Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jutro mija pół roku od CC,już nie mam wymówki 😂
Jedziemy z tym koksem, forma sama się nie zrobi, także jutro robię swój pierwszy trening po tak długiej przerwie 💪🏋️KarolinaMaria, kar_oliv, Nowastaraczka, Ounai, Wik89, SzalonaOna, Suszarka, Zulugula, Ania81, Ladyo, Annia, Lalia, Tajka, Ewa88 , Anet.kaa, dmg111, emdar lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Kiniusia ja siedziałam od 7.01-12.01. A przyjęta byłam dzień wcześniej. Także spoko, nie jesteś sama 🤣
Jednorożcu, lepiej zostać jeden dzień na naświetlanie niż później wracać. Moja siostra niestety musiała wracać z dzieckiem, bo żółtaczka nie ustępowała.
Zazdroszczę Wam tych dziecięcych tyłeczków ze stali, moja jak poczuje jakis mokry fragment ubranka o powierzchni 1cm kwadratowego to natychmiast zaczyna fuczeć i się wybudza 🙈kiniusia270 lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Matylda też ma żelazne pośladki bez odparzeń, rzadko przewijam ją w nocy, żeby jej nie wzbudzać. Za to rano pampers jest baaardzo nabity 🤭
Kic, pamiętam jak pisałaś, że musisz mieć pół roku przerwy, a to już! Czekamy na foty z postępów fitmamuśko.
Zulu, najlepszego dla Tomcia, coś czuję, że 6 miesięcy będzie świętował już w spacerówce 😎 myślisz, że jest na to szansa?
Wczoraj byłam w Rossmannie i kupiłam m.in. szczotkę do ciała. Z uwagi na pajączki będę szczotkować tylko pośladki i brzuch. O ile pchła mi na to pozwoli, bo ostatnio wieczorami jest bardzo absorbująca, robi ojcu histerię jak ja biorę prysznic. Jak przychodzą do mnie do łazienki do jest ok🤦♀️
kic83, Zulugula, Ania81, Lalia lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Tajka wrote:Wydaje mi się, że ze wszystkim, cały zestaw 😁 o ten :https://www.empik.com/odkurzacz-pionowy-xiaomi-roborock-h6,p1241936589,agd-p?mpShopId=0
Tylko bez tej końcówki do podlog twardych, ale podobno tą do dywanow daje radę na panelach, więc póki co sobie daruję, kosztuje dodatkowo ok 300 zł.
A co jest w śledzeniu przesyłki? Jaki status?i wydłużył czas realizacji do 38 dni
-
Anet.kaa wrote:Pola ro by całą noc mogła spać w kupsku lub mokrym ubranku. Ona ma tylek ze stali
Zulu gratulacje. Jeszcze miesiąc i połowa macierzyńskiego za Tobą!
Jednorożec89, mam nadzieję że jednak to w normie i Was puszcza. Co do długiego siedzenia to ja po SN wychodziłam w 4 dobie mimo braku komplikacji. Po prostu szpital robił badania tsh dzieciom w 4 dobie dopiero.Zulugula lubi tę wiadomość
-
Co do szczotkowania - widziałyście mój brzuch. Nie szaleję, żeby się nie zniechęcić. Szczotkuje 5 min dziennie. To takie całe nic. Jeśli nie mam za bardzo kiedy to biorę szczotkę i krem do łóżka i przed zaśnięciem sobie szczotkuje, a potem smaruję kremem brzuch. I muszę powiedzieć że mam wrażenie, że mniej tej skóry wisi. Jest oczywiście jeszcze cała po marszczona, ale nie oczekujmy cudów. Dodatkowo zamówiłam pilling który kiedyś przynosił mi super efekty - vianek ujędrniający z pestkami malin. Pokaże Wam efekty za miesiąc
KarolinaMaria, Wik89, SzalonaOna, Suszarka, Ania81, Lalia, Tajka, Zulugula, Ladyo, kar_oliv, Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość
-
Zulu, juz 5 miesiecy, wow! 😀🥳
Motylku, kupilam wczoraj za Twoim poleceniem Przysmak na drobranoc Hipp. Ale był szał 😁🤩
SzalonaOna, Zulugula, Ania81, Lalia, Nowastaraczka, kar_oliv, Annia lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Bilirubine mamy w normie. Czekam na wypisy i jadę do domu
SzalonaOna, Suszarka, kic83, Ania81, Ounai, KarolinaMaria, Martt95, Annia, Angie1985, Wik89, kiniusia270, Karenira, Lalia, Anet.kaa, Tajka, Nikaa92, Zulugula, Ladyo, Nowastaraczka, kar_oliv, Ewa88 , Inaa89, dmg111 lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
nick nieaktualnyWik89 wrote:Zulu, juz 5 miesiecy, wow! 😀🥳
Motylku, kupilam wczoraj za Twoim poleceniem Przysmak na drobranoc Hipp. Ale był szał 😁🤩
Za to wczoraj Ziemniaki z marchewka i wołowinka jej nie podeszły 😂Wik89, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem jak dociągne do 12 miesiąca 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2021, 21:24
kic83, Annia, Ania81, Nowastaraczka, Suszarka, KarolinaMaria, Martt95, Angie1985, kiniusia270, Lalia, Tajka, Nikaa92, Ladyo, kar_oliv, SzalonaOna, Ewa88 , LaBellePerle, Inaa89, dmg111, emdar lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualnyZulu wszystkiego naj dla Tomka z okazji 5 miesiecy. Jaki on jest slicznie rozesmiany. Przystojniaka z niego 😍😍.
Jednorozec super ze juz do domku 🤩🤩.
Angie kciuki, by sie rozkrecilo, mam nadzieje, ze juz lezysz pod okay. Czekamy nie cierpliwie na twoja niunieZulugula lubi tę wiadomość
-
No niestety nic mi nie podają, nic nie robią. Nie wiem ile ten stan potrwa. Jutro będę pytać na obchodzie czy coś będą że mną działać a jak nie to chyba się wypisze na własne żadanie. Czekać mogę w domu. Strasznie się czuję oszukana bo naprawdę myślałam że to już. ☹️
A tu masz babo placek i dzidzia bawi się że mną w kotka i myszkę.
Zulu boski Tomcio i boskie marchewki. 😍
Zulugula lubi tę wiadomość
-
Jednorożcu świetne wieści ❤️
Zulugula super pomysł 🥰
Tomuś wie co dobre marchewkę się zajada a nie patrzy 😂❤️Zulugula lubi tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm