Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy dziś od 15 na dworze buszowaliśmy. Byliśmy w Parku, było fajnie w słoneczku gorąco. Grałam w piłkę z małym, puszczaliśmy banki. A później na podwórku z chrześniakiem biegali, i o 19 weszliśmy do domu. Dobrze, może padną tacy wymęczeni

Malutka już usypia z mlekiem bo w dzień nie miała drzemki, także jest szansa, że będzie spokojny wieczór z książką 😂
Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Dla mnie szuflada była zbędna, bo za duża luka u góry była i pełno kurzu tam siadało. Ale ważne jest, żeby łóżeczko miało 3 poziomy i w sumie tyle.Zulugula wrote:dziewczyny, o wózkach tu się przewijało ładnych kilka stron, a czy macie jakieś rady przy wyborze łóżeczka?
niby parę patyczków i jest łóżeczko ale może są też jakieś super ważne aspekty
czy np takie z szufladą na dole jest faktycznie przydatne czy to zbędne?
Lalia lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie lewego jajowodu -
Natisz chyba nie pisała jak wizyta? Czy przegapiłam?
Ale mi dzisiaj zleciał ten dzień! Pospacerowałam troszkę po lesie, a poza tym słodkie lenistwo 😊
My mamy drewniane, białe łóżeczko po pierwszym Synku - i jest to łóżeczko z szuflada, która bardzo nam się przydawała w pierwszym/drugim roku - trzymaliśmy tam głównie pieluchy. Z czasem zrobiła się graciarnia rzeczy niepotrzebnych.
Lalia lubi tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Bardzo dobre podejście. Najważniejsze, żeby dać sobie czas na dojście do siebie i przede wszystkim pozwolić sobie na to.Justa91 wrote:Kochana jesli mam potrzebe sie wyplakac to po prostu placze nie da sie od tak zapomniec. Zawsze bedzie Aniolek w moim sercu i bedzie wazny. Ryczalam caly tydzien jak sie dowiedzialam o tym ze serduszko nie bije. Ciezko bylo mi co kolwiek przelknac. Ja powiedzialam mezowi ze jak bd mieli badania wszystkie i moja psychika bedzie juz gotowa na to bedziemy po prostu sie kochac jak zawsze bez zadnej spiny zadnych testow miezenia temperatury tak po prostu.
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Ja w ogóle dzisiaj miałam dzień migrenowy. Mama mi wyprasowała wszystkie ciuchy a było tego naprawdę bardzo dużo, a ja sobie spałam. Pokazałam jej też ubrania dla małej. Wyskoczyliśmy na chwilę do Dealz. Nakupilam jakiś pierdół do domu, chciałam kupić coś małej w TK max ale moja mama namarudzila mi że wszystko drogie i w ogóle nie takie i źle i niedobrze i mi przeszła ochota. Młodemu też nakupilismy flamastrów, bloków, będzie mógł szaleć

A teraz mąż robi kolację a ja odpoczywam
Lalia lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Szykujesz jakaś imprezkę?
Looo tyle na. Rowerze to podziwiam 💪
Tak, imprezka w trójkę + synek w brzuchu = będzie kameralnie. My się jednak boimy jeszcze kontaktów z innymi.
Będzie tort, lody, prezenty, pójdziemy na spacer/rower.
Mąż wziął wolne, bo Córka bardzo za nim tęskni całymi dniami, co prawda pracuje teraz na home office, ale zaczyna pracę o 9 a wychodzi z "biura" o 18.
W weekend jedziemy na nową działkę co kupiliśmy.
Co ciekawe ja jestem brunetką, ciemna karnacja (po tacie), brązowe oczy, w lato jak mulatka wyglądam, a Córa mimo że już 5 lat jutro to jest blondyną o jasnej karnacji
SzalonaOna, Lalia, Wik89, dmg111, Koteczka82, Ounai lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]

Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, któraś pisała, że rano jest w miarę, a wieczorem mdłości się nasilają, kurde u mnie się tak poprzestawiało 😑😑😑 już tak tęsknię za przytulankami z mężem a ciągle mi niedobrze 😓
Kic, ale Was czeka jutro wspaniały dzień 😍😍😍
Zazdroszczę Wam tego roweru, wychodzenia na zewnątrz, bo ja się tak do kitu czuję, że nawet przed blok się boję wyjść 🤢
W niedzielę moim dziadkowie mają 60 rocznicę ślubu, mamy w restauracji obiad w gronie najbliższej rodziny, a ja się już stresuje ze będę się tak fatalnie czułam że nie dam rady pojechać ☹️
kic83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZnam ten ból. Nie wymiotowałam ale mdłości miałam level hard.Lalia wrote:Dziewczyny, któraś pisała, że rano jest w miarę, a wieczorem mdłości się nasilają, kurde u mnie się tak poprzestawiało 😑😑😑 już tak tęsknię za przytulankami z mężem a ciągle mi niedobrze 😓
Kic, ale Was czeka jutro wspaniały dzień 😍😍😍
Zazdroszczę Wam tego roweru, wychodzenia na zewnątrz, bo ja się tak do kitu czuję, że nawet przed blok się boję wyjść 🤢
W niedzielę moim dziadkowie mają 60 rocznicę ślubu, mamy w restauracji obiad w gronie najbliższej rodziny, a ja się już stresuje ze będę się tak fatalnie czułam że nie dam rady pojechać ☹️
Od 4 do 8,5, tyg. Na zmianę spałam i piłam wodę żeby było lepiej. Teraz od tygodnia jest lepiej (odpukać). Ale wiem jak to potrafi wymęczyć. Pociesze Cię - nie masz w domu jeszcze dzieci, którymi musisz się opiekować. Zawsze to plus! Możesz leżeć i nic nie robić
Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, przeglądam właśnie swoje wyniki badań i nie wiem, czy ja miałam jakieś zaćmienie mózgu czy co, ale moje wyniki moczu chyba nie są dobre 😮😮😮
Badanie ogolne:
Leukocyty: 25leu/ul (norma <10)
Osad moczu:
Bakterie: dość liczne
Leukocyty: 5-10 w p. w.
Erytrocyty świeże: 1-3 w p.w.
Pasma śluzu: bardzo liczne
Co myślicie??
-
Kiedy masz wizytę? Ewidentnie jakaś infekcjaLalia wrote:Dziewczyny, przeglądam właśnie swoje wyniki badań i nie wiem, czy ja miałam jakieś zaćmienie mózgu czy co, ale moje wyniki moczu chyba nie są dobre 😮😮😮
Badanie ogolne:
Leukocyty: 25leu/ul (norma <10)
Osad moczu:
Bakterie: dość liczne
Leukocyty: 5-10 w p. w.
Erytrocyty świeże: 1-3 w p.w.
Pasma śluzu: bardzo liczne
Co myślicie??SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie lewego jajowodu