Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Inaa, Tymek mega słodziak 💙💙💙 taki do przytulania 🤭
Emdar, super się trzymasz 💪 efekty na pewno będą!
Martt,.kciuki za poród ✊ Asia is coming!🤩
Kic, ekstra, że nie straciłaś formy 👌👌👌
Ounai, pełen podziw, że tyle zrobiłaś 👍
Ja dzisiaj byłam Ch**ą Panią Domu- nie zrobiłam kompletnie nic 🤷
Ale za to byłam dobrą Mamą i byłam dobra dla siebie 🙂 pomogłam Olkowi przetrwać ten dzień najlepiej jak potrafiłam, a chwilami było naprawdę ciężko, ale było też dużo zabawy, przytulania i uśmieszków❤️ a dla siebie zrobiłam szczotkowanie na sucho, 6km spaceru z Olkiem, ćwiczenia od fizjo, trening całego ciała z hantlami i gumami, a na koniec masaż bańka chińską ☺️ drugi tydzień z rzędu udaje mi się też nie jeść słodyczy od poniedziałku do piątku, więc kolejny mały sukces 🙂Wik89, Ounai, Ania81, Suszarka, Ladyo, kic83, dmg111, kar_oliv, Ewa88 , Martt95, Karenira, emdar, Inaa89, Zulugula lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:
Ounai, moja przyjaciółka zaczęła rozszerzać dietę od 7msc (szła głównie w blw), to mała jej zaczęła w miarę jeść w okolicy 11 msc. I to tym sposobem, że zaczęła ją oddawać do dziadków, najpierw na 2h, potem cały tydzień po 4h , aż w końcu chyba doszła do 8h. I z tego co mówiła to od niej mała chce cyca i nie zje zupki, a od dziadków bez problemu.
No to dzis tak bylo u nas, dwa razy ode mnie nie chcial jesc z lyzeczki i sie krzywil, a jak go tata karmil to niemal euforia 😅
Kicku, Dmg, wszystkiego naj dla Julki i Maksa!!! 🥰
Jutro moj Gucio dolaczy do grona polroczniakow 😀Lalia, Ounai, Ania81, Suszarka, kic83, dmg111, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
No czuje jednak te skurcze cały czas, może i nawet trochę bardziej. Zaczynam panikować 🤣🙈
Rozwarcia drugi raz mi jeszcze nie sprawdzali, jutro pewnie sprawdza czy coś te skurcze robią.
Ja teraz probuje iść spać, ale już zapomniałam jak to ciężko zasnąć w szpitalu 🤦🏽♀️Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
doomi03 wrote:Zaległe gratulacje dla Tomcia ❤️. My za to jutro 🙈
Ale jak to? 😳 Już?? -
Ounai wrote:A jak rozwarcie?
Kic, dzięki, ale zdecydowałam, że póki co pójdę bardziej budżetowo, a jeśli się wkręcę w sport to kupię droższy. W sumie taka nagroda za wytrwałość.
Ladyo, ładny ten Twój
Mi samej byłoby szkoda kupić taki smartwatch, dostałam w prezencie od męża 😍Ounai, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Marta mi właśnie zwymiotowała. Obrzygała mnie tak, że musiałam się iść kąpać. Ale to moja wina. Chciałam żeby zasnęła przy piersi i ja przekarmilam.
Lalia, jak to jest "nic nie zrobiłam" to chciałabym widzieć jak wygląda Twój dzień jak coś robisz 😂 -
Lalia wrote:Inaa, Tymek mega słodziak 💙💙💙 taki do przytulania 🤭
Emdar, super się trzymasz 💪 efekty na pewno będą!
Martt,.kciuki za poród ✊ Asia is coming!🤩
Kic, ekstra, że nie straciłaś formy 👌👌👌
Ounai, pełen podziw, że tyle zrobiłaś 👍
Ja dzisiaj byłam Ch**ą Panią Domu- nie zrobiłam kompletnie nic 🤷
Ale za to byłam dobrą Mamą i byłam dobra dla siebie 🙂 pomogłam Olkowi przetrwać ten dzień najlepiej jak potrafiłam, a chwilami było naprawdę ciężko, ale było też dużo zabawy, przytulania i uśmieszków❤️ a dla siebie zrobiłam szczotkowanie na sucho, 6km spaceru z Olkiem, ćwiczenia od fizjo, trening całego ciała z hantlami i gumami, a na koniec masaż bańka chińską ☺️ drugi tydzień z rzędu udaje mi się też nie jeść słodyczy od poniedziałku do piątku, więc kolejny mały sukces 🙂
Jak dla mnie byłaś Najlepszą właśnie Panią własnego domu!
