Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIryska wrote:Nasz Michałek to mały smakosz, dynia i pasternak(dla mnie okropny w smaku) bardzo mu smakują. Wczoraj jadł marchewkę i też się przekonał do niej. On tak śmiesznie je, po pierwszej łyżeczce patrzy się na mnie takim zachwyconym wzrokiem i otwiera buzię po kolejną 😁
Iryska, Ewa88 , Ania81 lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Zulu, ja nie rozumiem czemu natura nie mogła tego tak wymyślić, że kobieta jest w ciąży i rodzi (żaden facet by tego nie przeżył), ale skoro facet ma dwa sutków, to karmienie mogłoby być co najmniej pół na pół 🤣
Hahaha też ostatnio sobie myślałam o tym że mogliby faceci też mleka w cyckach dostawać, żeby chociaż można było karmić na zmiany 😆dmg111, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Kiniusia, Staś jaki cudowny:) Ale czy Ty potrzebujesz ćwiczyć? Uważam,że spacery z dzieckiem dla młodej mamy, która czuję się ze swoim ciałem ok,to naprawdę wystarczający sport. Chcesz zrzucić jakieś kg?42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar wrote:Kiniusia, Staś jaki cudowny:) Ale czy Ty potrzebujesz ćwiczyć? Uważam,że spacery z dzieckiem dla młodej mamy, która czuję się ze swoim ciałem ok,to naprawdę wystarczający sport. Chcesz zrzucić jakieś kg?
Dziękuje ❤️
Po ciąży wazę 6kg mniej czyli 60kg a wymarzona to 58 😅 Moim małym kompleksem od zawsze jest brzuch a konkretnie fałda o imieniu Grażyna.
Zacznę od szczotkowania na sucho i powinnam ograniczyć słodycze bo jak to kawa bez ciastka 🙈🙈Ania81, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
U nas też dziś słabsza nocka. Coś się młody średnio dawał odkładać po karmieniu, trzeba było robić po 3 podejścia żeby jakoś usnął w łóżeczku. A o 4 przy karmieniu zamiast jedzenia to hajla Bajla śmiechy chichy, gadanie do sufitu i światełka i macanie mojej twarzy. Spałam może z 4,5h 😶
-
Ladyo wrote:Hej Maminki! Współczuje wszystkim ciężkich nocek! My wczoraj oglądaliśmy bezpiecznego malucha, mamooo jakie to mądre! Nawet mój mąż stwierdził ze kazdy rodzic powinien to zobaczyć! Rano dramat, obudziłam się z pierwszym w życiu hemoroidem.... wiem ze tez miałyście takie problemu, co z tym się robi???? Jak żyć??? Myślałam ze mnie to ominie! Zulu współczuje okresu!!!! I wcale Ci się nie dziwie, ze nie masz głowy do robienia siostrzyczki dla Tomcia 😂 Lalia hahaha jakby tak tatusiowie mogli karmić to byłoby super
Mart, Angie jak sytuacja?
Ja hemo smarowała prosto hemolanem.Ladyo lubi tę wiadomość
-
Suszarka, ibuprofen 3 razy dziennie 400mg, żeby nie zrobiło się zapalenie. Lecytyna na początek 4x1200 mg, okłady z rozbitych mrożonych lisci kapusty, przystawiaj tak, żeby brodka była w kierunku tego miejsca. Zimne okłady. Można rozgrzewać przed karmieniem ciepłym okładem, ale ostrożnie.
Suszarka lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
kiniusia270 wrote:Dziękuje ❤️
Po ciąży wazę 6kg mniej czyli 60kg a wymarzona to 58 😅 Moim małym kompleksem od zawsze jest brzuch a konkretnie fałda o imieniu Grażyna.
Zacznę od szczotkowania na sucho i powinnam ograniczyć słodycze bo jak to kawa bez ciastka 🙈🙈
No właśnie... To w ogóle istnieje coś takiego jak kawa bez ciastka ? 😅kiniusia270, KarolinaMaria, Iryska, Ania81, dmg111, Nowastaraczka, Ewa88 , kic83 lubią tę wiadomość