Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:Kiedy masz wizytę? Ewidentnie jakaś infekcja
Na szczęście wizyta w piątek. Ale ja w ogóle nic nie odczuwam! Ani pieczenia, ani bólu, nie sikam co 5 min 🤷♀️ -
Ania, nie podmylam się, ale mocz ze środkowego strumienia ☹️ kurka, najwyżej powtórzę w następnym tygodniu.
Mam w domu urosept to może zapytam lekarza w piątek i będę sobie brała.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lalia wrote:Ania, nie podmylam się, ale mocz ze środkowego strumienia ☹️ kurka, najwyżej powtórzę w następnym tygodniu.
Mam w domu urosept to może zapytam lekarza w piątek i będę sobie brała..Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnySzalonaOna wrote:Casteam - kciuki za jutro! Czekamy na wizytę i płeć 😍😍😍
Nie dziękuję 🙈
Obsrana jestem już od 2 dni 😂
Liczę na to, że zobaczę tam psitkęLalia, SzalonaOna, Edyciak, Zulugula, Stokrotka027, Wik89, Koteczka82, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Lalia ja bym zrobiła posiew dla świętego spokoju żeby już mieć wynik dla lekarza 😉 może to kwestia tego pobrania ale jeśli o mocz chodzi to w ciąży trzeba chuchać na zimne 😉
Casteam kciuki za jutro!😊
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julcia cc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym 1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
Kurcze, dziewczyny..
Nie mam pojemnika w domu.. Posiew robią u mnie w diagnostyce tylko od pon-czw...
Mogłabym zrobić zwykle badanie moczu w piątek to do 17 miałabym na wizytę akurat wyniki... -
nick nieaktualnyLalia wrote:Kurcze, dziewczyny..
Nie mam pojemnika w domu.. Posiew robią u mnie w diagnostyce tylko od pon-czw...
Mogłabym zrobić zwykle badanie moczu w piątek to do 17 miałabym na wizytę akurat wyniki...Lalia, Annia lubią tę wiadomość
-
O wlasnie! Zobaczcie moje:
Mi wyszlo w moczu wszystko ok tylko
leukocyty 3-5wpw,
erytrocyty pojedyncze,
a bakterie nieliczne.
Mnie sporadycznie piecze cewka.
Nie podmywalam się ale strumien środkowy.
Ostatnio chyba mialam podobnie tylko brak bakterii i wiecej erytrocytow
Tsh wzroslo z 1,04 do 1,47, ft4 ok
Lalia lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Iryska wrote:Może spróbuj więcej pić, żeby tych erytrocytów nie było? Ja tak mialam, jeszcze jakieś wyługowane erytrocyty, ale znikły jak zaczełam pić ogromne ilości wody:D
No właśnie ja piję malo, chociaż staram się więcej. W pracy bylo mi latwo wypić duzo wody a w domu to bardzo mało piję . Muszę się przypilnowac, wtedy tez te nieliczne bakterie moze wyplukam💙 11.2020
💗 11.2023 -
Lalia - ja bym powtórzyła przynajmniej badanie ogólne moczu, jeśli nie zdążysz posiew. Wtedy będziesz wiedzieć czy infekcja czy jakieś zanieczyszczenie się dostało. Tak jak pisała Motylek.
Lalia lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulugula wrote:Myslalam o niej dzis
I ja o niej dziś myślałam, że długo jej nie ma tutaj już i że cisza ..
Teraz weszłam na forum i widzę, że nie tylko ja pomyślałam o niej.
Lalia ja pisałam ,że mdłości nasilają mi się od południa, niestety męczą mnie od 4 tyg już i teraz to już wogole istna masakra . W nocy się budzę, bo jest mi nie dobrze..
Tak jak Motylek wspomniał nie będąc jeszcze mama można trochę odpocząć, a ja w dzień umieram i cały dzień latam za łobuzem,który nie pozwoli mi usiąść na chwilę, bo tak lubi broic ...🤫😇 Ale chociaż jak ma drzemkę to śpię z nią 🤭SzalonaOna lubi tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Lalia wrote:Ale się teraz zestresowalam... Masakra...
Lalia lubi tę wiadomość