Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
doomi03 wrote:To mój chrześniak to już duży chłopak, 11 lat mu pyklo w tym roku
Ja też mam dużą chrześnicę, będzie miała 12 w tym roku 🤯 mężowi się za to trafiło z mojej strony od brata córeczka ktora teraz bedzie miała 2latka
Ja swoją potraktowalam jak swoją córkę a że jej dzieciństwo(takie bobasowe) to były moje czasy licealno studenckie to mimo że mieszka za granica duzo sie nia opiekowalam i mamy super relację, miło mi jak ona zawsze jest taka dumna że to ja jestem jej chrzestną bo poświęcalam jej czas, zabawy wygłupy. Teraz ciężej bo to już czasy nastolatkowe no i ja też już jestem mamuśka a nie zabawowa ciocia ale dalej się staram 😁doomi03 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2021, 15:09
Suszarka, Lalia, Annia, Anet.kaa, SzalonaOna, Ladyo, dmg111, kic83, Nikaa92, KarolinaMaria, kar_oliv, Inaa89, Nowastaraczka, Ounai, Ania81, Ewa88 , doomi03 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Dzień dobry. Moglibyśmy iść do domu ale Jasio mi zżółkł i nie wiem czy do jutra nas nie przetrzymają
SzalonaOna lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
To ja chyba siedziałam najdłużej w szpitalu po CC 😳 Urodziłam w sobotę 17.10 o 3:55 a wyszłam w środę o 21.10 o 12 🤨 Następnym razem to chyba wyjdę na żądanie 😅
Dziwne rzeczy się dzieją z niedzieli na poniedziałek Staszek przespał cała noc od 20 do 7... wczoraj zasnął o 20:30, o 6 dostał mleko i nadal śpi 🙈 spanie na brzuchu ewidentnie mu służy 😅
Jednorozcu z żółtaczka lepiej sprawdzić i przemęczyć się jeszcze jedna noc niż wracać później do szpitala 😘 Trzymam kciuki żebyście z Jasiem szybko w zdrowiu wracali do domku 😘Zulugula, Suszarka, Nowastaraczka, Ania81, Lalia, Ewa88 lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Suszarka wrote:Angie, kciukiiiii! Może dadzą oksy żeby trochę wspomóc tą porodową machinę 😍
Tajka, rozpoznasz na pewno, chociaż miałam identyczne obawy jak Ty. Intensywność będzie coraz większa a przerwy między skurczami będą się skracać.
Annia, a Mikołaj by Ci zasnął w mokrym ubranku? Jak u nas się wyciek zdarzy to nie ma szans, rozbudza się od razu 🥴Zulugula, dmg111, Suszarka, kar_oliv, Nowastaraczka, Ania81, Lalia, Ewa88 , doomi03 lubią tę wiadomość
-
Jednorożec89 wrote:Dzień dobry. Moglibyśmy iść do domu ale Jasio mi zżółkł i nie wiem czy do jutra nas nie przetrzymają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykiniusia270 wrote:To ja chyba siedziałam najdłużej w szpitalu po CC 😳 Urodziłam w sobotę 17.10 o 3:55 a wyszłam w środę o 21.10 o 12 🤨 Następnym razem to chyba wyjdę na żądanie 😅
Dziwne rzeczy się dzieją z niedzieli na poniedziałek Staszek przespał cała noc od 20 do 7... wczoraj zasnął o 20:30, o 6 dostał mleko i nadal śpi 🙈 spanie na brzuchu ewidentnie mu służy 😅
Jednorozcu z żółtaczka lepiej sprawdzić i przemęczyć się jeszcze jedna noc niż wracać później do szpitala 😘 Trzymam kciuki żebyście z Jasiem szybko w zdrowiu wracali do domku 😘
31. 10-20.11
NIGDY WIĘCEJkiniusia270 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Annia wrote:Suszarko on spał jak mops w tym mokrym. Nie obudzil się też jak go odłożyłam, żeby polecieć po drugi śpiwór itp. Ale przy ściąganiu body przez głowę już się obudził. 😒
Siku bym zostawiła skoro nie przeszkodzilo 🤭💙 11.2020
💗 11.2023 -
Annia wrote:6.00 rano, dziecko ładnie zasnęło przy karmieniu, więc myślę, super, do 8 jeszcze pośpimy zaraz go odłożę.... nagle zalało mnie mokre ciepełko. Pampers po nocy przeciekł. I afera bo dziecko śpi, a matka go rozbudza i przebiera. 🙄 Teraz się zastanawiam czy nie trzeba go było w tym mokrym zostawić jak spal.
Annia
Trzebabyło
Ja zostawiam 😂Annia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Zulugula wrote:Tomus kończy dzis 5 miesięcy 🙉
Najlepszego dla Tomcia! 🎆
Pokażesz go? 😘Zulugula lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC