Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Mart, wchodząc rano na forum liczyłam że powitamy Twoją niunię, a tu klops☺Dziewczyna buduje napięcie ☺ A jak się czujesz?
Dmg, zaległe życzenia na pół roku dla Julci ❤
U nas słuchajcie ze spaniem wrócił dramat 🥴🤦♀️. A już było naprawdę nieźle 😒dmg111 lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Ja nie spałam też całą noc bo mamy na sali dziewczynę która chrapię tak straszliwie głośno że nie wiem jak to jest możliwe. Mam mega migrenę. Jestem zmęczona i obolała. Oby dzisiaj ruszyło bo kolejna noc w jej towarzystwie i chyba się przekręcę.
-
Zulu, ja nie rozumiem czemu natura nie mogła tego tak wymyślić, że kobieta jest w ciąży i rodzi (żaden facet by tego nie przeżył), ale skoro facet ma dwa sutków, to karmienie mogłoby być co najmniej pół na pół 🤣
emdar, Zulugula, KarolinaMaria, dmg111, Annia, Ladyo, Suszarka, kic83, doomi03, kar_oliv, Ewa88 , Ania81, Inaa89, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry z kawusia ☕
Siadam do pracki
Odprowadziłam Kornele do żłobka, mąż pojechał zawieźć Filipa do orzed szkoła i od razu leci z Matyldą do okulisty, więc trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok!
A ja też dziś mam okulistę na 18.30, żeby mi wystawiła receptę na okulary, bo chce sobie nowe wyrobić
Także znów cały dzionek zleci!
Martt, Angie - trzymam kciuki za rozkręcenie akcji 💪
Tajka - Ty się tam ustawiaj w kolejce z Kareniramy tutaj lubimy rodzić w parach
Suszarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW ogóle złożyłam Matyldy papiery do żłobka publicznego. Ale jesteśmy na liście rezerwowej, bo przyjęcia są od września, a ja chce ją jeśli już to puścić od listopada. No ale jeśli ktoś wypadnie, to mamy pierwszeństwo za wielodzietność
także może się uda... A jeśli nie, a nadal uda mi się ta prace utrzymać co aktualnie, to nie mam spiny na razie, żeby szła do żłobka
zobaczymy jak to wyjdzie...
KarolinaMaria, Suszarka, emdar, Ewa88 , Ania81, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Dwa razy dziennie po parę lyzeczek, na dwa dni zejdzie cały mały słoik jak mąż z nią je (jedna łyżeczka Julcia - jedna tatuś) 😂 Mi to mega nie smakuje i tylko udaje 🙈 Ona zje może tak naprawdę z 2 pełne łyżeczki póki co, jak już zaciska usta i stęka to nie wmuszam w nią tego ☺️
Zulugula, dmg111, KarolinaMaria, Annia, Ewa88 , Ania81, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Lalia wrote:Zulu, ja nie rozumiem czemu natura nie mogła tego tak wymyślić, że kobieta jest w ciąży i rodzi (żaden facet by tego nie przeżył), ale skoro facet ma dwa sutków, to karmienie mogłoby być co najmniej pół na pół 🤣
Taaak , faceci mają sutki tylko dlatego, bo bez dziwnie by wyglądali 😂dmg111, KarolinaMaria, doomi03, kar_oliv, Ania81, Nowastaraczka, Annia lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Hej Maminki! Współczuje wszystkim ciężkich nocek! My wczoraj oglądaliśmy bezpiecznego malucha, mamooo jakie to mądre! Nawet mój mąż stwierdził ze kazdy rodzic powinien to zobaczyć! Rano dramat, obudziłam się z pierwszym w życiu hemoroidem.... wiem ze tez miałyście takie problemu, co z tym się robi???? Jak żyć??? Myślałam ze mnie to ominie! Zulu współczuje okresu!!!! I wcale Ci się nie dziwie, ze nie masz głowy do robienia siostrzyczki dla Tomcia 😂 Lalia hahaha jakby tak tatusiowie mogli karmić to byłoby super
Mart, Angie jak sytuacja?
