Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamuśki, pisałam o 6:50 że Olek robi już pierwszą drzemkę.. jako że o 6 już się ogarnęłam i zjadłam śniadanie, to położyłam się razem z nim i nie wierzę, bo... dopiero wstajemy! 😳 Olcio jeszcze drzemie a ja leżę obok 💙 chyba odsypiamy tę wczorajszą imprezę 😅
Clover, SzalonaOna, Ladyo, kar_oliv, Ania81, Zulugula, Nowastaraczka, Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ladyo wrote:Cześć dziewczynki 😍 moje dziecko jest idealne! Zasnęła o 20, obudziła się na cyca o 3, 10 min pociumkala i spała do 8 rano! Jedna pobudka! Teraz znowu doi cyca i odpływa. Wczoraj byliśmy z nią w ogródku w restauracji ze znajomymi to znajomi po jakimś czasie się aż pytali czy my dziecko zabraliśmy czy tylko pusty wozek bo cały czas spała
Ounai piękne masz te włosy i jakie zdrowe! Jak o nie dbasz? Mart mam nadzieje ze to nic poważnego ale uważaj na siebie ❤️
Clover, Ladyo, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Ja już po usg. Cycki zdrowe, powiększone węzły chłonne po szczepieniu, kontrola za pół roku. Prawa pierś ma dużo mniej gruczołów i mleka, dlatego Marta jej nie lubi i mniej się najada.
Lalia, Ale_ks, Clover, SzalonaOna, Martt95, Inaa89, Suszarka, Ania81, kar_oliv, kic83, kiniusia270, Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Ounai - ale masz piękne włosy!!! ❤️ Moje są takie... Nijakie 😂 chyba muszę sobie farbę położyć na nie jakaś
Mart, zaczyna Ci się robić zastój i stan zapalny. Ibuprom 3x dziennie minimum tydzień, ściągaj jak najczęściej, przystawiaj Asię do niego jak najczęściej.
Matko, Enigva, przypomniałas mi, że my mamy dziś rocznicę! Co za żona ze mnie 😂 Ale mąż też zapomniał. Masakra hahaha. 7 lat po ślubie!Ale_ks, Martt95, Ladyo, Suszarka, Enigvaa, Ania81, Zulugula, Lalia, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOunai piękne włosy 😍
Enigva super pomysł na spędzenie rocznicy 😁
My mamy jutro rocznice ślubu, ale planów brak.
Mąż do środy na jeszcze urlop także korzystamy, pakujemy się i lecimy na termy 🤭 później mam nadzieje na chociaż chwile opalania ☀️
Pięknego dnia Wam życzę ❣️Ounai, KarolinaMaria, Ania81, Lalia, Clover lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Ej moje też takie były. Ani proste ani kręcone. W życiu bym nie powiedziała, że one tak się mogą kręcić. Musiałam je tylko przestać katować. Jak się nawilżyły to szok.
Mart, zaczyna Ci się robić zastój i stan zapalny. Ibuprom 3x dziennie minimum tydzień, ściągaj jak najczęściej, przystawiaj Asię do niego jak najczęściej.
Matko, Enigva, przypomniałas mi, że my mamy dziś rocznicę! Co za żona ze mnie 😂 Ale mąż też zapomniał. Masakra hahaha. 7 lat po ślubie!
Oooo to wszystkiego najlepszego!!! ❤️❤️❤️ -
Martt95 wrote:Ounai, dziękuję ❤
A czy po ściągnięciu robić chłodne okłady z kapusty? Jak to dawniej robili czy to raczej więcej szkody może zrobić? 🙉 bo cycek taki rozpalony jest gdzie czerwone 🤦🏽♀️Martt95 lubi tę wiadomość
-
Enigvaa, co Ty z tym intruzem. Każda z nas ma czas większej i mniejszej aktywności
Wczoraj oprócz Matyldzi była chrzczona jeszcze jedna dziewczynka z mega czuprynką. Od razu pomyślałam o Malwi 😂
Zazdro tej Ikei, ja się wybieram od dawna i jeszcze nie dotarłam. A lista zakupów rośnie.Lalia, Enigvaa, Clover lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Oki ściągałam 15 minut i mam 100ml. Twraz się zastanawiam czy to muszę wylać czy nie bo o 9:30 bralam paracetamol no i drugie pytanie czy ten ibuprom musze brać tuż przed karmieniem/odciąganiem by nie zdążył dość do mleka?
Cos mi się takiego kojarzy ze w szpitalu nam mówiły. Ze jak brać tabletki to zaraz po karmieniu abo zaraz przed bo wtedy nie ma go w pokarmie. Nie wiem aby ile w tym pokarmie się utrzymujeAlicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Iryska wrote:Ounai, wow , fajne masz włosy!
Ja tez mam takie nijakie, niby fale, niby chcą się kręcić , ale ciężko je ułożyć🙄 ja im za bardzo nic nie robię, nawet nie suszę suszarką bo wszystko je może "wzburzyć" 😁
Aaaa i przez jakiś czas robiłam tak, że po myciu zawsze je ugniatalam żeby się kręciły. Nie zawsze nakładałam żel i bawiłam się dyfuzorem, a raczej rzadko. Ale ugniatalam bo podobne włosy muszą też się nauczyć skręcać i im częściej je skręcamy tym z czasem coraz ładniejsze loki się robią. Tak, że ja uważam że jestem co najwyżej w połowę drogi. Jeszcze te moje włosy dużo potrzebują żeby naprawdę zdrowo i ładnie wyglądać, bo końcówki to siano jeszcze. Aż czuć w rękach jakie są suche. Ale nie mam przy dzieciach tyle czasu żeby się bawić w zabiegi więc powolutku sobie dochodzę do tego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2021, 11:30
-
Martt95 wrote:Oki ściągałam 15 minut i mam 100ml. Twraz się zastanawiam czy to muszę wylać czy nie bo o 9:30 bralam paracetamol no i drugie pytanie czy ten ibuprom musze brać tuż przed karmieniem/odciąganiem by nie zdążył dość do mleka?
