Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
W ogóle to miałam dzisiaj koszmar. W sierpniu planujemy się wybrać we trójkę nad morze i śniło mi się, że mój mąż zaproponował swojej matce, żeby jechała z nami 😮 A ja się strasznie wkurzyłam i powiedziałam, że jeśli podjął taką decyzję beze mnie i tym samym spieprzył nam cały wyjazd, to chcę rozwodu 🤣🤣🤣
Lalia, Angie1985, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Zulu, widać u Tomcia chochliki w oczach 🤩
Kic, to wręcz niesprawiedliwe jak Maks jest do Ciebie podobny 💙
Aniu, wszystkiego co najlepsze ❤️ a Harisek cudny 😍
Suszarko, osobiście nie mogę uwierzyć że to już pół roku 😳 rok temu miałam prenatalne dowiedziałam się że prawdopodobnie czekamy na synka, a mój maleńki synuś ma już 6 miesięcy i jest turbo slodziakiem ☀️ przeraża mnie myśl, że to już połowa macierzyńskiego, i nawet jeśli Olek za kolejne pół roku byłby gotowy na żłobek to ja na pewno nie 😂😂😂 na szczęście jeśli nie zajdę w ciążę to zostanie z dziadkiem więc ta myśl jest dla mnie ogromnym pocieszeniem 😅Zulugula, kic83, Ania81, dmg111, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Cześć Ciocie,
Tak sobie
Musi być lekko podpór ale i tak jestem dumna!
Myślicie że mogę już wozić ją czasami na półleżąco?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2021, 18:44
Lalia, Iryska, Ania81, emdar, kic83, Zulugula, Martt95, dmg111, Inga28, Ladyo, Clover, KarolinaMaria, Suszarka, Inaa89, Ounai, Nowastaraczka, kiniusia270, kar_oliv, Fragaria, SzalonaOna, Annia, Maniaaa. lubią tę wiadomość
-
Aluśka jaka zawadiacka!
Asiulka słodka truskaweczka!
Kubuś podróżnik! Zazdroszczę wizyty w Gdańsku, uwielbiam gdańską starówkę!
Aniu, widziałam wczoraj Wasze zdjęcie, pięknie wyglądacie z Mikołajem! Jaki on już duży 🥰Maniaaa. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniu wszystkiego najlepszego niech uśmiech jak najczęściej gości na twojej twarzy, dużo zdrówka i wielu spełnionych marzeń.
O matko jaki tu dzisiaj wysyp zdjęć piękności. Wszystkie bobaski do schrupania. 🤩🥰
To i ja wrzucę moją Wiewiórkę. A co mi tam. 😋
[Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2021, 17:02
Zulugula, Enigvaa, Ladyo, Lalia, Martt95, Clover, emdar, Ania81, kic83, KarolinaMaria, Suszarka, Nikaa92, Inaa89, Ounai, Nowastaraczka, kiniusia270, kar_oliv, Fragaria, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
Clover wrote:W ogóle to miałam dzisiaj koszmar. W sierpniu planujemy się wybrać we trójkę nad morze i śniło mi się, że mój mąż zaproponował swojej matce, żeby jechała z nami 😮 A ja się strasznie wkurzyłam i powiedziałam, że jeśli podjął taką decyzję beze mnie i tym samym spieprzył nam cały wyjazd, to chcę rozwodu 🤣🤣🤣
Clover, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Piekne te nasze forumowe dzieciaczki! Maksiu, Miki, Harris, Tomcio, Pola, Jagódka i malutka Asia (jesli kogos pominelam to przypadkowo)
Wszystkie cudowne i do zacalowania! ❤️❤️Zulugula, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
My jeszcze tez na płasko, tu moment wcześniej były nerwy , więc szybka zmiana na półleżąco na chwile i od razu happy 😀dmg111 lubi tę wiadomość
💙
💗