Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ladyo bardzo mi przykro, że Was to spotkało, to straszne. Ci ludzie są okropni, przyprawili mnie o dreszcze, nie wyobrazam sobie co musisz czuć. Ale masz bardzo mądra córkę, pięknie ją wychowałas , a Ciebie podziwiam, że mimo wszystko dajesz córce tez pole do własnego działania i własnych decyzji, jestes mądra kobietą i wspaniałą matką. Mam tylko nadzieję, ze ci ludzie przestaną wyprawiac takie rzeczy, przeciez to podchodzi pod jakis stalking
Ladyo, nikii lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
kar_oliv wrote:To skopiowane z neta o kanaliku:
"Niekiedy samo pęka, w przypadku nawracających problemów warto łykać Gold-Lecitin 1200 Olimp Labs bez GMO (pierwszy tydzień 3×1, drugi tydzień 2×1 potem ok 3m po 1 kaps dziennie), także samo łykanie lecytyny powinno przyczynić się do pęknięcia. No i najważniejsze zatkane ujście, to jeden z pierwszych objawów, że mama jest zmęczona, więc CZAS NA RELAKS!!!"kar_oliv lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020 -
Ounai wrote:To ostatnie zdanie najlepsze zwłaszcza teraz w trakcie lockdownu. Żeby tak dało się wytłumaczyć pieciolatkowi, że mama spala 4h i nie może wstać o 6 bo jest zmęczona 😂 Ale widzisz, to ja za mało tego łykam. Zacznę od dzisiaj 3x1 i zobaczymy, może to ruszy. Wczoraj podlubalam wieczorem i nie widzę dziś żadnych białych kropek na sutku. Mam nadzieję że już pozbyłam się z grubsza tego. Wczoraj trochę się zestresowalam ale staram się odrzucać te myśli złe od siebie bo wiem że to wpływa na te zastoje.
Słuchaj lubisz tańczyć? Może spróbuj jak mąż będzie, niech da Ci 10 min, załóż słuchawki, odpal muzykę jaką lubisz najbardziej, zamknij się w pokoju i potańcz jeśli sprawi Ci to przyjemność/ relaks/opadnie poziom stresu i wydzieli się endorfina 😊dmg111 lubi tę wiadomość
-
Zulu, super! Sama ogarnęłaś tort? Jakby mój mąż dostał xboxa albo plejkę to by się chyba posikał ze szczęścia 😅 na 25 urodziny zafundowałam mu weekend w Mediolanie, bo jest wielkim fanem AC Milanu. Sporo musiałam oszczędzać na ten prezent ale fajnie było, spaliśmy wtedy w Hiltonie, no a ostatniego dnia mi się oświadczył 🤭
Zulugula, Julik, Lalia, SzalonaOna, KarolinaMaria, Nowastaraczka, emdar, dmg111, kar_oliv, Mlodamezatka, kic83, Inaa89 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:Zulu, super! Sama ogarnęłaś tort? Jakby mój mąż dostał xboxa albo plejkę to by się chyba posikał ze szczęścia 😅 na 25 urodziny zafundowałam mu weekend w Mediolanie, bo jest wielkim fanem AC Milanu. Sporo musiałam oszczędzać na ten prezent ale fajnie było, spaliśmy wtedy w Hiltonie, no a ostatniego dnia mi się oświadczył 🤭
Co roku piekę mu tort sama no ale nie ogarnęłabym takiego i zamowilam ale wymyśliłam co ma być na torcie także juz cos😆
Weekend super zaplanowalas a i Ty skorzystałas hehe😄Lalia, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Zulu, wszystkiego najlepszego dla męża 😁
Suszarka, fantastyczny prezent 👌 mi się marzy weekend w Barcelonie dla mojego fana Barcy 🤣Nowastaraczka, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kar_oliv wrote:Słuchaj lubisz tańczyć? Może spróbuj jak mąż będzie, niech da Ci 10 min, załóż słuchawki, odpal muzykę jaką lubisz najbardziej, zamknij się w pokoju i potańcz jeśli sprawi Ci to przyjemność/ relaks/opadnie poziom stresu i wydzieli się endorfina 😊BOY 2015
GIRL 2020 -
Kochane Mamusie 😍 jesteście cudowne ❤️ Bardzo Wam dziękuje za wsparcie! Mam nadzieje, ze wyjdziemy z tej historii silniejsi jako rodzina! Po raz kolejny potwierdziło się, ze najważniejsza jest szczera rozmowa. Dzięki Bogu ze w porę zobaczyłam ze coś się dzieje i poszłam z córka do psychologa. Zulu piękny tort! Mąż musiał być przeszczęśliwy! Suszarka po takim weekendzie w Mediolanie tez bym Ci się oświadczyła
super! Ounai te Twoje zastoje rzeczywiście są niepokojące! A co cdl mówi o tym?
Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ladyo, matko co za historia...Jesteś bardzo dobrą mamą, w porę zauważyłaś problem, wszystko się poukłada. Tylko po co Ci ten stres w końcówce ciąży? Co za ludzie🤦♀️ Szkoda słów. Ty jeszcze pracujesz czy jesteś już na L4?
A u nas nocka dziś zakończyła się o 4:30( wczoraj o 4:55)🙄 Już mi się nie chce nawet tego komentować 😒😪42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Suszarka, ale fajne zaręczyny 💍.
My oboje z mężem to jesteśmy najbardziej antyromantycznymi ludźmi świata. Czasem(zauważyłam,że przed okresem jak hormony mi walą na głowę) mówię do męża "kup mi kwiaty bez okazji "; mąż zawsze mówi "a kup sobie sama co chcesz i ile chcesz, daj mi spokój, przecież wiesz ze Cię kocham "😁.dmg111, Wik89, Suszarka, Lalia lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Emdar- jeszcze pracuje ale to już na szczęście ostatnie chwile
do końca marca. Poniedziałek i wtorek zdalnie, w środę idę fizycznie, bo chce się ze wszystkimi pożegnać, jakieś ciasto upiec itp
Tak sobie tłumacze, ze może to końcówka ciazy, stres niewskazany, ale jest jeden plus tego tzn siedząc w domu będę miała wystarczająco dużo czasu żeby poświecić J. więcej czasu, żeby z nią rozmawiać. Wiadomo, zawsze miałam dla niej czas, ale jednak jak się chodzi do pracy to jest wszystko tak bardziej „w biegu”, człowiek zmęczony.
-
Zulu. Zaczynam mieć wyrzuty ze w tym roku mężowi na 31 urodziny nawet prezentu nie kupiłam bo zapomniałam i do dziś się nie zebrałam a kończył w styczniu 🤣😂🤣😂
Ale usprawiedliwiam się tym że właśnie 30stke mial na wypasie💪🏼😂
Torcik ekstra🤤🤤
Ps. Mój mąż tez programista.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2021, 12:22
Zulugula, Lalia lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
emdar wrote:Suszarka, ale fajne zaręczyny 💍.
My oboje z mężem to jesteśmy najbardziej antyromantycznymi ludźmi świata. Czasem(zauważyłam,że przed okresem jak hormony mi walą na głowę) mówię do męża "kup mi kwiaty bez okazji "; mąż zawsze mówi "a kup sobie sama co chcesz i ile chcesz, daj mi spokój, przecież wiesz ze Cię kocham "😁.
U mnie jest tak samo. Zawsze mój się pyta czy na jakaś okazję chce kwiaty przeważnie mówię że nie i się śmieje z tego ale jak powiem że byłoby miło to mi jakiś bukiecik przyniesie.
Co do oświadczyn u mnie były dwa razy : pierwszy raz lezeliśmy w łóżku i mój wtedy ni z tego ni z owego wypalił czy chcę za niego wyjść( no po prostu szczyt romantyzmu) a drugi raz,oficjalnie to już było z tym całym przytupem kwiaty, pierscionek itp najpierw zapytał moich rodziców a potem mnieemdar, dmg111 lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Czerwiec 2025 pozytywny test. Cudzie trwaj❤️❤️❤️
11.07 - pierwsza wizyta🤞 -
Ounai rozumiem, przewlekły stres jest najgorszy ale pamiętaj aby myśleć o sobie, myśl o dzieciach, o tej swojej rodzinie. Ja musiałam od razu po LO uciec ze swojego miasta na studia, mój tato pił odkąd pamiętam. Morze łez wylałam patrząc na niego, mamę jak cierpi, miałam różne głupie mysli. Jak tego nie widziałam to było lepiej, musiałam się odciąć. Choroba mamy wiele w nim zmieniła. Bałam się, że po jej śmierci wiesz jak skończy...ale jest bardzo ogarnięty, zaradny, wysyła nam słoiki z przetworami, zajął się pracą, sadzi jakieś roślinki i mimo, że małą widział na kamerce tylko (miał koronę i teraz boi się przyjechać bo w pracy ciągle ktoś jest chory) to kocha ją, ma dla kogo żyć. Nawet przysłał kartkę z życzeniami wielkanocnymi i podpisał : życzy Tata i Dziadek 😍 DDA to ciężki temat, wiele zmienia w głowie na całe życie. Trzymam za Ciebie kciuki! Może postaraj się posłuchać jakiś relaksacji lub tzw. autoprogramowania-to też nagrania wpływające na podświadomość, ja kiedyś słuchałam takie o pewności siebie.
-
Dzięki Kar. Ja po prostu potrzebuję chwilę żeby się z tym oswoić. Sama wiesz jaki spokój daje kiedy aa przestaje pić. I to był cios kiedy brat mi powiedział. Już wydawało nam się że mamy to za sobą, wiedziałam że jak będę potrzebować to mama mi zostanie z dziećmi a teraz nie mamy nikogo. Jestem zdana tylko na siebie i męża.
kar_oliv lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020