Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFragaria wrote:Madziulix, Siskaa ogromne gratulacje! 🥳
Angie, Tajka, Martt końcówka jest najtrudniejsza ale jak tylko Maluszki pojawiają się na świecie to zapominamy o tych chwilach. Już niedługo, jeszcze troszeczkę 🤗 ahh, to uczucie pierwszy raz przytulić dziecko jest najpiękniejsza chwilą w życiu, a Wy lada moment to poczujecie ❤️
Próbuje nadrobić wpisy, lecę od końca
P. S. Szafa i łóżko w sypialni stoi, zostały jeszcze dodatki i wszystko generalnie posprzatac, poukładac. Robię na ratyale do przodu
Fragaria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Annia, daj znać co Ci ksiądz powiedział. Jak planujesz to załatwić, żeby chrzciny były w sobotę? Poprosisz o dodatkową mszę, czy sam chrzest? U nas chrzty są w niedzielę o 12, ale też wolałabym w sobotę. Myślimy o czerwcu.
Annia lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria wrote:Annia, daj znać co Ci ksiądz powiedział. Jak planujesz to załatwić, żeby chrzciny były w sobotę? Poprosisz o dodatkową mszę, czy sam chrzest? U nas chrzty są w niedzielę o 12, ale też wolałabym w sobotę. Myślimy o czerwcu.
Motylku u nas chrzestni oboje będą że strony męża.KarolinaMaria, Nowastaraczka, Lalia, Ania81 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulugula wrote:My chcemy podobnie zrobić i tez muszę zadzwonic i zabieram się do tego jak do jeża także rozumiem 😂 nienawidzę gadek z księżmiMikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Meggi110818 wrote:Kic, 100 lat na Maksia. Cudny chłopak 😍
Ounai, możesz podać linka do tej maty że Smyka? Chciałam zamówić i jak wchodzę, w tą co mi się wydaje, to ona nie składa się w bloczek tylko rulonik 🤔
https://allegro.pl/oferta/mata-piankowa-szachownica-polski-alfabet-180x200-7661361070?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr&utm_campaign=32367333-6c5b-4b19-ae2f-800605f85b1d
Kic ale Maks ma obłędne oczy!!!
Annia, to niedługo pierwszy wielki dzień Mikiego! Ich nie stresuj się. Ksiądz też człowiekWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2021, 10:22
kic83, Annia lubią tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Maksiu cudowny ❤️ Kochamy z Julą mocno ❤️
Będzie z nich piękna parka 💍💒👰🤵
Jak Maks ma pół roku to i Juuuuuuuula ❤️
Piękny czas, pełen miłości i bezsenności ❤️😂 Czekam wciąż na lepsze noce, np. z wstawaniem co 2h, zamiast co 40min 😂 Nie mam dużych wymagań 😂
U nas jak zwykle zdjęcie będzie z opóźnieniem 🤭
Uśmiałam się 😂
Wszystkiego najlepszego dla Julii ❤️dmg111 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Cześć Mamusie, ja już po wizycie u gina, Emilka wazy już 2875, wymiary ma jak na 36+5 wg usg. Gbs pobrany, nawet pierwsze ktg już miałam. Dostałam antybiotyk, bo ciagle moje nerki coś szwankują, poza tym wszystko Ok
Sto lat dla Maksa i Julci 🎂🎁🥳 pół roku to już piękny, poważny wiek 😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2021, 11:05
kic83, Nowastaraczka, Lalia, Ania81, Ounai, dmg111, kar_oliv, Annia, Karenira, Suszarka, Inaa89, Gagatka, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Juleczko, wszystkiego co najlepsze z okazji 6 mscy! 💜💜💜Z tej wspaniałej okazji daj mamie pospać 😁
Ounai, moja przyjaciółka zaczęła rozszerzać dietę od 7msc (szła głównie w blw), to mała jej zaczęła w miarę jeść w okolicy 11 msc. I to tym sposobem, że zaczęła ją oddawać do dziadków, najpierw na 2h, potem cały tydzień po 4h , aż w końcu chyba doszła do 8h. I z tego co mówiła to od niej mała chce cyca i nie zje zupki, a od dziadków bez problemu.
My byliśmy na spacerze 50 min, miało nie padać a dwa razy złapała nas przelotna mżawka. Olek znowu ma Dzień Zębów, a to oznacza dużo kup, mało snu i niezły wkurw 🥴
Miałam dać znać. Przyszła nam wkładka do fotelika z Qbanamama. Jest piękna! Mięciutka, super leży w naszym Pixelu. Jeszcze nie wiem jak z funkcjonalnością, bo dopiero w niedzielę jedziemy do rodziców 😅
serwer za freeLadyo, Ounai, Fragaria, dmg111, Ania81, Suszarka, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Fragaria jak u Adasia sprawy alergii się mają? Jest jakaś poprawa?
Nie jest idealnie, ciągle na coś reaguje i jak odstawiamy całkiem na 2-3 dni maść ze sterydem to pojawia się wysypka na nowo. Na szczęście nie jest tak źle jak było, od ponad 3 tygodni nie było ostrego ataku.
W kalendarzu zapisuję co jem, jakie objawy obserwujemy, kupy, karmienia itd. Od kilku dni, za Waszą również radą, odstawiłam soję i wędliny kupowane w sklepie.
Wczoraj byliśmy na konsultacji u alergologa - pani doktor pochwaliła dietę i kazała utrzymać bez soi i wędlin, bo kilka dni to jeszcze za wcześnie aby wyciągnąć wnioski. Pytałam o gluten, ale na razie ma zostać tak jak jest. Za to, skoro nie chce pić mleka z butelki to mogę mu spróbować łyżeczką podać raz dziennie kleik ryżowy (albo lepiej ryż ugotowany rozciapać na gładko) rozcieńczony z bebilon pepti - w ten sposób wypije mniej mleka i dawka ewentualnego alergenu też będzie mniejsza. Jeśli chodzi o steryd to jeśli go wysypuje to co 2-3 dni mamy delikatnie smarować ale nie całego tylko te miejsca zmienione, 2 razy dziennie podajemy też ketotifen i dostaliśmy receptę na płyn na skórę głowy (Locoid, 0,1%).
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Cześć dziewczyny. Leżałam właśnie pod próbą oksy ale moje dziecko będzie potrzebować chyba litra żeby się ruszyło. Ciąg dalszy boju przede mną. Żeby tylko do niedzieli się urodziła bo do wtedy mam zwolnienie.
Ania81, SzalonaOna lubią tę wiadomość