Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Przyszło mi zamówienie od mamyginekolog, miałyście racje, te dresy Ninja są super 😍 ale oczywiście przez pomyłkę zamówiłam zwykły a chciałam z dekoltem wiec wymieniam
a jak te ciuchy pięknie pachną, tylko przymierzylam a teraz cały czas czuje ten zapach 😍 zamówiłam tez sobie ta bluzę kopertowa i powiem Wam, ze ona to dopiero wymiata!
Ounai, Lalia, Martt95, Zulugula, Ewa88 , Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ounai wrote:Ale wiecie, ja jej dawałam łyżeczką. Tylko ona MUSI pchać ręce do buzi więc wygląda jak wygląda. A jak już wepchnie ręce to czasem coś wyjmie z tej buzi a potem znowu wsadzi 🤷♀️
Madzia gratuluję!
Irysko gratulacje dla Michała.madziulix3 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ounai, cudna Marta 😍😍😍
Irysko, gratulacje dla Michasia 🤩🤩🤩
Ja mam schize, że Olek źle trenuje obroty 😟 wygina się w łuk i kładzie na bok, a powinien mieć chyba głowę prosto a nóżkę przerzucać?? -
Lalia wrote:Ounai, cudna Marta 😍😍😍
Irysko, gratulacje dla Michasia 🤩🤩🤩
Ja mam schize, że Olek źle trenuje obroty 😟 wygina się w łuk i kładzie na bok, a powinien mieć chyba głowę prosto a nóżkę przerzucać??Lalia lubi tę wiadomość
-
Ladyo wrote:Przyszło mi zamówienie od mamyginekolog, miałyście racje, te dresy Ninja są super 😍 ale oczywiście przez pomyłkę zamówiłam zwykły a chciałam z dekoltem wiec wymieniam
a jak te ciuchy pięknie pachną, tylko przymierzylam a teraz cały czas czuje ten zapach 😍 zamówiłam tez sobie ta bluzę kopertowa i powiem Wam, ze ona to dopiero wymiata!
i muszę spojrzeć na tą bluzę
-
Iryska wrote:Michałek zaczął dostrzegać swój prawy boczek, już sam się obraca przez niego, bez pomocy. I na brzuszku wychodzą mu piękne pivoty w lewo🥰🥰
Iryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja Alis dzisiaj przechodzi sama siebie 🙄 Odmawia nam pomału drzemek. Dzisiaj ten dzień gdzie wstala przed 6 i nie chciała iść spać w ciągu dnia. Teraz już nie może za siebie a mi już brakuje pomysłów co z nią robic🙈
Aaa i wiecie co? Brakuje mi żłobka, dzisiaj od rana marudziła że chce malować. Nie wiem czy wytrwam w postanowieniu do tego sierpnia 🙈🤣
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2021, 20:03
Angie1985, kar_oliv, Ladyo, Suszarka, Ounai, Tajka, Nikaa92, Lalia, Nowastaraczka, Ewa88 , Ania81 lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021