Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu, Tomek ma najlepsze zdjęcia miesięczne jakie widziałam 🤩🤩🤩🤩 wszystkiego co najlepsze dla niego 💙💙💙
Jednorożec, świetne wieści 🥰🥰🥰
My jesteśmy już 1,5h na spacerze, jak świeci słońce to jest mega ciepło, s jak zachodzi to zimno 🥴 ja zrobiłam się głodna i wpadliśmy po bułkę i jogurt do picia do Biedry 🤭
Kic, działaj petardo 💪💪💪
Ja mam dzisiaj fizjo uro i tak bardzo mi się marzy pozwolenie na ćwiczenia 😍😍😍Zulugula, Nowastaraczka, KarolinaMaria, Ounai, Ewa88 , Ania81, kic83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Mamusie
120 pierogów zrobione
rodzinka zadowolona, właśnie się zajadają! Resztę mrożę na czarna godzinę po porodzie. Emilka szaleje w brzuchu, jutro wizyta, ciekawe ile już wazy
Zulu ale Tomcio słodki! Jaki roześmiany 😍 gratuluje 5 miesięcy, poważny wiek
Ounai ciekawa jestem jakie będą efekty po miesiącu szczotkowania, koniecznie dawaj znać
Lalia trzymam kciuki za zezwolenie na ćwiczenia! Jednorożec super ze już wychodzicie Angie już niedługo, myśle ze za chwileczkę zacznie się na poważnie
Ounai, Zulugula, Lalia, Anet.kaa lubią tę wiadomość
-
Marta nawet ze słoika zrobi sobie blw 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2021, 18:43
Ladyo, Zulugula, kar_oliv, Angie1985, Ewa88 , Martt95, Ania81, Lalia, Karenira, Iryska, Suszarka, Annia, Anet.kaa, kiniusia270, Nikaa92, kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ladyo, spoko, dam znać. Myślę że wcześniej nie ma co robić porównania bo to za krótki czas. Jak robiłam sobie zdjęcia to dla obcej osoby moim zdaniem będą wyglądać tak samo.
W ogóle nazarlam się strasznie kalorycznych rzeczy. Poucinam troszkę kalorii teraz to może do soboty nadrobię 😂
Marta chyba wie, że taty nie ma i pięknie poszła właśnie na drzemkę. Tak, że wstanie idealnie na cyca i po brata do przedszkolaMoże nawet uda się nam trochę pospacerować
Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Madzia, to co, będziesz tu zaglądać częściej? Trzymam kciuki cały czas, ale tak ładnie kreseczka Ci ciemnieje że musi być dobrze. To silna dzidzia jest
Ounai, Suszarka, SzalonaOna, Annia, Anet.kaa, kic83, Meggi110818, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Michałek zaczął dostrzegać swój prawy boczek, już sam się obraca przez niego, bez pomocy. I na brzuszku wychodzą mu piękne pivoty w lewo🥰🥰
Ounai, Ania81, Lalia, Ladyo, Suszarka, KarolinaMaria, Annia, Zulugula, Ewa88 , kar_oliv, dmg111 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
nick nieaktualny