Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai o rany ale miałaś pecha....dogadałaś się jakoś z kimś ze sklepu zeby to zgłosili do centrali??
Madzia super ze pappa wyszła ok 😉
Aniu nie załapałam się na zdjecie ale napewno wyszliście swietnie z Mikim. Duzo siły dla taty w trakcie chemioterapii.
W Gdańsku skwar... masakra ale space udany od 12 do 17.30 byliśmy na mieście. Pozdrowienia dla wszystkichWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2021, 21:01
emdar, Suszarka, Belie, kiniusia270, Ania81, Lalia, kic83, Nowastaraczka, KarolinaMaria, Ulaa, dmg111, Martt95, SzalonaOna, Annia, Ladyo, madziulix3, Clover lubią tę wiadomość
-
Nika, chyba pierwszy raz Cię widzę 😍 cudni jesteście 💙💙
Nikaa92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmdar dolaczam sie tez do teamnielubie upalow. Maz ostatnio ze moze na weekendzie ktoryms bysmy sie do londynu wybrali, jak sprawdzilam tam temperature to stwierdzilam ze mu zdrowo odbilo😂😂😂😂😂. Jak ja sie ciesze ze my stamtad sie wyprowdzilismy😂😂😂😂.
Tu super jest bo pomiedzy 18 a 23 zyc nie umierac plus ten chlodnawy wiaterek.
Nikaa92 jak Wy razem slicznie wygladacie😍😍😍😍. Jaka ty mlodziutka.emdar, Nikaa92 lubią tę wiadomość
-
Nika
ale Wy ładni jesteście!!!Lalia, Nikaa92 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Takie tam z wieczornego spaceru 😁
Ja lubię ciepło, ale nie upały. Może jestem dziwna, ale jutro planujemy pojawić się na plaży dopiero późnym popołudniem
Anniu, fajnie, że się odezwałaś, codziennie o Was myślę. Miki to już duży facet, a dopiero co odświeżałam, czy już urodziłaś.
Anetka, myślisz, że wędzidełko będzie do podcięcia? U mnie na Śląsku do super speca też były długie terminy. Neurologopeda poleciła mi lekarkę z...Opola. Moja przyjaciółka, która sama jest lekarzem, też mi ją poleciła. Byłam tam z Matyldą w maju. W razie czego służę kontaktem. Poszło naprawdę szybko i o połowę taniej niż w moim mieście.emdar, Zulugula, Iryska, Suszarka, dmg111, Lalia, SzalonaOna, kiniusia270, Gagatka, Clover, kic83, Annia, Ania81 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Nika super! Dolne zdjęcie i Kuba z metką w buzi wymiata😀
Karolina zazdro morza 🏖
Macie spacerowke czy gondole?
Te skrzydełka w spacerowce w taką pogodę to średnie rozwiązanie 😕Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2021, 21:25
Nikaa92 lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Anetka w Warszawie jest dr. Szwedowicz. Czeka się około miesiąca. Koszt spory bo 1 tys, ale podobno warto. On często chce notkę od neurologopedy o zaburzonych funkcjach, ale sam też ocenia.
My będziemy u niego drugi raz podcinać, ale najpierw musimy buzię przygotować, zdjąć z niej napięcia i przygotować podniebienie do późniejszych masaży, żeby znowu się pojawiło się napiecie.O ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualnyAnnia wrote:Lalia, jak ten czas leci! A wrócił ci okres albo byłaś u gina czy coś tam w jajnikach ruszyło w kwestii starań?
Jeśli pytanie jest zbyt intymne to oczywiście nie odpowiadaj. :* A jak noce u Was?
Co do mnie, gdyby mąż poparł pomysł o wychowawczym to poważnie bym to rozważyła... Ale jakoś bez wsparcia,to dziwnie...
Meggi, może coś przegapiłam, ale dlaczego aż tak intensywnie musicie ćwiczyć, coś się dzieje?To prawda, nam na nianie pojedzie pół mojej pensji... 😒
Motylku dziękuję. Co u Cievie? Jak w pracy?
-
Annia wrote:Inaaa, Iryska dziękuję.
Irysko ja jednak w lustrze widzę, że czas leci.
Meggi, Irysko mi tak delikatnie po głowie takie pół roku chodziło jeszcze w domu... No, ale nie mam wsparcia w domu w tym temacie.Bo i mąż i rodzice przeciwni. Plus niania jest już umówiona, ale jakoś ciężko mi to sobie wszystko wyobrazić.
Inaa ale Tymek ma niski ciężar moczu? Czy dorosły?
Ja staram się pozytywnie nastawić na żłobek, cieszyć się bo dzieci przejmują nasze emocje. Jeśli mama jest zestresowana dziecko takie pójdzie do żłobka i będzie dłużej się adaptować. Myślałam o niani, ale stwierdziłam że i tak Marta będzie płakać i tak więc pójdzie do żłobka. Wybraliśmy taki gdzie będzie z samymi roczniakami, mała grupa, panie wysyłają zdjęcia rodzicom, gdzie mają własną kuchnię. Za tydzień idziemy omawiać adaptację. Ja zostaje z Martą do końca września a potem tatuś wybierze zaległy urlop
Lalia, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny 😘
Kuba w zabawkach kocha......tam tam tam...... metki 😁😁 zabawka może być najdroższa na świecie tańczyć, grać i co tylko dusza zapragnie on i tak wybierze matkę...No ewentualnie sznurek.
Laila bo ja często twarz mam nie wyjściowa na zdjęciach to się nie pokazywałam 🙈
Aniu juz nie taka młoda, za rok zmiana kodu na 3 z przodu 😁
Meggi za co tyle kasy?? Za podcięcie wędzidełka? Szczerze to uważam że za taka pierdole to 400zl to tak max maxow i nie żebym zydzila na własne dziecko ale to jest roboty na 5min. Kuba mial podcinane nożyczkami i ma wizyty u neurologopedy srednio co 3-4 miechy az ukonczy 1rok ale tak ładnie juz ma wypracowane ze mamy jedno ćwiczenie a mial tak długie wędzidełko ze sięgało czubka języka i nadal ma taki cieplek na końcu języczka jako pozostalosc po wędzidełku.KarolinaMaria, kiniusia270, Ania81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zulu, pomykmy gondolą, do spacerówki jeszcze daleko. Na plażę bierzemy nosidło, ale wózkiem też już parę razy wyjechaliśmy. O dziwo balios wzdłuż brzegu daje radę.
Zulugula lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Nadrobiłam!
Dziewczyny, wszystkiego najlepszego dla dzieciaków z okazji miesięcznic!
Tym na urlopach udanego wypoczynku
W kwestii butów - niezalogowany chce robić tej dziewczynie problemów. Wiem, że może się zdarzyć każdemu. Ja ją zaczepiłam z nienacka i trochę przez to jej wypadł ten lakier. Buty raczej nie do odratowania.
Dziś Tymek chwalił się kolegi żeby chodzi do logopedy i tam jest super. Gimnastyką korekcyjną też był zachwycony. Pani mnie pochwaliła że ma bardzo dobre buty (w tym sezonie ma emele).
Dziś od logopedy wyszedł zachwycony.
Jutro umówiłam się z innymi rodzicami dzieci z przedszkola że idziemy do aquaparku. Dzieciaki zachwycone. Mąż trochę mniej bo wstydzi się brzuch pokazać. W sobotę idziemy do zoo a w niedziele być może koledzy przyjdą do Tymka.
Gagatka, Clover, Lalia, Zulugula, Ania81 lubią tę wiadomość