Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Angie, Mart, trzymam kciuki! Czyżby tradycja porodów w parach miała zostać utrzymana?
Wszystkiego dobrego dla Julki i Maksa ❤️❤️❤️
Ladyo, piękna waga Emilki ❤️ czekamy na tą małą księżniczkę!
Wyszłam na spacer, złapał nas deszcz, do domu miałam około 300m. Chciałam podbiec ten kawałek żeby nie zmoknąć, ale złapał mnie tak potworny ból w bliźnie, że natychmiast sobie dałam spokój. Strasznie mi brakuje ćwiczeń, ale nie wiem jak to będzie z powrotem do aktywności skoro tak się dziejekic83, Martt95, dmg111 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Martt kciuki!
Ja mimo, że dwa razy rodziłam to się nie znam zupełnie na tych zapisach z ktg i nie wiem co Twoje oznaczają 🤦♀️
Ale życzę Ci żebyś się nie męczyła długo 😘Martt95 lubi tę wiadomość
-
Jestem po badaniu rozwarcie na nie cały 1cm. Skurcze regularne, tetno stabilne. Zostaję jeszcze do kolacji by zrobić trzeci zapis ktg i sprawdzić czy rozwarcie idzie w dobrą stronę . Jak się nic nie powiekszy to wychodzę do domu i wracam planowanie we wtorek na rozkręcenie 🙉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2021, 15:40
Lalia, Suszarka, SzalonaOna, kar_oliv, Karenira, Ounai, Ania81, Tajka, emdar, Ewa88 lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Suszareczko, daj sobie czas 😘 Ty jesteś 3 miesiące po CC i dokucza Ci blizna, a ja 4 miesiące po sn i dokucza mi blizna po nacięciu 🥴 ja co prawda dostałam pozwolenie na ćwiczenia, ale mam nie skakać, nie szaleć z ciężarem i robić wszystko z głową 🙂
Dzisiaj miałam 3 podejścia do ćwiczeń ale Olek ma inne plany 🤨 dokuczają mu te zęby i go przebieram, lulam i karmie na zmianę s on dalej niezadowolony 😔 -
nick nieaktualnyLalia wrote:Suszareczko, daj sobie czas 😘 Ty jesteś 3 miesiące po CC i dokucza Ci blizna, a ja 4 miesiące po sn i dokucza mi blizna po nacięciu 🥴 ja co prawda dostałam pozwolenie na ćwiczenia, ale mam nie skakać, nie szaleć z ciężarem i robić wszystko z głową 🙂
Dzisiaj miałam 3 podejścia do ćwiczeń ale Olek ma inne plany 🤨 dokuczają mu te zęby i go przebieram, lulam i karmie na zmianę s on dalej niezadowolony 😔
To ja jadę do Ciebie go lulać a Ty sobie spokojnie będziesz ćwiczyć 😃😄Lalia, Ounai, Ania81, Nowastaraczka, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj była tylko próba oksy. Czy moja macica reaguje i czy mała dobrze ją znosi. Po odłączeniu kroplówki wszystko przeszło. Ona normalnie mi się klinem zaparła że nie wyjdzie.
Jutro liczę że podłączą normalnie na dłużej i ruszy akcja. Po masażu szyjki lekko brudzę ale też nie wiele to dało.
Ciąg dalszy bitwy jutro. -
Suszarka wrote:Angie, Mart, trzymam kciuki! Czyżby tradycja porodów w parach miała zostać utrzymana?
Wszystkiego dobrego dla Julki i Maksa ❤️❤️❤️
Ladyo, piękna waga Emilki ❤️ czekamy na tą małą księżniczkę!
Wyszłam na spacer, złapał nas deszcz, do domu miałam około 300m. Chciałam podbiec ten kawałek żeby nie zmoknąć, ale złapał mnie tak potworny ból w bliźnie, że natychmiast sobie dałam spokój. Strasznie mi brakuje ćwiczeń, ale nie wiem jak to będzie z powrotem do aktywności skoro tak się dzieje
Suszarko
na spokojnie, jesteś dopiero 3mce po porodzie, zobaczysz że jak dłużej doczekasz to nie będziesz czuła dyskomfortu!
Potrzebujesz jeszcze trochę czasu na regenerację i na całkowite zagojenie blizny.
Ja byłam 2 tyg na usg to lekarz powiedział że ładnie się wszystko zagoiło, więc to kwestia czasu.
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Angie1985 wrote:Dzisiaj była tylko próba oksy. Czy moja macica reaguje i czy mała dobrze ją znosi. Po odłączeniu kroplówki wszystko przeszło. Ona normalnie mi się klinem zaparła że nie wyjdzie.
Jutro liczę że podłączą normalnie na dłużej i ruszy akcja. Po masażu szyjki lekko brudzę ale też nie wiele to dało.
Ciąg dalszy bitwy jutro.
Myślę że ani się obejrzysz i urodziszjak nie jutro to obstawiam że pojutrze najpóźniej.
Angie1985 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dzięki Madzia ❤️ właśnie jest z tatą na spacerze, żebym ja się mogła spocić 🥴
Zulu, na górze nie ma zmian, ale na dole dziąsła wyglądają tak, jakby tam dwie jedynki siedziały 🤨 jak mi się uda to zrobię zdjęcie i nasze doświadczone mamuśki ocenią 😘 w nocy jak się budził 2 razy, tak teraz 4-5. Są takie dni kiedy robi jedną kupę dziennie, ma dwie drzemki, normalnie je, bawi się. A są Dni Zębów, kiedy co chwilę jest kupa, nie śpi w ciągu dnia, wkurza się, pcha wszystko do buzi i agresywnie gryzie i się denerwuje, większość dnia marudzi, przy karmieniu wkłada palce między buzię a cyca. Smaruje mu żelem o wtedy jest mała poprawa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2021, 16:50
-
Lalia wrote:Suszareczko, daj sobie czas 😘 Ty jesteś 3 miesiące po CC i dokucza Ci blizna, a ja 4 miesiące po sn i dokucza mi blizna po nacięciu 🥴 ja co prawda dostałam pozwolenie na ćwiczenia, ale mam nie skakać, nie szaleć z ciężarem i robić wszystko z głową 🙂
Dzisiaj miałam 3 podejścia do ćwiczeń ale Olek ma inne plany 🤨 dokuczają mu te zęby i go przebieram, lulam i karmie na zmianę s on dalej niezadowolony 😔
Mnie się udało dziś
✔️Wyprasować 10 koszulek męża
✔️Poćwiczyć rozejscie
✔️Zaliczyć 30 min spaceru
✔️Zrobić i rozwiesić pranie
✔️Wstawić kolejne pranie
Jeszcze zostało
❌Szczotkowanie brzucha
❌Posprzątać trochę bo jutro przychodzi facet na przegląd klimatyzacji
Lalia, Ania81, Zulugula lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla Maksia i Julci 🎉🥰🥰
Martt, Angie, trzymam kciuki, niedługo zobaczycie swoje maleństwa ! Może będzie tym razem poród potrójny? 😊
Ja niestety dalej się męczę...dzisiaj mocniejsze bóle podbrzusza, brzuch ciągnie, że ledwo chodzę, ciągle spinania i skurcze. Ale dalej czekam na te skurcze prawidłowe , choć czasem wydaje mi się, że to już...Ale jakoś się nie nasilają. Może Maja się jakoś tam ustawia i dlatego tak boli i się spina.
Czekam dalej 🙄 Maja czeka na piątek, żeby zrobić present dziadkowi na imieniny 😊😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2021, 17:05
kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Dzięki Madzia ❤️ właśnie jest z tatą na spacerze, żebym ja się mogła spocić 🥴
Zulu, na górze nie ma zmian, ale na dole dziąsła wyglądają tak, jakby tam dwie jedynki siedziały 🤨 jak mi się uda to zrobię zdjęcie i nasze doświadczone mamuśki ocenią 😘 w nocy jak się budził 2 razy, tak teraz 4-5. Są takie dni kiedy robi jedną kupę dziennie, ma dwie drzemki, normalnie je, bawi się. A są Dni Zębów, kiedy co chwilę jest kupa, nie śpi w ciągu dnia, wkurza się, pcha wszystko do buzi i agresywnie gryzie i się denerwuje, większość dnia marudzi, przy karmieniu wkłada palce między buzię a cyca. Smaruje mu żelem o wtedy jest mała poprawa.Lalia, Wik89 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ounai wrote:
Mart, będzie coś z tego, piękne skurcze. Boli Cię?
Czy boli to nie boli. Ale są to napięcia i czuje lekki dyskomfort na jajnikach w momencie skurczu. Tak jakby miał się zaraz zacząć okres. No nic... spaceruje i po 18 mam mieć ten trzeci zapis 🤷🏽♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2021, 17:22
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021