Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny.
Majeczka to prześliczny w cukiereczek.
Ina wcale ci się nie dziwię. Ta nauka zdalna każdego wykańcza. A jak jeszcze kilkoro dzieci na raz to tylko strzelić sobie w łeb. Ja to jestem pełna podziwu dla ciebie jak ty tą gromadkę ogarniasz.
Co do obostrzeń to kościoły powinni zamknąć.emdar, Inaa89, Nowastaraczka, kar_oliv, Annia, Suszarka, kic83, Ania81, Jednorożec89, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Angie, też uważam że kościoły powinni zamknąć. Bóg jest wszędzie, I pomodlić można się we własnym domu (nawet przed telewizorem jak ktoś czuje potrzebę).
Nowastaraczka, kar_oliv, Inaa89, Annia, Suszarka, kic83, Ania81, Jednorożec89, dmg111 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Karolina, Olek ma na każdy rozmiar jakieś wdzianko z HP 🤭 od małego wpajam mu to co najlepsze 🤣
Ladyo, od rana Olek zrobił sobie trzy drzemki po 10 min w tym jedną u mnie na rękach 🥴😂 ale dzisiaj przynajmniej nie jest obrażony na cyca i ładnie je, a jak będzie najedzony, to w końcu padnie spać 😁 najgorzej jak nie chce jeść, bo głodny nie pójdzie spać, a jak jest mega śpiący to wtedy nie chce jeść 🤦Ladyo, KarolinaMaria, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Angie1985 wrote:Cześć dziewczyny.
Majeczka to prześliczny w cukiereczek.
Ina wcale ci się nie dziwię. Ta nauka zdalna każdego wykańcza. A jak jeszcze kilkoro dzieci na raz to tylko strzelić sobie w łeb. Ja to jestem pełna podziwu dla ciebie jak ty tą gromadkę ogarniasz.
Co do obostrzeń to kościoły powinni zamknąć.Annia, emdar, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Ja też uważam, że kościoły powinny być zamknięte teraz
w pierwszej kolejności. Jakoś w zeszłym roku można było zamknąć. Bóg jest wszędzie.
Dzięki dziewczyny, boli mnie nadal brzuch, ale już przynajmniej nie jestem stałym gościem w toalecie. 😜Meggi110818 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zaraz jadę z Tymkiem na pierwszą wizyte do fizjo. Siostra mi załatwiła na nfz bardzo fajna Pania. Ciekawe co powie.
SzalonaOna, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Ja mam nadzieję, że nie zamkna przedszkoli. Bo poprostu będzie mi mega ciężko ogarnac... Mam 3 dzieci na zdalnym w domu. Do tego noworodek. Ciągle wyjazdy do lekarza, teraz z Tymkiem tez do fizjoterapeuty. Wiec jak chłopcy nie pójdą do przedszkola to ja nie jestem wstanie się ogarnąć dosłownie. Nie licząc spokoju chlopakow przy lekcjach, bo wiadomo nie powiem 4 latkowi ze ma się nie odzywać i siedziec w ciszy. Nie że jestem wyrodna matka i dzieci mi przeszkadzają ale poprostu byłoby mi ciężko...
-
Anniu, dużo zdrowia 😘 niech zatrucie szybko odpuszcza!
Emdar, dziękuję Ci bardzo - zapisałam!
Inna, kciuki za fizjo ✊
Z tego co czytałam trwają dyskusje czy zamknąć przedszkola i żłobki, bo z jednej strony trzeba to zrobić, ale z drugiej dzieci lekarzy i pielęgniarek też chodzą do takich placówek a służba zdrowia musi działać... Również uważam, że kościoły powinny zostać zamknięte. Ja mieszkam na południu Polski i tutaj nikt nie przestrzega ograniczeń dotyczących ilości ludzi w kościele. Wiecznie jest wielki tłum. A jak mój mąż poszedł do księdza omówić chrzest to dostal solidny ochrzan za to że nie chodzimy do kościoła. Jak mąż powiedział że oglądany w tv bo ja byłam przecież w ciąży a teraz mamy maleńkie dziecko to ksiądz kazał ufać opatrzności... Ufam opatrzności i dlatego wiem, że Bóg dał mi rozum, i mam z niego robić użytek.emdar, Lalia, Annia, Nowastaraczka, KarolinaMaria, Martt95 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Suszarka, a za tekst o opatrzności boskiej chętnie bym z Waszym księdzem porozmawiała. Jeśli tak wierzy w boską opatrzność to niech się zgłosi na chętnego do jakiegoś szpitala Covidowego. I potem się dziwić, że księża są uznawani za ludzi którzy są z kosmosu 🙄42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