Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wik89 wrote:Lalia, gratuluje Olkowi ząbka
Ja juz czuje pod palcami na dziaslach obie jedynki, ale jeszcze nie wyszly 😀
Niezle ksiazkowe lupy!
Kiniusia, ale Staś pieknie siedzi, wow!
Aleks, witaj!
Ktos pytal ostatnio kiedy sie skonczy jeczenie. Wczoraj mialam odpisac, ze sie u nas skonczylo, ale dzis to juz nieaktualne 😅 padam dzis na twarz
Slyszalam na fizjoterapii, jak mama polrocznej dziewczynki opowiadala, ze zostawila ja w jakiejs pozycji, wyszla sie kapac i jak wrocila po 20 minutach to coreczka byla troszke dalej na macie, wiec chyba zaczyna sie poruszac. I zastanawiam sie, co jest ze mna nie tak, ze nawet na 5 minut nie moge wyjsc do lazienki, a czasem nawet ciezko mi zrobic sobie kanapke, bo ciagle musze zabawiac, zagadywac, byc obok...
Wik, ja nawet na siku lece na speedzie :* Leos jest tez bardzo wymagajacy, nawet noszony jojczy, on chce ciaglej rozrywki😂 na lozku w 3 sekundy z jednego konca lozka jest w dostawce, nawet sie nie zatrzymuje tylko turla🤯 i zawsze chce sie krecic gdzies gdzie sie nie da, do sciany, do stołu etc i wielka afera ze sie nie udaje 🤪 jeszcze ma bunt na wozek wiec w dzien ratuje sie tylko dlugimi drzemkami 😄Wik89 lubi tę wiadomość
-
Lalia gratulacje ząbka!! Ja się cały czas boję jak to przy karmieniu wygląda z takim zestawem 😬 🤣🤣🤣 i dzięki za foto książek, akurat te o puciu mam i też mi się podobają ale powiększę kolekcje o te co pokazałaś bo teraz mam szał na książeczki 😍
Dziękujemy ciocie za miłe słowa 🥰Lalia, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Lalia, właśnie pierwszego Pucia mamy, te zabawy gestem i dźwiękiem. Na pewno kupię więcej
z tej serii którą polecasz też chętnie zamówię, dzięki za polecajkę 👍 i gratulacje dla Olka z okazji ząbka!
Ania81, Twój Synek ma ponad 3 miesiące a mnie się wydaje jakby Twój poród byl wczoraj 🙈 serio!
My po fizjo, delikatna asymetria nadal widoczna i wzmożone napięcie. Fizjo powiedziała że Iga rośnie za szybko i jej ciało nie ogarnia. Mamy nowe ćwiczenia i kontrolę za dwa tygodnie. Biedna Iga płakała całe 45min w niebogłosy, bo była zmęczona i rozdrażniona od zębów a jeszcze jej ćwiczyć kazywali... 🙈 W domu się uspokoiła dopiero po nurofenie. Jeszcze na tym stole u fizjo próbowała pełzać do tyłu, fizjo w szoku, ja w szoku. Powiedziała że może bardzo szybko zacząć chodzić. Tak mi dzisiaj było szkoda Igi, że sama sobie popłakałam jak poszła spać. Jutro jeszcze szczepienie, mam nadzieję że pediatra się do niczego nowego nie przyczepi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2021, 20:59
Lalia, Ania81 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Laila te książeczki super ,uwielbiam takie❤️ ,a kombinowałam co kupić fajnego córce .
Lalia lubi tę wiadomość
Starania od 2018
14-15 tydz💔,8tydz💔,5 ciąż biochemicznych
Hashimoto,nk 22,kir aa
👨🦱Polimorfizm apal genu igf 2 w obu allelach
Leki luteina,duphaston,encorton,accofil,heparyna,acard -
Ja kupiłam te książeczki z polecajki Wik "mops Henio, chomik Zenek itd i tez polecam, bo Młody się telepie jak czytam i patrzy na strony i maca a to najlepsza polecajka 😄 natomiast tez zakupie te co Lalia polecasz, tez o nich nie slyszalam.
Widzę że wszystkie Staśki to fajne chłopaki 😄
Kar widzialam tez córeczkę, ale bym przytulała😘
Co do zachowania dzieci.
Jeśli półroczne dziecko w ciągu 20 min nie zmieni pozycji na macie to sorry ale nie chciałabym mieć takiego dziecka mimozy 😅 ja w swoim synku uwielbiam to, że jest takim ciekawskim i ruchliwym dzieckiem, nie mylić z niegrzecznym. Bo jeśli dziecko bardzo marudzi to wiadomo, fajne to nie jest. A takto leży takie dziecko , a jak nie leży to śpi, nuda🤣Wik89, Lalia, Ale_ks, Ania81, KarolinaMaria, Suszarka, Nowastaraczka, kar_oliv, Ewa88 , Clover lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualnyDziękujemy za komplementy dla Stasia 🙈
Clover to jedziemy na tym samym wózku, ale damy rade 💪🏼
Co do książeczek to kupiliśmy ostatnio na próbę opowiadania, zaczęliśmy czytać przed spaniem i wsłuchuję jak zaczarowany, a co fajne to przy tym się uspokaja, zmiany głosu go bardzo ciekawią.
Chociaż i tak najbardziej lubi jak udajemy glosy zwierzątek, wtedy się bardzo śmieje 😅Ania81, Lalia, Clover lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kiniusia270 wrote:KarolinaMaria, Suszarka teraz tylko czekać aż wstanie to będzie trzeba jakieś zmówiny zorganizować i będzie nosić na rękach 😂
Ale-ks Twój Staszko to cukiereczek 🙈😍
Wik łącze się w bólu...jojczenie nawet w nocy przez sen się zdarza 🤦♀️
Mam wrażenie, ze od kilku dni gonię za Stasiem i tylko Ojj nie wolno, zostaw, nie dotykaj a jak go zostawię na moment to nasłuchuje czy już doszedł do ILife’a i próbuje włączyć bądź co gorsza czy wyrywa liście ze skrzydlokwiata 🤯
Dzisiaj wyciągał lampki halogenowe na korytarzu, które są przy podłodze 🙄
Lalia piękna kolekcja 😍 U Nas nadal rządzi Pucio ale o tym „Kocham Cię Maluszku” nie słyszałam 😊 muszę koniecznie kupić.Zulugula, kiniusia270 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
nick nieaktualnySuszarko mi tez sie wydaje, ze ledwo sie urodzil a to juz ponad 3 miesiace. Niech czas sie za trzyma, bo ja chce jak najdluzej cieszyc sie moim dzidziusiem.
Suszarko przesylamy z Harisem dla Igi wirtualnie przytulaski. Duzo zdrowka, i Niech zabki nie mecza dlugo.
Kar oliv u mine zestw kp i zabki niestety byl bardzo bolesny. Synek lubi ugrysc🤦♀️🤦♀️. Teraz az sie boje co to bedzie, ale licze po cichu ze nie ugryzie.Suszarka lubi tę wiadomość
-
Jutro Wam mogę dodać zdjęcia jak w środku wyglądają te książeczki 👍
Zulugula, Suszarka, Riki, Ania81, Wik89, kar_oliv, Ounai, Inaa89, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Wik89 wrote:To znaczy, Zulu, ja bym chciała żeby mój synek był ruchliwy, tylko żeby tak nie jęczał gdy tylko odejdę od niego na dłużej niż 30 sekund. Dziś serio mi dał popalić 😅
Hehe no to tak, wiadomo, G po prostu lubi towarzystwo 😁 u nas załadowal się lęk separacyjny także czasami tez mocniej to wejdzie 🙈Wik89 lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Wczoraj chyba sie przeforsowalam po roku „nicnierobienia” na l4. Z tesciem zagrabilismy prawie cala dzialke z kamieni 12arow... w miedzy czasie ogarnialam Malwi. Ale dobrze mi to zrobilo bo musialam z siebie wyrzucic troche emocji, moja babcia dostala zawalu. To juz jej 4. Nie wiedzielismy co bedzie, na razie jej stan jest stabilny na tyle na ile po tylu zawalach moze byc. Lekarze sa dobrej mysli bo dobrze dochodzi do siebie. Jutro bede do niej dzwonic, dzis jeszcze nie chcialam bo jest slaba i ciezko jej mowic.
Za to dzis paskudna pogoda, ciagle padalo,pochmurno i jakis depresyjny dzien. Nic nie zrobilam, polowe przelezalysmy z Malwi w lozku a druga polowe na macie🔸28 lat
Kar, jak na razie ciężko mi powiedzieć jak KP bo Olkowi wystaje taka igiełka, ząb się przebił, czuć pod palcem ostre i może mega delikatnie widać. Podejrzewam że najgorzej będzie jak będą wychodzić kolejne, bo wtedy będzie dalej próbował sobie ulżyć gryząc wszystko (w tym cyca) ale już będzie miał zęba 😵
Enigva, dużo zdrówka dla babci ✊kar_oliv lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEnigvaa wrote:Wczoraj chyba sie przeforsowalam po roku „nicnierobienia” na l4. Z tesciem zagrabilismy prawie cala dzialke z kamieni 12arow... w miedzy czasie ogarnialam Malwi. Ale dobrze mi to zrobilo bo musialam z siebie wyrzucic troche emocji, moja babcia dostala zawalu. To juz jej 4. Nie wiedzielismy co bedzie, na razie jej stan jest stabilny na tyle na ile po tylu zawalach moze byc. Lekarze sa dobrej mysli bo dobrze dochodzi do siebie. Jutro bede do niej dzwonic, dzis jeszcze nie chcialam bo jest slaba i ciezko jej mowic.
Za to dzis paskudna pogoda, ciagle padalo,pochmurno i jakis depresyjny dzien. Nic nie zrobilam, polowe przelezalysmy z Malwi w lozku a druga polowe na macie
A Ty dzielna mamuśka do roboty się zagonilas! No nieźle!!! Uważaj na siebie -
nick nieaktualnySzalonaOna wrote:Ale_ks spójrz na 1 stronę i podaj mi dane jeśli chcesz, to dodam Cię do naszej tabeli ❤️💙
Pewnie
synek Staś, ur. 18.01.2021 g. 10:32 , 2940g , 49 cm CC (planowe)
Termin miałam na 30.01.2021
Lalia ja bardzo chętnie zobaczę jak te zabawy z dźwiękiem wyglądają 😊
Enigvaa trzymam kciuki za zdrowie Twojej babci!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2021, 21:56
Lalia, SzalonaOna, Suszarka lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Przykro mi z powodu babci, ale mam nadzieję, że sobie poradzi!
A Ty dzielna mamuśka do roboty się zagonilas! No nieźle!!! Uważaj na siebie
Ktos musi to zrobic. Maz dziala w srodku wiec ja na zewnatrz. Grunt ze kamienie wyzbieranie, a sporo ich bylo niestety. Teraz pod koniec lata chcemy polozyc polbruki i wyrownac czarna ziemia bo sam piach i mozna sadzic trawke na przyszly rokLalia, Suszarka lubią tę wiadomość
🔸28 lat