Cos mi się takiego kojarzy ze w szpitalu nam mówiły. Ze jak brać tabletki to zaraz po karmieniu abo zaraz przed bo wtedy nie ma go w pokarmie. Nie wiem aby ile w tym pokarmie się utrzymujeMartt95 lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Ale żeby nie było było, coś tam robię żeby były pokręcone bo inaczej sianko mam. Wczoraj po rozczesaniu zrobiłam tzw miskowanie, czyli zamoczyłam w misce z wodą, delikatnie odcisnelam, nałożyłam żel ugniatając, znowu miskowanie znowu ugniatanie z żelem, znowu miskowanie i po lekkim odciśnięciu i pougniatabiu żeby zrobił się skręt suszyłam dyfuzorem w taki sposób, że brałam ręka pasma i układałam na dyfuzorze i tak sobie czekałam aż wyschną. Najlepiej by miły było zostawić żeby same wyschły ale ja mam bardzo gęste włosy i gdyby schly same to musiałabym czekać z 10h
Aaaa i przez jakiś czas robiłam tak, że po myciu zawsze je ugniatalam żeby się kręciły. Nie zawsze nakładałam żel i bawiłam się dyfuzorem, a raczej rzadko. Ale ugniatalam bo podobne włosy muszą też się nauczyć skręcać i im częściej je skręcamy tym z czasem coraz ładniejsze loki się robią. Tak, że ja uważam że jestem co najwyżej w połowę drogi. Jeszcze te moje włosy dużo potrzebują żeby naprawdę zdrowo i ładnie wyglądać, bo końcówki to siano jeszcze. Aż czuć w rękach jakie są suche. Ale nie mam przy dzieciach tyle czasu żeby się bawić w zabiegi więc powolutku sobie dochodzę do tego.
Ja mam odżywkę Garnier fructis hair food, dla moich włosów jest super, fajnie nawilża i ładnie się falują włosy.12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
nick nieaktualnyWitam was moje drogie.
Ounai wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu.
Enigva wszystkiego najlepszego z okazji jutrzejszej rocznicy slubu.
Piekne mamy tu dzieciaczki, 😍😍😍😍
Nie zalapalam sie na wszystkie zdjecia.
U nas byl bardzo intensywny czas, duzo sie dzialo.
Dzieci mialy 2 tygodnie wolnego, wiec postanowilam wysprzatac dom w ciagu pierwszego tygodnia, a skonczylam na malowaniu kilku scian w domu🤦♀️🤦♀️🤦♀️😂😂😂😂. Maz stwierdzil, ze oszalalam ale pomagal bez slowa.
W sobote mielismy grilla, przyjaciolka z rodzina odwiedzila nas. Pisalam wam o jej coreczce, rany ona jest piekna jak laleczka, a Haris bardzo polubil jej wlosy, probowal je ciagnac.🤦♀️🤦♀️🤦♀️😂😂😂.
W niedziele zabralismy dzieci do parku rozrywka, spedzilismy tam caly dzien. Najlpeszy byl roller-coaster przypomnial mi sie film "Final destination" 🤦♀️😂😂😂😂. Poniedzialek byl pod znakiem morza, dzieci mialy radoche. We wtorek odwiedzila mnie kolejna przyjaciolka z dziecimi i znowu mielismy grilla.A wczoraj dlugi spacer i plac zabaw w parku. Haris mial dosc tych rozrywek i w srode caly czas dzien spedzilam na cycku. Nabyl nowych umiejetnosci, pieknie lapie zabawki, czasami przekreci sie z boczku na brzuszek (ale to jeszcze rzadko sie zdarza, i musze mu pomoc czasami przekreci sie na boczek). Synus tez prowadzil z nami powazne rozmowy. Usmiecha sie jak tylko nas zobaczy 😍😍😍.
Chcialabym tez podziekowac cioci Ounai za podzielenie sie pomyslem kroliczka Alilo, Haris dostal grzechotke i normalnie strzal w 10, co widac na drugim zdjeciu😂😂😂. Nie zostawiam nawet na chwileWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2021, 18:15
Ounai, Clover, Inaa89, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iryska wrote:Moje też są gęste i długie, za łopatki. Schną długo, dlatego myje je zwykle rano. Jak chodziłam do pracy myłam zwykle kolo 16😁 To nie wiedziałam o tym ugniataniu, muszę spróbować.
Ja mam odżywkę Garnier fructis hair food, dla moich włosów jest super, fajnie nawilża i ładnie się falują włosy.
Iryska wrote:Moje też są gęste i długie, za łopatki. Schną długo, dlatego myje je zwykle rano. Jak chodziłam do pracy myłam zwykle kolo 16😁 To nie wiedziałam o tym ugniataniu, muszę spróbować.
Ja mam odżywkę Garnier fructis hair food, dla moich włosów jest super, fajnie nawilża i ładnie się falują włosy.
Ania , nie ma za co chyba że za to że namówiłam Cię na wydanie 200zl 😂
Cudny Harisek, ale się zmienił. Fajnie ze mieliście taki udany weekend. Ja też mam ochotę odmalować ściany ale mąż patrzy na mnie tylko z politowaniem 😂
U nas ostatnio zaginął Alillo i jak wczoraj się znalazł to był istny szałAnia81 lubi tę wiadomość