Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia samych wspaniałych chwil Olka i jak najmniej zębowego bólu:) on jest taki do schrupania, że szok! świetny, gotowy na lato 😁☀️☀️
Te pomiary na takiej wadze to o kant tyłka rozbic. Nam dzień po dniu waha się waga o 200g, raz do przodu raz do tyłu. Teraz 7900, przedwczoraj 7600 , wczoraj 7800 🤷♀️ tak ze na pewno Olek nie spadł a już na pewno nie pół kiloLalia lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Dzięki dziewczyny 😘
I za słowa uspokojenia w sprawie wagi i za komplementy i życzenia dla Olka ❤️
Zulu, nieskromnie napiszę, że każdy kto miał do czynienia z Olkiem mówi że to niesamowicie pogodne dziecko 🤭 jego jak nic nie boli, to on się co chwilę uśmiecha, uwielbia żartować i się wygłupiać, w sumie na tym zdjęciu to 100% on 💙 dlatego chyba nie mamy (na razie) większych oporów przed drugim dzieckiem, bo Olek wręcz do tego zachęca 😅
Tylko żeby te zęby w końcu wyszły, bo jak dzisiaj płakał to miałam ochotę płakać razem z nim 😔Ounai, Zulugula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMania, Martt, Inga jakie slodziutkie malenstwa😍😍😍😍
Laila wszystkiego najlepszego z okazji 6 miesiecy dla Olusia😍😍😍.
Nika mlodziutka jestes, mi dzis pierwsza 4 wskoczyla.
My dzis impreza w domu, bo maz z dzieciakami przygotowal surprise party z okazji moich 40tych urodzin. Oczywiscie ja o przyjeciu nic nie wiem 😉😉😉😂😂😂😂😂.
Prezent juz dostalam, zegarek maz zakupil kilka tygodni temu i zamiast poczekac natychmiast mi go dal😂😂😂😂🤦♀️🤦♀️. Dzieciaki wczoraj malowy kartki z zyczeniami, oczywiscie musze udawac ze nic nie wiem ze cos tam przygotowuja.
Zycze wam dziewczyny super dnia.Ounai, Clover, Lalia, Zulugula, dmg111, kiniusia270, SzalonaOna, Maniaaa. lubią tę wiadomość
-
Lalia
wszystkiego najlepszego dla Olka, mega pogodny ten Twój synek, nie dziwię się że chcesz drugie tak szybko!
Ingaa,
Gustaw przystojniak!
Mania
Alusia jest słodka!
Lalia, Maniaaa. lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Wow, ale dzisiaj dawka forumowych słodziaków 😁
Mart, śliczna Asia! Wesoła truskaweczka do schrupania 🤩🍓
Maniaaa, cudowna Alusia i jak ślicznie się uśmiecha 😊 Swoją drogą, jest tak podobna do córki mojej koleżanki że w pierwszej chwili pomyślałam, że to ona, ale imię i wiek się nie zgadza 😁
Inga, Gustaw super przystojniak 😍 Fajne minki robi 😁
Lalia, świetny Olek plażowicz 😍 Wszystkiego najlepszego dla Twojego synka z okazji ukończenia sześciu miesięcy! 🎉Lalia, Maniaaa. lubią tę wiadomość
-
Ladyo, KarolinaMaria, Inaa89, Clover, Ania81, Suszarka, Martt95, Zulugula, Lalia, dmg111, Nikaa92, Nowastaraczka, kiniusia270, kar_oliv, SzalonaOna, Annia lubią tę wiadomość
[/url]
Dziewczyny co na trądzik niemowlęcy? Amelkę wysypało na całym czole, trochę na policzkach. Lalia Olek jest świetny, uwielbiam go! Ale model 😍 Aniu wszystkiego najpiękniejszego w dniu okrągłych urodzin ❤️ Spełnienia wszystkich marzeń i duuuuuuzo miłości i szczęścia!
Ania81, Lalia lubią tę wiadomość
-
Ania81
piękny wiek! Mam nadzieję, że czujesz się młodo i że to będzie piękny dla Ciebie dzień!
Wszystkiego co najpiękniejsze!Ania81 lubi tę wiadomość
[/url]
Ladyo wrote:Dziewczyny co na trądzik niemowlęcy? Amelkę wysypało na całym czole, trochę na policzkach. Lalia Olek jest świetny, uwielbiam go! Ale model 😍 Aniu wszystkiego najpiękniejszego w dniu okrągłych urodzin ❤️ Spełnienia wszystkich marzeń i duuuuuuzo miłości i szczęścia!
Kic, Maks jest przesłodki! Cudowny wręcz!
Moje dziecko ma alarm związany z żelazkiem. Trzeci dzień z rzędu robię podejście do prasowania i trzeci dzień kiedy po jednej rzeczy jest alarm że już wstała.kic83 lubi tę wiadomość
-
Kic jak zwykle jestem zakochana w Maksiu 😍😘 cudowny, będę powtarzać bez końca te oczy oszałamiają 😍😘
kic83 lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Aniu81 wszystkiego najlepszego! Zdrówka, szczęścia, zero problemów i pociechy z tych twoich szkrabów kochanych 😍😘🎂
Ania81 lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Lalia, jeśli chodzi o tą wagę, to ja też kiedyś tak Olka ważyłam, a teraz już wierzę tylko tym pomiarom przy szczepieniu czy wizycie u lekarza, bo wartości z wagi łazienkowej w domu były niemiarodajne i duże różnice wychodziły.
Co do wad zgryzu i tym podobnych spraw, to ja mam tyłozgryz, a nikt w mojej rodzinie takiej wady nie ma. Dolne zęby są mocno ściśnięte i cofnięte względem górnych. Mój obecny dentysta namawia mnie na aparat, ale najpierw muszę usunąć dolne ósemki. Może za jakiś czas się zdecyduję. A przerwę między górnymi jedynkami miałam dość sporą, a kiedy wyrosły mi siódemki i później ósemki to jakoś zęby tak się zsunęły, że teraz już praktycznie tej przerwy nie mam. Górne ósemki usunęłam w zeszłym roku, ale jak na razie nic się nie poprzesuwało. -
Ja mam wagę za 1500zl (nie, nie dałam tyle, znalazłam w outlecie
) i potrafi pomiędzy jednym a drugim pomiarem pokazać 100g różnicy. A czasem nawet 200, więc ja bym się nie sugerowała domowymi pomiarami tylko przyjęłabym to jako niepewność pomiaru.
Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lalia, ten Twój Olek to takie słoneczko kochane 🥰😗 a jak Ty się czujesz jako mamusia półroczniaka? 😍
Ania81, sto lat, spełnienia marzeń 😘
Mały Maksio opalony jak mamusia, i tak samo śliczny! 😍
Przyszla wkladka do spacerówki z Beztroski, jakość super. Jedyne co mnie drażni - mieli dodać do zamówienia gratis bo było gigantyczne opóźnienie, a nie dostałam nic 🤷 jak zamontuję to się pochwalę 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2021, 14:31
kic83, Ania81, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022