Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja buzia jest cała jakby w kaszce peelingi nic nie pomagają. Do tego dekolt i ramiona ale przeżyje. Miałam tak z synem w ciąży, przejdzie za jakiś czas na pewno.
Odliczam dni do wizyty. Chcę już ten prezencik na dzień Mamy - USG ❤️
Pozq tym dziś siadam i rozpisuje zakupy dla dzidzi na każdy miesiąc. Zacznę jakoś od 16 tyg kompletowanie. Ale chcę mieć taką listę co kiedy i gdzie. Będzie mi łatwiej to ogarnąćLalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Maggi110818 wrote:Ja mam taki swój, zmodyfikowany z dwóch innych.
1cebula, 1-2 ząbki czosnku, 1 papryka, Passata pomidorowa (zależy od porcji, czasami i cała daje), 1 puszka czerwonej fasoli, soczewica tak na oko w zależności od ilości Zupy, wywar warzywny, ewentualnie woda, pietruszka, kurkuma, papryka wędzona, trochę słodkiej i ostrej też daje.
Cebulę, czosnek, paprykę pokroić w kostkę. Skladniki poddusić, dodać soczewice i wywar. Jak będzie miękka soczewica to dodać passaty i fasoli. Gotować jeszcze z 15 minut. Doprawić przyprawami, papryka (wędzona daje super smak), kurkuma (wszędzie ja wciskałam), podawać z natka pietruszki. Przepis można dowolnie modyfikować, podstawa to wywawr, Passata i soczewica
Dziekuje napewno zrobie bo kocham takie zupki 😍😍Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
nick nieaktualnySzalonaOna wrote:Moja buzia jest cała jakby w kaszce peelingi nic nie pomagają. Do tego dekolt i ramiona ale przeżyje. Miałam tak z synem w ciąży, przejdzie za jakiś czas na pewno.
Odliczam dni do wizyty. Chcę już ten prezencik na dzień Mamy - USG ❤️
Pozq tym dziś siadam i rozpisuje zakupy dla dzidzi na każdy miesiąc. Zacznę jakoś od 16 tyg kompletowanie. Ale chcę mieć taką listę co kiedy i gdzie. Będzie mi łatwiej to ogarnąć
Pochwal się listą, ja zielona jestem co kiedy trzeba😬SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam całą brodę wysypaną a chłodzenie 7 h w maseczce nie pomaga. I zaczęło się myślałam że jak do tej pory nie miałam mdłości to może mnie ominie. A teraz zygam w pracy. Jupi 🙄🤮7.05.2020 ⏸
8.05 12 dpo beta 105
11.05 15 dpo beta 410
Progesteron 27.6
14.05 beta 1694
Progesteron 21
22.05 USG pęcherzyk ciążowy 10 mm z widocznym pęcherzykiem żółtkowym
26.05 USG z widocznym serduszkiem
Starania o 2 dziecko od styczeń 2024.
24.11.2024 ⏸️ cień na teście 10dpo
25.11. 2024 ⏸️ 11 dpo
27.11.2024 13 dpo beta 84.68
Próg 12.66
29.11.2024 15 dpo
Beta 191.7
Próg 17.8
-
Dziewczynki moje wiem ze nie dolacze do was jeszcze przed waszym rozwiazaniem, ale mam nadzieje ze po rozwiazaniu bedziecie tu zagladac
Ounai lubi tę wiadomość
Zawsze w naszym sercu
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
nick nieaktualnyJestem już po wizycie.
A więc był zarodek z bijącym serduszkiem, ciut za duży pęcherzyk żółtkowy, ale na ten moment nie wygląda to najgorzej.
Te moje brązowe upławy to są plamienia, ale są bardzo niewielkie i mam odstawić Acard, bo to najprawdopodobniej od tego.
Współżyć możemy, byleby nie powodowało to krwawienia i pozycje wskazane raczej z niezbyt głęboką penetracją.
Dostałam skierowanie na USG genetyczne do Warszawy. Ma być za darmo.