-
Ja dostałam okres zaraz po połogu, chociaż ściągałam mleko litrami 🙄 Skandal, że faceci mają tak lekko w życiu 🙈😅
Marrt trzymam cały czas kciuki za szybki sprawny poród 🥰
Ojej dziewczyny podziwiam Was... zmotywujcie mnie do ćwiczeń 😅 oprócz codziennych spacerów nie rodzi się nawet pomysł na inne aktywności 🤪
U Nas rozszerzanie diety trwa, od 2 dni próbujemy blw 😬 przedwczoraj był brokuł i ziemniak a wczoraj makaron i pulpeciki z indyka. Coś tam pociumkal brokuł do dzisiaj wychodzi w całości 🙈 💩 Wcześniej dostawał słoiczki i teraz nie do końca kuma ze może sobie sam włożyć jedzenie do buzi i woli jak ja mu podsuwam jedzonko 😅 Ale cierpliwie czekam aż załapie 😊
Zulugula ja mogę polecić doidy cup, Stasiu ślicznie pije wodę oczywiście z asekuracją i łyżeczki z rossmanana razie wstrzymałam się z talerzykiem i miseczką bo nie mogę się na nic zdecydować 🤷♀️😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2021, 17:46
Zulugula, emdar, dmg111, SzalonaOna, KarolinaMaria, Annia, doomi03, kar_oliv, Ewa88 , Ania81, Meggi110818, Nowastaraczka, kic83 lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Zulu, ja mam tylko łyżeczki, parę widelczyków ( Rossmann, Ikea,BabyOno), bboxa, silikonowy śliniak(bardzo nie lubiany przez Julka) i kilka zwykłych plastikowych miseczek(kiedyś w Biedrze były takie kolorowe jako właśnie do jedzenia dla dzieci). Nic więcej nie jest mi potrzebne. Tyle,że ja naprawdę nie jestem gadżeciarą. Mój mąż się aż śmieje,że chyba za punkt wychowawczego honoru postawiłam sobie wpojenie minimalizmu Julkowi od małego 🤭😃
KarolinaMaria, Annia, Zulugula, Ania81, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Lalia wrote:Ounai, zazwyczaj to gotuję obiad i/lub robię pranie i/lub prasuję albo chociaż zmywarkę spakuję, a wczoraj nic 😅
Kic, wczoraj nawet mój mąż jak wrócił z pracy to wziął synka na spacer żebym mogła spokojnie poćwiczyć, więc ja zrobiłam coś dla siebie, a oni spędzili razem czas 💙
Kar, u nas też pobudki z płaczem i marudzeniem, ale to wygląda jakby był obrażony że wstał 🤣 z zasypianiem też ciężej, a pomyśleć że kiedyś w dzień miał drzemki po 2-3godz 😳
Doomi, Kacperek jest świetny 🤩 myślicie o rozszerzeniu diety już??
3 dni temu na próbę dałam mu troszeczkę kaszki. Ale jednak jeszcze tak ze 2 tygodnie się wstrzymam chwilkę i zaczniemy chyba lecieć z tematem. Kaszki i słoiczki przygotowanejeszcze przydałoby się w krzesełko zaopatrzyć 😛
-
Chrzest załatwiony. 🥳
Suszarka, SzalonaOna, dmg111, kiniusia270, emdar, KarolinaMaria, doomi03, Zulugula, kar_oliv, Iryska, Ewa88 , Ania81, Ounai, Inaa89, Meggi110818, Nowastaraczka, Fragaria, kic83 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Stasio jaki przystojniak 😀 śliczny chłopiec!
Zulu, Twojego męża poniosło hahahhaha 🤣
Dziewczyny, zepsuł mi się cycek 🥴 wczoraj jak się myłam to wyczułam gulę, ściągnęłam laktatorem. Gula zniknęła ale boli 🤐 co się dzieje i co mam robić? 😓Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022