Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:Dziewczyny, jakie macie smartwatche? Czy któraś z Was używa Garmina?
Ja mam Galaxy Watch Active 2 Samsunga srebrny, trochę kosztuje ale uważam że wart swojej ceny.
Pokazuje kroki, analizuje sen, treningi, spacery, pokazuje Ci puls, poziom stresu mierzy. Możesz odbierać połączenia na zegarku, słuchać muzyki, odczytywać wiadomości, e-maile, pokazuje pogodęOunai, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Ja mam Galaxy Watch Active 2 Samsunga srebrny, trochę kosztuje ale uważam że wart swojej ceny.
Pokazuje kroki, analizuje sen, treningi, spacery, pokazuje Ci puls, poziom stresu mierzy. Możesz odbierać połączenia na zegarku, słuchać muzyki, odczytywać wiadomości, e-maile, pokazuje pogodę -
Angie1985 wrote:Mart moje marzenie takie skurcze. Normalnie wszytkie mnie wyprzedzicie.
Angie, naprawdę gdybym mogła chciałabym ci je przekazać. Wiem ze u mnie jeszcze czas i nie ma pośpiechu, Tobie by się bardziej przydały. Trzymaj się❤✊🏼Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Ounai wrote:Z których funkcji faktycznie korzystasz?
Z analizy snu, zawsze włączam że jestem na spacerach, podczas treningu. Sprawdzam czy wyrobiłam dzienną ilość kroków, jaki mam puls, jaka będzie pogoda.
E-maile, powiadomienia z kalendarza na stałe mam włączone, więc szybciej czytam niż na telefonie. Czasem też odbieram połączenie przez zegarek i gadam że zaraz z telefonu oddzwonię.
Ogólnie rzecz biorąc wychodzi na to, że z większości.
Muzyki nie słucham na telefonie.Ounai, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai proszę bardzo
ja tez korzystam z wszystkich tych opcji co Kic, tylko nie mam odbierania połączeń. Na pewno jakby było to byłby plus, ale bez tego tez jest naprawdę Ok. Moja siostra ma ten co Kic i tez poleca
ja np bardzo lubię a analizę snu i ile miałam pobudek
dziś mam 0 kroków bo właśnie odlaczylam od ładowarki
ahaaa bateria trzyma około 6 dni. Mezowi w 2e dwa tygodnie ale on jest większy i ma większa baterie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2021, 21:17
Martt95, Ounai, Suszarka, kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemdar wrote:Annia, absolutnie nie. Moja bratowa ma 5 dzieci, za każdym razem okres wracał jej po ponad 1,5 roku. Jest okazem zdrowia. Mi wrócił po 8 mscach, a liczyłam na co najmniej rok spokoju:(
-
nick nieaktualny
-
Martt95 wrote:Ej dziewczyny ale one chyba aby tak wyglądają hahahaha
Nie czuje się być "rodzącą". Napina się ten brzuch. Mam przy tym uczucie jak na @ ale nic pozatym 🙉
Kic, dzięki, ale zdecydowałam, że póki co pójdę bardziej budżetowo, a jeśli się wkręcę w sport to kupię droższy. W sumie taka nagroda za wytrwałość.
Ladyo, ładny ten Twój
kic83 lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Jeny dostalam jakiegos plamienia 😳 bez jaj, że okres mi już idzie 😠 z drugiej strony jak nie okres no to co to znowu za dziadostwo, ughhh
W czasie miesiączki nie zauważyłam zmiany u Tymka podczas karmienia. Ładnie pił. Więc chyba u mnie zmiany smaku nie było albo nie przeszkadzała mu ona 😅02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualny
-
Zulugula wrote:Jeny dostalam jakiegos plamienia 😳 bez jaj, że okres mi już idzie 😠 z drugiej strony jak nie okres no to co to znowu za dziadostwo, ughhh
Ja dostałam po 3,5 miesiąca. Pierwszy był dziwny bo to były jeden dzień jakby mocniejsze plamienia (małe krwawienie) tylko brązowe potem 2 dni małe plamienia i koniec xD kolejny dostałam w ogóle po 36 dniach (moje cykle normalnie trwają z 25 dni) i tu już mnie zalało. Też cyckiem tylko karmie,nie dokarmiam miałam nadzieję że dłuzej go nie będę miała a tu dupa