Co do wyników badań wszystko jest prawidłowo, poza dodatnim hcv. Najgorsze gówno jakie mogło wyjść, to niestety wyszło. Przy mnie doktor dzwonił do położnej z KOC, żeby przygotowała skierowanie na już na badanie potwierdzające. Od razu oddałam krew do badania. Wyniki będą za dwa tygodnie u lekarza.
Co do braku przeciwciał na hbs, to trochę słabo. Pytałam, czy mam się doszczepic, czy w ogóle w ciąży można się szczepić, to tylko rozłożył ręce...
No i to by było na tyle. 😉
Na razie jestem dobrej myśli, bo przynajmniej zarodek żyje.Iryska, SzalonaOna, Sarita35, Zulugula, Maggi110818, Ounai, Fragaria, dmg111, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdyciak wrote:Jestem już po wizycie.
A więc był zarodek z bijącym serduszkiem, ciut za duży pęcherzyk żółtkowy, ale na ten moment nie wygląda to najgorzej.
Te moje brązowe upławy to są plamienia, ale są bardzo niewielkie i mam odstawić Acard, bo to najprawdopodobniej od tego.
Współżyć możemy, byleby nie powodowało to krwawienia i pozycje wskazane raczej z niezbyt głęboką penetracją.
Dostałam skierowanie na USG genetyczne do Warszawy. Ma być za darmo.
Co do wyników badań wszystko jest prawidłowo, poza dodatnim hcv. Najgorsze gówno jakie mogło wyjść, to niestety wyszło. Przy mnie doktor dzwonił do położnej z KOC, żeby przygotowała skierowanie na już na badanie potwierdzające. Od razu oddałam krew do badania. Wyniki będą za dwa tygodnie u lekarza.
Co do braku przeciwciał na hbs, to trochę słabo. Pytałam, czy mam się doszczepic, czy w ogóle w ciąży można się szczepić, to tylko rozłożył ręce...
No i to by było na tyle. 😉
Na razie jestem dobrej myśli, bo przynajmniej zarodek żyje.Edyciak lubi tę wiadomość
-
Iryska wrote:A już możecie się starać od razu w tym cyklu?🙂
Tak dostalam zielone swiatlo ale badania chce najpierw porobicZawsze w naszym sercu
Śpij Kochanie moje małe,
nick nieaktualnySolAngelica wrote:Ja mam całą brodę wysypaną a chłodzenie 7 h w maseczce nie pomaga. I zaczęło się myślałam że jak do tej pory nie miałam mdłości to może mnie ominie. A teraz zygam w pracy. Jupi 🙄🤮
-
Justa, tak mnie poruszyłaś, że nie mogłam opanować łez :* kochana, tak o Tobie ciepło myślę i mocno trzymam kciuki, że wierzę, że wszystko się ułoży :*
Edyciak, cieszę się że dzidziuś zdrowy :*
Ula, odnośnie snów, mi się dzisiaj śniło, że mąż tak skończył, że mi nosem wyszło hahahaUlaa, doomi03, Stokrotka027, Wik89, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o0lola0o wrote:My nad morze za tydzien 🥰🥰
Dzięki za polecenie, właśnie zamówiliśmy obiadek w tej włoskiej knajpce! 😍
A jak nad morzem to mogę polecić z czystym sumieniem w Sopocie Bar Przystań ❤️
Jest to knajpa mojego D więc gwarantuję, że będzie świeżo i smacznie ☺️ -
Anet.kaa wrote:Ula! Ale macie widoki! Przepięknie !
Właśnie Ula wspominasz o tym, że nie jesteś zwolennikiem podglądania dzidzi, że względu na promieniowanie czy na co? Myślicie, że te nowoczesne USG są równie szkodliwe jak te z kiedyś?
Ja zawsze miałam jakieś tam włoski na brzuchu które wyrywałam ale teraz jest ich więcej i rosną jak na drożdżach.
WiK moja znajoma miała włosy na brzuchu A urodziła dziewczynkę moja przyjaciółka całe plecy wypryszczone i też dziewczyna się urodziła:D także chyba nie ma reguły.