Szczęśliwa mama, dbająca o siebie kobieta dodatkowo nie musi na kolanach wycierać podłogi i dla męża wracającego z pracy na rękach z dzieckiem gotować obiadu.
Zrobiłaś coś dla siebie, dla swojego dziecka i czytając ten post uśmiechnęłam się, że nie zatraciłaś się dla kogoś na siłę, tylko miło spędziłaś dzień 😘dmg111, doomi03, Lalia, Nowastaraczka, Suszarka, Ania81 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
kic83 wrote:Mi samej byłoby szkoda kupić taki smartwatch, dostałam w prezencie od męża 😍
-
Wik89 wrote:No to dzis tak bylo u nas, dwa razy ode mnie nie chcial jesc z lyzeczki i sie krzywil, a jak go tata karmil to niemal euforia 😅
Kicku, Dmg, wszystkiego naj dla Julki i Maksa!!! 🥰
Jutro moj Gucio dolaczy do grona polroczniakow 😀
Pamiętam, że chwilę po mnie rodziłaś 😚
Czas leci jak oszalały!Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Lalia wrote:Ale jak to? 😳 Już??
A no jakoś tak przeleciało, czasu nie oszukam 😆 mój chłopiec to już taki duży bobas 😢❤️ ponad 7 kg chłopa , jest co nosić 😆😝kic83, Lalia lubią tę wiadomość
-
Lalia chyba coś przegapiłam 😉 w jakim celu kupowałaś wkładkę do fotelika? Nawet nie wiedziałam że jest takie coś, nie wiem czemu ale myślałam że szukasz wkładki do spacerówki 🤔
Dmg dawałaś jedzonka po kilka łyżeczek czy od razu po całym słoiczku? 😊
Wszystkiego najlepszego dla Julki i Maksia 🎂🍰kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Jak Maja pięknie mi spała tak się popsuła 🤪 Budzi się z płaczem, śpi niespokojnie, ma problemy z zasypianiem, często chce jeść. Dużo dużych kupek robi od paru dni (z mężem mówimy - Kupka Day xD, wczoraj ją próbuje podnieść z brzuszka na macie a tam aż po pachy xD), pcha gryzaki do buzi i wydaje dźwięki takie jakby ją tam swędziało ale nie widzę nic na dziąsłach. Moja malutka tak płacze ale w naszych ramionach się w końcu uspokaja, tylko trochę to trwa. Także witam wszystkie mamy nieśpiące-karmiące 🍼🍼🍼🍼 😂 Zombie z początku życia powraca 🤯
dmg111 lubi tę wiadomość
-
Ounai, zazwyczaj to gotuję obiad i/lub robię pranie i/lub prasuję albo chociaż zmywarkę spakuję, a wczoraj nic 😅
Kic, wczoraj nawet mój mąż jak wrócił z pracy to wziął synka na spacer żebym mogła spokojnie poćwiczyć, więc ja zrobiłam coś dla siebie, a oni spędzili razem czas 💙
Kar, u nas też pobudki z płaczem i marudzeniem, ale to wygląda jakby był obrażony że wstał 🤣 z zasypianiem też ciężej, a pomyśleć że kiedyś w dzień miał drzemki po 2-3godz 😳
Doomi, Kacperek jest świetny 🤩 myślicie o rozszerzeniu diety już??kic83 lubi tę wiadomość
-
Ewa, wkładki do spacerówki też szukam 😅
Ale Olkowi wyszło AZS i powinien mieć wszystko raczej bawełniane, a w foteliku nawet jeśli ma tylko body to i tak się poci, więc kupiłam mu bambusową wkładkę żeby trochę ograniczyć kontakt z tym sztucznym materiałem fotelika 🙂Ewa88 lubi tę wiadomość
-
Wczoraj na wizycie lekarz powiedział, że nie ma oznak szybkiego porodu. I co? Z tej okazji musiałam w nocy dostać pierwszych bolesnych skurczy przepowiadających. Do tej pory zdarzały mi się tyko takie, że mi się brzuch spinał wywołując uczucie dyskomfortu. Za to dzisiaj w nocy obudził mnie ból krzyża i czułam go z różną intensywnością. Ok. 4:00 zaczęłam też czuć ból jak na okres, ze dwa razy mi się podbrzusze przy okazji mocniej spięło. Po cichutku sobie dreptałam po kuchni i kiwałam się na boki. Przy podcieraniu na papierze widziałam też oznaki śluzu i nitki krwi. Ciekawe...
Także Martt nie jesteś jedyną, która nie śpi. Kciuki, żeby zamiast się wyciszać ruszyło u Ciebie pełną parą.SzalonaOna, Martt95, KarolinaMaria, Suszarka, Ewa88 , Ania81 lubią tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm