Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykic83 wrote:Dziewczyny
dzisiejsza poranna wizyta ok.
Synek rośnie, tętno ok, siusiakiem "machał"
Pani dr przepisała mi heparynę, żeby uniknąć kolejnej hipotrofii.
Mam bardzo dobre wyniki badań, powiedziała że zdrowa ciąża i zdrowa ja.
Dokładnie mi badała szyjkę bo (czego nie wiedziałam) jak się trenuje w ciąży jak ja to szyjka się skraca.
Nie odzywałam się bo pojechaliśmy na nową działkę, pierwszy raz od 3 miesięcy widziałam się z rodzicami, moja córa wniebowzięta, że dziadków widziała.
Dobrze, że z małym wszystko ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkasia wrote:Ja ostatnio kupiłam książkę:
https://natuli.pl/Cesarskie-ciecie-i-porod-po-cieciu-cesarskim
Jest tam trochę o vbac czyli porodzie sn po cc. Polecam😘 ale w skrócie sn po 2cc ma prownywalnie niskie ryzyko jak sn po 1cc.
Sporo fajnych informacji tam😊
kkasia lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:To teraz masz się kłuć?
Dobrze, że z małym wszystko ok
Zmeczona ja, accardSzalonaOna, Annia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Na spokojnie Motylku 😉 ja wychodzę z założenia że zawsze dobrze jest wiedzieć jakie są fakty, jakie są możliwości, jakie ryzyka i jakie są nasze prawa 😊 i wtedy jakakolwiek decyzję już podejmiesz na tej podstawie to będzie słuszna ❤
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
nick nieaktualnykkasia wrote:Na spokojnie Motylku 😉 ja wychodzę z założenia że zawsze dobrze jest wiedzieć jakie są fakty, jakie są możliwości, jakie ryzyka i jakie są nasze prawa 😊 i wtedy jakakolwiek decyzję już podejmiesz na tej podstawie to będzie słuszna ❤
-
Ounai wrote:Annia, właśnie pytałam w szpitalu. Na Łubinowej przyjmują z cukrzycą regulowaną dieta i nie ma testu na Covid
I tata może kangurowac po cc
My tam nawet rozważaliśmy cały prywatny poród, dlatego trochę zgłębiałam opinie, oczywiście nie wiem na ile to co słyszałam jest sprawdzone, więc nie chcę straszyć czy siać zamętu. 🙄Wiadomo, nie zakładam jakiejś najgorszej opcji, ale wolałabym być w szpitalu gdzie w razie czego potrafią zrobić wszystko.
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
SzalonaOna wrote:Wiesz czego się boję? Że coś pójdzie nie tak i będzie za późno na zmianę decyzji
Rozumiem Cię 😘 to trudna decyzja.SzalonaOna lubi tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
Annia, całkiem możliwe, bo często te "reklamowane" szpitale tak robią. Mnie po prostu pociesza fakt, że w razie czego jest jakaś opcja.
Dziewczyny, ale się narobiłam. Ale odkopałam się z bałaganu. NareszcieJeszcze odkopię się z praniem i zaczynam prac ciuszki dla małej.
SzalonaOna, Annia, Koteczka82, Lalia lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Ja mam taką stertę prasowania, że aż mi się nie chce patrzeć 😂🤦♀️BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
KKasia, piękny brzuszek ❤️
Czytam, że oglądacie porody. Ja to jestem przerażona cały czas mi mówili, że ja będę mieć cesarkę teraz mówią, że nie że naturalnie jak już zaszłam, a ja całe życie nastawiałam się na cesarkę a ostatnio czułam się jakbym dostała w twarz jak mi lekarz powiedział, że poród naturalny. Oczywiście fakt, lepiej, ale jak całe życie myślisz, że będzie cc to potem dziwnie człowiek się czuję 😅😅
Mówili mi, że cc ze względu na brak krzepliwosci krwikkasia lubi tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Ulaa wrote:
Lalia, Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Dziewczyny
dzisiejsza poranna wizyta ok.
Synek rośnie, tętno ok, siusiakiem "machał"
Pani dr przepisała mi accard, żeby uniknąć kolejnej hipotrofii.
Mam bardzo dobre wyniki badań, powiedziała że zdrowa ciąża i zdrowa ja.
Dokładnie mi badała szyjkę bo (czego nie wiedziałam) jak się trenuje w ciąży jak ja to szyjka się skraca.
Nie odzywałam się bo pojechaliśmy na nową działkę, pierwszy raz od 3 miesięcy widziałam się z rodzicami, moja córa wniebowzięta, że dziadków widziała.
Czy jest hipotrofia? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny