Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny macie opinie lub doświadczenie jeśli chodzi o wózek emmaljung nxt90f ?
Byliśmy dzisiaj w sklepie i z wielu różnych marek ten spodobał nam się najbardziej 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2021, 20:13
-
nick nieaktualny
-
Marta wzgardziła kaszką ze słoika. Może jutro coś więcej zje. Dwójka wykapana, w piżamach, syn jeszcze ogląda bajkę, a Martą cyca sobie. Mam nadzieję że padnie przy tym cycku. Tymek przykrył siec kołdrą więc jest szansa że też padnie. Byłoby idealnie
mąż nie wiem o której wraca ale nie dzwonił jeszcze więc chyba nie wyjechał.
-
nick nieaktualnyAngie1985 wrote:Ja sobie właśnie popłakuje bo zniechęcenie straszne mnie ogarnęło. Nie cieszy mnie to wszystko tak jak wcześniej. Mam nadzieję że jak urodzę w końcu to odzyskam radość. Taki smuteczek mnie ogarnął.
dmg111 lubi tę wiadomość
-
Angie1985 wrote:Ja sobie właśnie popłakuje bo zniechęcenie straszne mnie ogarnęło. Nie cieszy mnie to wszystko tak jak wcześniej. Mam nadzieję że jak urodzę w końcu to odzyskam radość. Taki smuteczek mnie ogarnął.
Angie, jesteś już naprawdę blisko 😞 mówili coś kiedy wezmą Cię na indukcję?
PS zamówiłam sobie taki sam filcowy organizer na Allegro 😁 jest mega! Mam go w salonie, trzymam w nim grzechotki i zabawkiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2021, 21:12
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Angie1985 wrote:Ja sobie właśnie popłakuje bo zniechęcenie straszne mnie ogarnęło. Nie cieszy mnie to wszystko tak jak wcześniej. Mam nadzieję że jak urodzę w końcu to odzyskam radość. Taki smuteczek mnie ogarnął.
Angie jestes zmęczona, to normalne, idz spac i się wyśpij, bo to może byc ostatnia taka nocka! 😚💙 11.2020
💗 11.2023 -
Pamiętasz, ja tydzień siedziałam na wywołaniu. A najpierw kilkukrotnie miałam w domu regularne skurcze. Popłacz sobie a jutro weź się za drażnienie sutkow. I nie wypisuj się, bo na dniach coś Ci podadzą. Na suwaku masz TP z Om czy z usg?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzia, Siska, gratulacje 🥰 witamy 😘
Angie, trzymam kciuki, aby się rozkreciło i abyś szybko utuliła maleństwo. Ja też mam dzisiaj bardzo słaby dzień, chyba niepotrzebnie się nastawiałam i teraz przerasta mnie ta bezsilność. Ale wiem, że niedługo będziemy się z tego śmiały. Dzidzia przyjdzie kiedy będzie gotowa🥰
Przytulam 😘
Dzisiaj 4km spaceru, 16 pięter w górę i 16 w dół, spicy żarełko i seks, może tym razem zadziała?🤔😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2021, 21:45
Lalia, madziulix3, Suszarka, Siskaa, Ewa88 , KarolinaMaria, Martt95, dmg111, Ania81, kar_oliv, Ounai, Karenira, emdar, Fragaria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angie1985 wrote:Dzięki dziewczyny za dobre słowo. Aż się popłakałam ja w takich sytuacjach to miękka rura jestem.
Ounai u mnie pokrywa się usg z OM więc to mój termin. -
Madzia, jesteś obstawiona, beta pięknie wystrzeliła - teraz pozytywne myślenie i masz gwarancję sukcesu 😘
Siska witaj, obserwowałam Twoje zmagania na drugim wątku. Cieszę się bardzo, że jesteś z nami 🤩
Angie, ja płakałam całą pierwszą noc w szpitalu. Przyjechałam ze skurczami, lekarz na mnie nakrzyczał na IP, skurcze się wyciszyły, a do tego nawet się nie zdążyłam z mężem pożegnać bo myślałam że zaraz do mnie dołączy. Głowa do góry, niebawem przytulisz swoje szczęście. Chociaż rozumiem zniechęcenie, zwłaszcza że już jesteś po terminie.
Tajka, czekamy na Twoją córeczkę 😘
Mart, a jak tam u Ciebie?
Lalia, super że możesz już ćwiczyć! A mąż niech masuje 😅Siskaa, madziulix3, Lalia, Ania81, Ewa88 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022