Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Trafiłam póki co na oddział, trzeba zrobić popołudniu jeszcze jedno KTG. Piszą się jakieś skurcze, ale mamy spadki tętna przy nich. Czekam teraz na badanie by sprawdzili rozwarcie.
Fragaria, Ounai, kar_oliv, Ladyo, Nowastaraczka, Karenira, Suszarka, dmg111, SzalonaOna, Enigvaa, Gagatka, emdar, Ewa88 lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
A ja poprosiłam Tatę by przysłał mi maszynę do szycia mojej śp. mamy i wszystkie jej książki/akcesoria krawieckie. Mama nie była krawcową (była policjantką) ale obszywała całą rodzinę 😊 Ta maszyna dosłownie nią pachnie aż mi się łezka zakręciła w oku, tak za nią tęsknię mocno. Kupiłam taki kolorowy materiał na obrus i mam zamiar go uszyć na stół w salonie
Trzymajcie kciuki 😁😁😁😁
Lalia, Zulugula, Ania81, Angie1985, KarolinaMaria, kic83, Fragaria, Ladyo, Karenira, dmg111, Enigvaa, Wik89, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Kar, fantastyczny pomysł 😍😍😍 i piękny materiał 💙
Angie, nie martw się zwolnieniem, jeśli trafiłaś do szpitala, to pobyt w szpitalu je przedłuża 😘😘😘
Martt, kciuki żeby zapis na ktg był w porządku ✊✊✊kar_oliv lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jednak mam jeszcze nadzieję że drugi zapis ktg będzie już ładny i mnie jeszcze do domu puszcza. Tak się jakoś psychicznie nie przygotowałam dzisiaj ze tu zostanę.
Z drugiej strony tak myślę... ze jak znowu ten zapis będzie miał spadki tętna na skurczu to pewnie mnie zostawia i też nie wiadomo jak to się skonczy, pewnie cesarka 🤦🏽♀️
Nie zmienia to faktu ze się cieszę że tak wyszło. Ze jednak to ktg było w szpitalu i jak coś wyszło nie tak to od razu jestem pod ich okiem.Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Angie1985 wrote:.
Mart czemu jesteś już szpitalu masz skurcze?
Piszą się skurcze przy których mała ma spadki tętna. Czekam za badaniem i za drugim KTG, położyli mnie na patologię bo mają miejsce a nie wiadomo jak się sytuacja rozwinie 🙈Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Lalia wrote:Juleczko, wszystkiego co najlepsze z okazji 6 mscy! 💜💜💜Z tej wspaniałej okazji daj mamie pospać 😁
Ounai, moja przyjaciółka zaczęła rozszerzać dietę od 7msc (szła głównie w blw), to mała jej zaczęła w miarę jeść w okolicy 11 msc. I to tym sposobem, że zaczęła ją oddawać do dziadków, najpierw na 2h, potem cały tydzień po 4h , aż w końcu chyba doszła do 8h. I z tego co mówiła to od niej mała chce cyca i nie zje zupki, a od dziadków bez problemu.
My byliśmy na spacerze 50 min, miało nie padać a dwa razy złapała nas przelotna mżawka. Olek znowu ma Dzień Zębów, a to oznacza dużo kup, mało snu i niezły wkurw 🥴
Miałam dać znać. Przyszła nam wkładka do fotelika z Qbanamama. Jest piękna! Mięciutka, super leży w naszym Pixelu. Jeszcze nie wiem jak z funkcjonalnością, bo dopiero w niedzielę jedziemy do rodziców 😅
serwer za free
Angie jak się nie urodzi to szpital Ci wystawi L4 nie martw się. Ja tak miałamI czasem macica potrzebuje czasu żeby zaskoczyć, więc daj jej szanse. Ja też dopiero za drugim razem urodziłam.
Wyprasowalam mężowi polówki do pracy, miałam iść na spacer ale Marta stwierdziła że jednak nie dospala na 1 drzemce i poszła spać. Cóż, może się uda jednak pospacerować. -
Zrobiłam trening 💪
Ale mi tego brakowało!!!
Było łatwiej niż myślałam 😃
Jutro pewnie będę umierać na zakwasy, ale dziś czuje się fantastycznie!Ounai, kar_oliv, Ladyo, Nowastaraczka, Lalia, Annia, Suszarka, SzalonaOna, Enigvaa, Ania81, Inaa89, Gagatka, emdar, Wik89, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Kar oliv świetny pomysł! Jestem ciekawa efektów szycia 😍 ja mam takie pudełko w domu z rzeczami mojego taty, okulary, portfel itp i czasami sobie je wyciągam i wdycham ten zapach, nadal wyczuwalny, chociaż tata od 10 lat nie żyje.
Lalia, Suszarka, Ounai, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Martt kciuki za dobry zapis ktg.
Angie trzymaj się, mam nadzieję że niedługo po tej oxy już u Ciebie ruszy i zanim się obejrzysz będziesz tulić swoje maleństwo.
Ja też po wizycie. Lekarz mówi, że nie ma oznak rychłego porodu. Młody siedzi głową w dół, czyli nic się nie zmieniło od połówkowych pod tym względem. Ma już 3105g, więc dalej szacujemy że w tp będzie miał ok.3600g. Główkę i brzuszek ma zgodnie z tygodniem ciąży. Pełny żołądek, pełny pęcherz, nic dziwnego że przynajmniej raz dziennie miewa czkawkę. Kopał raźno podczas badania. Łożysko nie nosi żadnych śladów zwapnienia, a lekarz mówił że na tym etapie już by mogło. Zaczynam myśleć, że młodemu dobrze w środku i prędko nie wyjdzie.
Od 36+0, czyli od tygodnia mąż mi co drugi dzień robi kilkuminutowy masaż krocza. Wczoraj zrobiłam sobie też pierwszy kubek naparu z liści malin. W jakich ilościach to pić?Ania81, Martt95 lubią tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm