie mi badała szyjkę bo (czego nie wiedziałam) jak się trenuje w ciąży jak ja to szyjka się skraca.
Nie odzywałam się bo pojechaliśmy na nową działkę, pierwszy raz od 3 miesięcy widziałam się z rodzicami, moja córa wniebowzięta, że dziadków widziała.
Czy jest hipotrofia? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny