Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
A w ogóle to cześć i czołem wszystkim 😁 tak wpadłam bez zapowiedzi na chwilę xD
Ounai, Lalia, Wik89, kar_oliv, emdar, dmg111, kic83, Ania81, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
Uwaga, uwaga! Mąż mi zamówił prezent za urodzenie Marty
Szybciej się uwinął niż z prezentem za urodzenie Tymka, bo wtedy dostałam po 10 miesiącach a teraz po 8
przy 6 dziecku prezent dostanę zaraz po wyjściu ze szpitala jeśli tendencja się utrzyma 😂
Lalia, doomi03, Tajka, Martt95, Wik89, Suszarka, Nowastaraczka, Zulugula, Ladyo, dmg111, Ania81, Enigvaa, Ewa88 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ja też czuję się jak słonica. Moja ciąża trwa już 2 lata.
Leżę właśnie i liczę skurcze. Aplikacja każe jechać do szpitala ale jeszcze czekam czy się nie wyciszy. Trzymajcie kciuki żeby poszło.Ounai, Karenira, Lalia, kar_oliv, doomi03, Annia, Tajka, Martt95, Wik89, SzalonaOna, Suszarka, emdar, Nowastaraczka, Zulugula, KarolinaMaria, Ladyo, dmg111, kic83, Inaa89, Ania81, Enigvaa, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Tajka wrote:Suszarko, też mieliśmy dylemat między lidlo A thermomixem i zdecydowaliśmy się na tm. Mąż dużo czytał opini, oglądał filmiki porównujące (sporo na yt). I odkad go mamy to codzirnnie jest używany:) mąż jest zajarany bardziej niż ja, mówi , że to zakup roku i dziękuje osobie, która nam to poleciła
ale on lubi pichcić. I to, że nie trzeba się zastanawiać "co dziś na obiad?" I myśleć co kupić do tego itd, kupiliśmy go też z myślą o dziecku (byłam już w ciąży) i myślę, że super się sprawdzi
Ounai, dostałaś odkurzacz ? Ja dzisiaj zamówiłam, ale na empiku, ponad 100 zł więcej, ale miałam środki zwrócone na konto empiku, więc nie miałam wyjścia. Będzie pojutrze 😁
Dziewczyny, korzystacie z afirmacji?BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ounai wrote:No nie gadaj! I z wszystkimi końcówkami i bazą? Mi Chińczyk leci w kulki. Niby wysłał, ale nie z Polski tylko z Belgii. O ile wysłał. Myślę że do końca tygodnia powinien być.
Dziewczyny, korzystacie z afirmacji?
Wydaje mi się, że ze wszystkim, cały zestaw 😁 o ten :https://www.empik.com/odkurzacz-pionowy-xiaomi-roborock-h6,p1241936589,agd-p?mpShopId=0
Tylko bez tej końcówki do podlog twardych, ale podobno tą do dywanow daje radę na panelach, więc póki co sobie daruję, kosztuje dodatkowo ok 300 zł.
A co jest w śledzeniu przesyłki? Jaki status?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2021, 06:38
-
6.00 rano, dziecko ładnie zasnęło przy karmieniu, więc myślę, super, do 8 jeszcze pośpimy zaraz go odłożę.... nagle zalało mnie mokre ciepełko. Pampers po nocy przeciekł. I afera bo dziecko śpi, a matka go rozbudza i przebiera. 🙄 Teraz się zastanawiam czy nie trzeba go było w tym mokrym zostawić jak spal.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnySuszarka wrote:Dzięki dziewczyny, Thermomixa na pewno nie kupię bo cena jest dla mnie w tym momencie zaporowa. Nad tym lidlomixem się zastanawiam, bo i tak chciałabym kupić robot planetarny, na pewno też mnie czeka zakup blendera...no nic, zobaczymy
-
nick nieaktualny
-
Angie, kciukiiiii! Może dadzą oksy żeby trochę wspomóc tą porodową machinę 😍
Tajka, rozpoznasz na pewno, chociaż miałam identyczne obawy jak Ty. Intensywność będzie coraz większa a przerwy między skurczami będą się skracać.
Annia, a Mikołaj by Ci zasnął w mokrym ubranku? Jak u nas się wyciek zdarzy to nie ma szans, rozbudza się od razu 🥴Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2021, 07:54
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ja tez jestem zadowolona z lidlomixa
5k to dla mnie duzo jak za taki gadzet, moze jak sie nie ma innych sprzetow i to jest głowny zarządca kuchni to spox ale jak juz sa blendery miksery itd to troszke szkoda hajsów ;p
Suszarka lubi tę wiadomość